jimiBMW 6 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Ratkovo Motocikl: BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Imam prevedenu verziju uputstva za r25/2 i 25/3 spojeno, sa detaljnim slikama elemenata, dodatnog alata, postupka... Ovo je sve i svja za r 25! Naslovi su: Opšte Rukovanje i kontrola indikacija Demontiranje Montiranje Motor Tehnički podaci Tolerancije i mere Spisak delova Rasklapanje motora Opravka radilice Merenje cilindra Merenje klipa Opravka glave i cilindra Sklapanje motora Karburatori Menjač Tehnički podaci Delovi menjača Rasklapanje menjača Opravka menjača Sklapanje menjača Pogon zadnjeg točka Tehnički podaci Spisak delova Rasklapanje Sklapanje Šasija Tehnički podaci Spisak delova Viljuška prednjeg točka Priključivanje prikolice Električna oprema Tehnički podaci Spisak delova Štelovanje reglera Plan podmazivanja Pa koga interesuje, šaljem kopije poštom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 153 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Po kojoj ceni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimiBMW 6 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Ratkovo Motocikl: BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 1500 din. razumna cifra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Februar 13, 2012 Svakom po zasluzi, 12451 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eee, gde si bio pre 30 godina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimiBMW 6 Napisano Februar 14, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Ratkovo Motocikl: BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Over here and far away! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 14, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Eee, gde si bio pre 30 godina... Pa, bilo je to i pre 30 godina, covek otstampao, prodavao preko oglasa u auto magazinu - ja kupio, imam ga negde ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2470 Napisano Februar 15, 2012 Andragog, 5050 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja saljem na mail kome treba uputstvo za R 25 ( manuel ) od 5 MB , cena, pivo !!!! Narucivanje preko PP. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimiBMW 6 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Ratkovo Motocikl: BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha imam konkurenta!!! Pa dobro ja sam eto uračunao troškove putovanja do najbliže kopirnice, kopiranje i put nazad pa tako da bi i meni ostalo za pivo, možda i dva ako bi stopirao Nemam nameru da zarađujem na tome, koliko sam ja muka imao dokle se nje nisam dokopao, nema tu cene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2470 Napisano Februar 16, 2012 Andragog, 5050 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mogu tebi poslati na mail, samo gi daj 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimiBMW 6 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Ratkovo Motocikl: BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Jes pa da ceo računar vučem u radionicu i da ga umažem sa uljem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimiBMW 6 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Ratkovo Motocikl: BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja saljem na mail kome treba uputstvo za R 25 ( manuel ) od 5 MB , cena, pivo !!!! Narucivanje preko PP. Loša konkurencija! Uputstvo ti je na nemačkom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2470 Napisano Februar 18, 2012 Andragog, 5050 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Šrafcicer, gedore, cvik cangle, špic cangle,kuplung,lager, feder, roler,... ajkula, drakula....kaiser.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2470 Napisano Februar 18, 2012 Andragog, 5050 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jes pa da ceo računar vučem u radionicu i da ga umažem sa uljem Ko ti je kriv, kad vozis BMWa i to 60 godina starog :jee: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...