FTW! 377 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, kupujem Hondu CB 600F Hornet 2000. god. ili noviju. Poželjno, u fabričkom stanju (fabričko stanje = bez modifikacija i/ili zamenskih aftermarket delova), naravno, u što boljem tehničkom i optičkom stanju. Takođe, bilo bi dobro da se motor nalazi u radijusu < 100 km u odnosu na Beograd. Što se tiče budžeta, nije strogo određen, sve zavisi od ponude. Molim vas, da mi ne nudite: - Druge marke i/ili modele motora (dakle, tražim isključivo Hondu CB 600F) - Motore u lošem stanju - Nelegalne motore Sve ponude, najbolje da pošaljete na kupovina.motora@gmail.com. (što detaljniji opis i više slika motora, to bolje) Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pozz....eto moja Honda je na prodaju servisirana i registrovana do 29.09. najbolje je da dodjes da je cujes i vidis...imam slike u ovom profilu....pa ako ti nije tesko ti baci oko....bices zadovoljan....dacu i nesto kao poklon...fer-plej....prelazim na mirniju varijantu....jedino moja honda nije F .......2002god.hvala i pozdrav...nadam se da ce mo saradjivati..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam tel.063 711 91 50 pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Februar 16, 2012 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PM. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 419 Napisano Februar 16, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan jedino moja honda nije F .... A koja je razlika ako nema f u nazivu ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 16, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan kontam da je mislio na oklop F bi bio onaj S model, permutovano.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan da ti ne duzim i ne prepricavam evo link kod nas na forumu moga Horneta pa pogledaj ako si zainteresovan..... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70819-prodajem-honda-hornet-600-s-ili-zamena/page__p__1143120__fromsearch__1#entry1143120 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan ima nas drugar bajker,zeljko-pecarosodlicnog horneta,zivi u velikoj plani,2000god,on je vlasnik o641271065 pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Februar 17, 2012 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Zamoli Željka, da pošalje sve informacije i slike motora na adresu kupovina.motora@gmail.com. Pozdrav, Nemanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena. Lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...