velvetwolf 465 Napisano Avgust 29, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam turio k76 na motorce i uspesno izveo operaciju zvanu proba. Javicu se posle 1000km da iznesem utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Septembar 20, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodjoh 1500km. sa njom tj.k76. Doobra! Za sada jedina mana sto na 10km/h prenosi vibracije na prednji deo i na 50km/h malo rumbla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 465 Napisano Octobar 4, 2016 Zainteresovan, 431 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iskoristio dva seta ovih guma. Dobre, drže krivinu, mekane, al zato se i troše nešto brže od konkurencije. Oba seta guma sam potrošio za 15000km sa umerenom vožnjom i sa 2-3000autoputa. Mislim da dobro drže krivinu baš zato što su mekane. Zuje zbog šare a meni je u oba seta uvek pomalo voblala prednja na 50-60km/h. Mislim da je cena u odnosu na kvalitet ok. Preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 21, 2017 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan malo da osvjezim temu , zanima me koja je bolja guma heidenau K76 ili mitas terra force, konkretno me zanima samo voznja po asflatu i po nekad po losijoj cesti i naravno zanima me koje su bolje po kisi , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano April 21, 2017 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Vozim K76 i mogu da izjavim da zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesvaba 19 Napisano Maj 11, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan Gde uzeti K76 neka prepiruka cena...Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 1094 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan B@ne са форума. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...