baron_021 66 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno me zanima sta mislite o kacigama marke Held, posto im cene nisu visoke, a dizajn mi se veoma dopada, ali me naravno zanima kakvu bezbednost one pruzaju, da li ih neko od vas ima, kakva je udobnost itd...? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Februar 8, 2012 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan drugarica ima Held kacigu i zadovoljna je, generalno dobar odnos dato-dobijeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 9, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam UVEX kacigu, pa HELD, i sada opet UVEX. Mislim da su HELD kacige osrednjeg kvaliteta, da ne kazem nesto gore. Posle par meseci se ogulila boja na nekim mestima, postava ispucala... Bolje da pojuris neku kvalitetniju na snizenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan moje misljenje je da je bolja hjc, sa held-om nisam nesto zadovoljan, ni sa ixs-om, do kolko para trazis kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 9, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Pa posto mi nije jedini izdatak (ne kazem da nije najvazniji) planirao sam oko 100e s tim da mi je i izgled bitan... Ali ako me ubedite da za te pare ne moze i lepo i kvalitetno onda cu morati da prosirujem budzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Held Concor nesto vise od godinu dana.Necu reci da sam nezadovoljan kacigom,mene je poprilicno dobro sluzila(i jos uvek ce),ali ima nekoliko glupih mana. Primer:okrenem glavu na levu stranu i u jednom trenutku se cuje sistanje vetra(mislim da je na delu gde je izbocina za otvaranje/zatvaranje vizira),siguran sam da ovo vrlo lako moze da se resi,u krajnjem slucaju zamenom vizira,ali meni nije smetalo. Uzeo sam flip-up kacigu,normalno da je bucnija od integralne. Jedino mogu da se pozalim na zastitu od vetra kada sedim iza nekog(jednom samo isao do Cacka kao suvozac),turbulencija od vozaceve kacige pravi dosta veliku buku kad pomerim glavu da vidim ispred put ispred sebe. I da,jos jedna stvar koja me malo nervira je skripa sistema za podizanje brade,tj rucice koja je otkljucava. Ali da se razumemo,govorim o brzinama do 180-200 km/h preko toga nisam isao sa njom,koliko je bucna preko toga ne znam.Platio sam je 140e(u decembru prosle godine),i ne zalim,ali sledeci put ide integralna,a za firmu videcemo. Inace imam i Held jaknu,ne znam tacno kako se zove model,i sa njom sa zadovoljan,zimski ulozak,svi protektori,vodoneporpusna,placena 100e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Februar 10, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos kupio AIROH kacigu dao 100e,zadovoljan sa onim koliko sam platio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Held Concor nesto vise od godinu dana.Necu reci da sam nezadovoljan kacigom,mene je poprilicno dobro sluzila(i jos uvek ce),ali ima nekoliko glupih mana. Primer:okrenem glavu na levu stranu i u jednom trenutku se cuje sistanje vetra(mislim da je na delu gde je izbocina za otvaranje/zatvaranje vizira),siguran sam da ovo vrlo lako moze da se resi,u krajnjem slucaju zamenom vizira,ali meni nije smetalo. Uzeo sam flip-up kacigu,normalno da je bucnija od integralne. Jedino mogu da se pozalim na zastitu od vetra kada sedim iza nekog(jednom samo isao do Cacka kao suvozac),turbulencija od vozaceve kacige pravi dosta veliku buku kad pomerim glavu da vidim ispred put ispred sebe. I da,jos jedna stvar koja me malo nervira je skripa sistema za podizanje brade,tj rucice koja je otkljucava. Ali da se razumemo,govorim o brzinama do 180-200 km/h preko toga nisam isao sa njom,koliko je bucna preko toga ne znam.Platio sam je 140e(u decembru prosle godine),i ne zalim,ali sledeci put ide integralna,a za firmu videcemo. Inace imam i Held jaknu,ne znam tacno kako se zove model,i sa njom sa zadovoljan,zimski ulozak,svi protektori,vodoneporpusna,placena 100e Dosta si mi pomogao, hvala, a sto se brzina tice, ja ne bih isao prze od 130km/h tako da bi ti neki problemi kod mene bili jos manji! Gde si pazario kacigu i jaknu? Ja sam letos kupio AIROH kacigu dao 100e,zadovoljan sa onim koliko sam platio Dobra cena, a i izgled nije los! Jel Airoh po nekoj gradaciji iznad Held-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Februar 11, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam kod Raje,sa foruma,on je iz Mladenovca,pa veruem da ti je "malo" daleko. Inace sto se kacige tice,idi na integralnu,osim ako ti flip-up ne vrsi posao bolje,tise su,i uglavnom jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Februar 14, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos kupio AIROH kacigu dao 100e,zadovoljan sa onim koliko sam platio I ja glasasm za Airoh, imam isti model samo druge sare. Odicna kaciga za 100e, a imas bas puno dizajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...