JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Februar 6, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan kupio bih vojni desantni camac za 12 osoba u dobrom stanju za razumnu svotu novca. drugari ako imate sta da ponudite ili nudite ovde ili na telefon 0604441077 jimmy Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 7, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan jel mora tako velik gumenjak il moze i manji? JEl ti treba za raft!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Februar 7, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan treba mi bas taj. za Drinu. za regatu. manji vec imam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan aj ovako drugari ko mi nadje camac vodim ga na Drinu na regatu hehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ti nasao camac ali se plasim vodemala sala videcu sa drugom on ima oce li ga prodavati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan aj onda bar imas pivo ako neces na drinu hehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Februar 9, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan jel ima koga sa Uba? ili iz Zvizdara? cuo sam da tamo ima otpad sa novim camcima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...