pele 0 Napisano Septembar 30, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam navukao debelo motor od ispod na metalni saht, i to bas na sraf na karteru gde se ispusta ulje pa mi je puklo tu, i to poprilicno, sigurno jedno centima rupa na karteru. Odmah sam ga ugasio, normalno. Sa obzirom da imam motor kome nije bas lako naci delove, kako ovde tako i preko, molim za strucni savet. Da li se isplati lepiti to, variti, ili da potrazim ipak ceo donji deo kartera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 30, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan mijenjaj,nije se s tim za igrati,ako nesto napravis nikada neces "biti miran"a ako popusti...imas jos vecu stetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pele 0 Napisano Septembar 30, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: pancevo Prijavi odgovor kao problematičan evo trazim, ali kako vidim za ovu godinu bice slaba vajda, sto znaci idemo na lepljenje za pocetak, za sledecu godinu cu nekako da nabavim. Jel zna neko ko moze to najbolje i najkvalitetnije da uradi? neki tecni metal, rarenje, sta je najbolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pele 0 Napisano Septembar 30, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: pancevo Prijavi odgovor kao problematičan probacu da nadjem nekog, jel ima neki profi da neko zna, prvo u pancevu pa u beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 30, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan probacu da nadjem nekog, jel ima neki profi da neko zna, prvo u pancevu pa u beogradu? pitaj Dirrty-ja,on zna sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 30, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan "Barbulj", kozarceva 62a Beograd (uciteljsko naselje). Reci decku da te poslao Dragan iz zvezdarske sume i nece te odrati. Ako hoces, imas dvokomponentnu smesu koja kad se izmesa postaje kao guma, nalepis je i za 10 minuta je kao kamen, jaca od materijala. U tubici je, a firma, mislim bizon, pise Repair ili tako nesto. Lako ces naci i stvarno je fenomenalna stvar i kosta oko 250-300 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Septembar 30, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ipak bolje zavari,ko vari aluminijum odradice ti ti kako treba.Bolje od lepljenja u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 30, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno zavari kod nekog dobrog majstora i to ce biti kao novo! Ako ti je osttecen i srav ili navoj na srafu za ispustanje ulja, zavari i njega slobodno pa posle razbusi i napravi nov navoj. Veruj mi da to nije veliki i strasan kvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vari obavezno. Lepkovi su za privremenu,prvu pomoc kada si u nekoj bestragiji. Masinu moras da skines(podrazumeva se) da rasturis. Pazi na gumene delove koji se deformisu prilikom varenja. I jos ovo: nemoj slucajno da se zeznes pa da zavijes sraf u karter a onda ga zavaris. Pa posle busis rupu po celiku, Neka ti zalije varom celu rupu ako je navoj ostecen (fali parce ili prskotina ide preko navoja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Octobar 1, 2007 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vari. Ima u Kaludjerci neki lik sto vari sve vrste metela.Meni je vario deklo i to uspjesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano Octobar 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan vari , pust lepkove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Barbulj - No1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Matori posto ti treba da varis karter i slicno a trazis da je iz Panceva, mogu ti preporuciti coveka po nadimku Jumba on ti je najbilji varioc te vreste u Pancevu a i sire znam iz lincnog iskustva, covek zivi u Pancevu na Tesli , ako si zaintresovan posaljii mi pp da ti poslaljem adresu i broj telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan ako je aluminijum u pitanju,kada ga zavaris,mozes osmirglati to vareno mesto i nema da se primeti,posto se aluminijum lako smirgla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jova Barbulj je legenda - pravi chuda. On je jedini koga mogu i ja toplo da preporucim. Sad radi i njegov sin, ali ako mozes trazi da ti Jova uradi - covek je genije. Majstor Jova je prvi u gradu poceo da vari razne alu i ostale delove i pravi je carobnjak. Evo i broj telefona da se najavish. BARBULJ, JOVAN 011 2899938 KOZARČEVA 062A, BEOGRAD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pele 0 Napisano Octobar 2, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima oa odgovorima, otici cu kod Barbulja samo da skinem sve to. Vidim da je rupa malo veca, tacno na navoju srafa. No ispod je i filter ulja pa moze se kroz njega ispustati ulje u buducnosti ako se ovo ne da namestiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 3, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan No ispod je i filter ulja pa moze se kroz njega ispustati ulje u buducnosti ako se ovo ne da namestiti. Nisam siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano Octobar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima oa odgovorima, otici cu kod Barbulja samo da skinem sve to. Vidim da je rupa malo veca, tacno na navoju srafa. No ispod je i filter ulja pa moze se kroz njega ispustati ulje u buducnosti ako se ovo ne da namestiti. ubaci se parce tu gde je rupa, pa posle varenja se ureze navoj i opet imas cep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Octobar 6, 2007 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko ne resis problem zovi coveka.Pedja Vatra 034/398148.Imao je Trijumfa u delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan imam coveka u mladenovcu koji to radi profesionalno,meni je vario bezbroj felni na autu i karter mi je vario prosle god.nije mrdnuo,mozes poslati siti ekspresom ili dodji do Mladenovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...