umpahpah 100 Napisano Decembar 4, 2017 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco ak 550 u Srbiji 9.800 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano Decembar 4, 2017 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cinjenica je da maxi skuteri dobijaju sve ostriji, agresivniji izgled, jaci agregati, lanac ili kais za prenos snage na zadnji tocak. Sve vise priblizavaju karakteristikama motora, mislim da se malo tu gubi smisao tj pojam "skuter" i ne bi me cudilo kad bi se u skorije vreme pojavio neki sa 100-nak ks ispod plastika. Takodje i cene su diskutabilne, pogledajte samo koliko je pre nekih 7,8 godina kostao jedan maxi u odnosu na danasnjicu....malko ga preterase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano Decembar 5, 2017 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Satelis je napisao: Takodje i cene su diskutabilne, pogledajte samo koliko je pre nekih 7,8 godina kostao jedan maxi u odnosu na danasnjicu....malko ga preterase. Pretjeraše ... jer su u mogućnosti. Raste prodaja, pokreće se čitava nova priča urbanih (i onih drugih) vozača dvotočkaša koji nemaju uzore u klasičnim motorima. Došlo neko hibridno doba, ništa više nije kao prije. A i ja stavio Fejzera na oglas i mjerkam neki SW 400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 188 Napisano Decembar 5, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 176 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, umpahpah said: Kymco ak 550 u Srbiji 9.800 eura. Auuuu al sam omašio, pa šta oni rade... trebali su da budu pristupačniji od Tmax-a... veliko razočarenje! 14 hours ago, Satelis said: Cinjenica je... Činjenica je moj Dare da je sve otišlo u beskrajnost... Po kojoj logici i tehnologiji da ovo bude skuplje npr od tvoje Honde ja zaista ne razumem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Decembar 5, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slazem sa kolegom...sve neke preterane ostre ivice u dizajnu....ma bre kao da su ih sekirom tesali a ne dizajnirali...al me najvise zabrinjava taj dugogodisnji trend u pravoj MOTO industriji...No trziste diktira potraznju .....ocigledno se i na trzistu ukusi vide ako ima ukusa Elem uzgred,,,,,jel neko vozio Yamahu XC300 Versiti....kakvo li je to cudo valja li sta ...moze li to da izdrzi na auto putu konstantno 130 a da ne vristi i ne rikne oko 2,000km u oba pravca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1863 Napisano Decembar 5, 2017 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Versiti ti je po performansama otprilike kao Bev 250. Ne moze 130 konstantno a da ne vristi. Inace vrlo zahvalna masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Decembar 5, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, francuz69 je napisao: Versiti ti je po performansama otprilike kao Bev 250. Ne moze 130 konstantno a da ne vristi. Inace vrlo zahvalna masina Hvala za info... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Decembar 5, 2017 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Procentualno, prodaja skutera u Evropi svake godine beleži najveći rast, zato su i cene otišle u nebo. Italija, Francuska, Španija.... skutera kao salate, ,pa čak i kod nas. Ponuda/potražnja= cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 6, 2017 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Velike plate + mogućnost kupovine na rate = menjanje motora do garancije. A to što mi kupujemo još malo pa punoletne motore nikom ništa, čekamo da nam bude bolje rekao preCednik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 6, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Voli čova čopere ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 8, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bees budalu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 9, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ljudska mašta proizvodi svašta !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 16, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kad nabavim bočnu prikolicu verovatno ću je prikačiti na neki maxi scooter. To će izgledati ovako nekako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Jul 22, 2018 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 800ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4654 Napisano Jul 24, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bajata prica od pre 6-7 godina... Pre pojave C600 i 650 GT. Od tada datira i fotka Licno bih bio vrlo zadovoljan da je to realizovano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Avgust 6, 2018 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan On 11/11/2017 at 12:20 AM, Biker-Boy said: I to bas puno para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Avgust 6, 2018 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan Drugari cao, da li je neko vozio ovaj AK550 i znaju li se neki generalni komentari ? Ja sam danas imao priliku da ga provozam nekih 3-4km i deluje mi kabasto i tesko u odnosu na moj Xctn 400i. Tabla mi ko na 123 metar daleko i nemam osecaj gde mi je prednji tocak, a cini mi se da je duzina kao XCT400 ili cak koji cm kraci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Avgust 6, 2018 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bane V said: ovaj Mislim generalno na AK550 model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4654 Napisano Novembar 7, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Novo u BMW gami maxiscootera... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 877 Napisano Novembar 9, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2065 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 10, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto... sve maksi skutere gotivim, ali ako pod sjedalom nema mjesto za dvije kacige, za mene umre odmah... to je što je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Novembar 10, 2018 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Novo u BMW gami maxiscootera... Kolika li ce mu cena biti, meni se bas svidjaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1834 Napisano Novembar 29, 2018 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Milion jedan put sam rekao drugima, a isebi kad se sjebem, nikad na skuteru ne pokusavaj nesto da uradis precicom. Uvek skini sve redom sto treba. I onda radi. Ako probas precicom samo ces izgubiti to dodatno vreme sto si pokusavao. Evo sta moze da se desi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano Novembar 29, 2018 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno kako kako je upala sijalica koja ima sesir i 3 kraka..... al stvarno mi nije jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 146 Napisano Novembar 29, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za pobedu Kako je ovo izvedeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...