Charuga 769 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Citam putopise po ko zna koji put, cekajuci da prodje kijamet...... ako je neko zainteresovan.... da pogleda kud prodje stariji covek sa R-om uzivajuci... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Prepoznao sam dosta slika iz putopisa! Ovako je lepše i preglednije, ipak slika govori hiljadu reči... Očekujem još puno putopisa u skorije vreme (naravno, kad otopi sneg ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 7, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Odlican video! Prava stvar za ovo (ne)vreme, svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 7, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Odlican video Charuga ,sinoc sam ga gledao tamo na tvom oglasu,kako si sjajno ovo odradio,svaka cast,prelepo,iskreno odgledao sam dva puta Imas li jos neki? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 7, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Od uvek sam govorio da "bez starca, nema udarca" ....svaka cast na ovome... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 151 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lepi snimci. Pomalo sam ti zavideo gledajuči kuda si prošao. Bilo bi lepo da nam daš malo i teksta, odn. opis kuda si putovao, iako se mnogo toga vidi i sa snimaka. Tvoji doživljalji mogli bi biti putokaz drugima koji nameravaju na slična putovanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 7, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lepi snimci. Pomalo sam ti zavideo gledajuči kuda si prošao. Bilo bi lepo da nam daš malo i teksta, odn. opis kuda si putovao, iako se mnogo toga vidi i sa snimaka. Tvoji doživljalji mogli bi biti putokaz drugima koji nameravaju na slična putovanja. Charuga ima bezbroj putopisa detaljno opisanih,potrazi ovde. Ovo je recimo sve to sazeto ukratko u ovom klipu sa odlicnom muzikom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Februar 7, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Prava stvar u ove zimske dane svaka ti cast i neka te ledja sluze jos dugo dugo na R-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10878 Napisano Februar 7, 2012 Hronični Motociklopata, 7496 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan sta reci, svaka cast ja nebi ni 200km izdrzao u tom polozaju, previse je spusten volan na ZX10, mnooooogo zavidim na kilomerazi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ja postujem svaku daleku voznju na R-motoru,tu se vide junaci u takvom polozaju za voznju,za video svaka cast. Puno pozdrava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 7, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Da je samo polozaj problem... pa ono nema sedista nigde! Svaka cast majstore! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Februar 9, 2012 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na 200 amater jase motor...a profesionalac zajasi vjetar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...