ktm600 222 Napisano Februar 14, 2012 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan imam u ponudi da kupim navedeni motor,pa me interesuju komentari o motoru,kaoje su razlike u poredjenju sa dominatorom 650,ima li razlike u visini,tezini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Februar 14, 2012 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve isto sem kubika i snage uz naše zakone o registraciji po meni najbolji izbor za motor u lokalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 14, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pogle za svaki slucaj kakva je zastupljenost delova (karike i lamele npr) na ebayu. Ako ih ima tamo onda ih ima. Inace kamel trofi se vozio sa tim Dominom , sta drugo reci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...