joja 0 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam kupio pomenuti motor trebalo bi mi uputstvo od njega,kako bi ga što bolje upuznao i što bolje održavao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Igrom slucaja i ja trazim uputstvo za taj motor ali na engleskom jeziku posto na srpskom 1000% nema. Pre mozda mesec-dva je izaslo uputstvo na engleskom jeziku ali mu je cena velika (mislim da je preko 30 evra). Imam na italijanskom, nemackom, francuskom i mislim holandskom pa se snalazim pomocu stapa i kanapa (citaj: pomocu google translate). Znaci na srpskom neces naci nikako dok za engleski moramo malo pricekati da neko postavi za skidanje. EDIT: U slucaju da ti nesto zatreba slobodno me kontaktiraj na PM pa cemo zajednicki pokusati da resimo sve u vezi motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 6, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Nepisano je pravilo: Što je noviji motor to je teže doći do manuala i skuplji su. A posebno ako je u pitanju service manual. Na žalost tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan https://rs12tl4.rapidshare.com/#!download|12tl6|13800981|XL125V_Maintenance_Manual.zip|2228|R~0|0|0 Молим. Нема на чему... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Februar 6, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://rs12tl4.rapi...ip|2228|R~0|0|0 Молим. Нема на чему... Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joja 0 Napisano Februar 6, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i od mene,iako sam malo prije skinuo nešto malo opširnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Novembar 6, 2012 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan imate sve haynesove manuale za svaki tip motora, lako se skidaju ako znate da skidate torente preko pirate bay-a, a nije nista tesko, samo vam je jos potreban isohunt program u koji se ubacuju torenti, i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...