dacha.p 2 Napisano Februar 6, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem masinu za MZ ES TROPHY tzv. televizor. Bitno je da nije ostecena radilica tj. konus na radilici gde naleze kvacilo i da je menjac dobar. Klipnjaca, cilindar, dekle , glava i ostalo me ne zanima. tel. 064 131 84 78 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Oglasna tema u MZ Svet-u: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61761-mz-kupujem-prodajem/page__st__1580 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 6, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neophodno potrebno da bude sa nosacem ispod masine ? ili moze i onaj gde to ne ide . Takodje je ES model . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neophodno potrebno da bude sa nosacem ispod masine ? ili moze i onaj gde to ne ide . Takodje je ES model . ti imas???bez nosaca????koja cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 10, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Imam ispolirane blokove (za koje sam kasno uvideo da za taj projekat ne odgovaraju) i opciju novih i polovnih delova ugradivih u to . Samo je pitanje zelje kome sta treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...