BusMan 2025 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Rade i zivim u bgd. (Karaburma). Nemam motor, ali imam zzelju da ga imam. Vozio sam T-matik,T-15, MZ,Vespu, CBR600rr i neki kineski mini krosic. Na zalost, nijedan nije bio moj, ali docice i tad dan . U svakom slucaju moze se reci da je moje iskustvo sa motorima malo i da sam srecan sto postoji jedno ovakvo virtalno mesto koje ne samo da pomazze, vec slobodno mogu reci da je Akademija motorciklizma u Srbiji. Pratim Vash, odnosno sada vec nash sajt izvesno vreme i veoma mi je drago shto je pozitivna, drgarska atmosfera i sto se svako oseca kao u velikoj porodici.Eto, sada sam i ja sa vama, pa se "kucamo" dok se ne upoznamo. Pozdrav svima ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa ziveli !!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano Octobar 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan poazdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 1, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Rade! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 1, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 1, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Octobar 1, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došao imenjače Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došao imenjače Ooooooooo... pa imenjache drago mi je. Zahvaljujem se svima na dobrodoshlici !!! (ovo pisem drugi put, neshto mi nije uspelo malopre :-\, al` dok se snadjem ;D) Hocu da dodam da sam svako veche na ulici, relacija Karaburma-Vidikovac (23-ojka sa slicice), pa kad vidite "japanca 856", znajte da vas trazzim po retrovizorima i da mislim Vas. Jedino mi malo smeta kad me po neki Bajker iscima pa moram da nabodem bremzu (shto se nikako ne svidja mojim putnicima ), al` o tome u nekoj drugoj temi. Hvala josh jednom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cune 0 Napisano Octobar 1, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Berlin Prijavi odgovor kao problematičan [move]Pozdrav i dobrodosao[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Octobar 1, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Octobar 1, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR.POPOVIC 0 Napisano Octobar 1, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV! Gledacemo da manje nabadas bremzu. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Octobar 1, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Rade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 2, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV! Gledacemo da manje nabadas bremzu. ;D ;D ;D A Ti si znachi taj Zmaj ! ;D Od sad nabadamo samo >10 sa lukom i strelom< i tako to... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano Octobar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan majstore jel mogu zadnja? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 2, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan majstore jel mogu zadnja? ;D ;D ;D Mislish chetvrta ?? Ma sve mozze majsoVe Mevdzo. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano Octobar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan majstore jel mogu zadnja? ;D ;D ;D Mislish chetvrta ?? Ma sve mozze majsoVe Mevdzo. ;D ;D ;D pa to IMA IZLAZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 3, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Octobar 3, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...