Simon69 672 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa bajkerima iz Negotina sređujem ler svake subote ! Da, ali na negotinski način...... Da čujem .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Krenemo oko 19h ( kao slučajno se našli ). I onda počinju ideje da se rađaju....Pre par dana bili : uštipci, ovčetina na žaru, kobasica domaća ( ako malo preteramo sa prethodnim ), crni luk ( na 4 dela ( kao na njivi )), feferone ( domaće iz flaše od 1,5 L ), vino sa Rajačkih pimnica ( belo i crno ( dovoljno )), hleb pečen na drva. Oko 3 h ujutru LER naštelovan na svim motorima na svetu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne zoves Debeljane da i mi upoznamo tvoj nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Krajem juna krecemo na godisnji preko Pozarevca Negotina Zajecara Knjazevca Nisa pa cemo malo na Ohrid pa u Albaniju....E svraticemo da probamo to vino u Rajackim pimnicama nema boga da omasimo.Samo mi se cini da cemo morati tu i zanociti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Krajem juna krecemo na godisnji preko Pozarevca Negotina Zajecara Knjazevca Nisa pa cemo malo na Ohrid pa u Albaniju....E svraticemo da probamo to vino u Rajackim pimnicama nema boga da omasimo.Samo mi se cini da cemo morati tu i zanociti... Vidim ja da ce tako i biti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Javi se da se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan u negotinu nastelujete motor, a rastelujete zeludac, znam iz iskustva ;p 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 13, 2014 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam fabričke izduve. Robert iz Ade mi odvojio topove od grana i napravio još 2otvorena topa . Sada mogu da menjam fabričke topove za otvorene i obratno . Fabričke ću da oglasim na prodaju. Samo da ih slikam. Kada sam čuo ove nove topove .... Robert je čudo! !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam fabričke izduve. Robert iz Ade mi odvojio topove od grana i napravio još 2otvorena topa . Sada mogu da menjam fabričke topove za otvorene i obratno . Fabričke ću da oglasim na prodaju. Samo da ih slikam. Kada sam čuo ove nove topove .... Robert je čudo! !! Kad cemo mi videti slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 14, 2014 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Slikano telefonom. Dok sam isključio blic potrošila mi se baterija. Telefon preživeo nervozu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Februar 14, 2014 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Meni puno lepše nego fabrička varijanta..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Februar 14, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno debeljan. Nisam ni mislio da ce biti drugacije. Ti imas original nosace i kofere (bocne)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 14, 2014 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Da. Kupio sam ga tako . Ima i unutrašnje torbe u bočnim koferima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belibd 0 Napisano Februar 19, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Budva Motocikl: Caponord,Ktm 990 adv,Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Neda mi djavo mira, tako kazu . Morao sm malo otvoriti Caponorda i zaviriti da vidim kako to izgleda, da li je sve na svom mestu Kad je vec sve na dohvat ruke pogledah i zazor na ventilima i nije bilo potrebe ni za kavim stelovanjem, 0.15-0.25, kao da su upravo podeseni Jedino sto mi se nije dopalo je filter goriva u rezervoaru, na njemu je oznaka iz 2002 godine, znaci nikad menjan Ne mogu to sad sataviti sa starim crevima goriva, starim filterom a pitanje da li cu sutra uspeti kupiti novo, a i Badnji Dan je. Izgleda da ce mi Caponord na Bozic biti u delovima, nadam se da nece i cele godine kada skidaš rezervoar obicno pukne komadic plastike na crjevu za benzin od rezervoara do mašine i to na djelu brze spojke a to tamo kod vas neceš tako lako naci. nadam se da neceš imati tu nesrecu. Koji filter ugradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 20, 2014 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju s Ribolovcem vozili do Kladova na + 3 C. Dogovorili se nas 4-5 ali " Najjači samo ostaju ". Nego eve gi malko bolje slike s Robertovi topovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera caponord 7 Napisano Februar 20, 2014 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda kako li se čuje "rondax" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 20, 2014 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Snimiću pa ću da postavim video. Valjda ću da uspem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Februar 20, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koji filter ugradi? Filter je AMC ali ne znam oznaku jer sam ga osmirglao vodobrusnom smirglom pre montiranja, kao, da nebi stampa spala u benzinu Ako ti nesto znaci mogu ti dati dimenzije ili da nazovem prodavnicu pa se raspitam. Inace je filter za neke modele japanskih automobila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano April 25, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li zivi Caponord-isti? Da ozivim malo temu.. Zanimalo me kakvi su mi stapovi prednje viljuske pa sam ih otvorio da pogledam. Ulje koje je bilo unutra je otprilike 15W gradacije a bilo ga je oko 550ml. Nisam racunao na semeringe, posto sam planirao vratiti stare, ali sam ih ostetio prilikom vadjenja pa cekam da mi danas stignu novi. Sad cu da sipam fork 20W a kolicina propisana je 750ml. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 25, 2014 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Simone, pogledaj u manualu još jednom. Zimus sam sipao 10W i 553cm3 po štapu. Mislim da je 20W pretvrdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano April 25, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Simone, pogledaj u manualu još jednom. Zimus sam sipao 10W i 553cm3 po štapu. Mislim da je 20W pretvrdo. Imam manual u kom pise 750 . Sad cu da pogledam jos negde.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano April 25, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam i na Louis-ovom sajtu da ide 553cm3 u stapove Caponorda. U mom manualu je 750 i to je, izmereno milimetrima, 120mm sa federom a 145mm bez federa u tubi (od gornje ivice). Podatak sa Aprilia foruma, Nemackog: http://www.apriliaforum.de/etv1000-caponord-alle-jahre/12208-1000-ccm-gabel-lwechsel-bei-der-caponord-2.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako pise u manualu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 22, 2016 Vazlan(Zlatko), 375 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se nabavi centralni stender?Moj Capo je 2001 god. ne znam da li to godiste fabricki nema ili je neko naknadno skinuo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Octobar 22, 2016 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video Caponord bez centralnih nogara. Dobro ga je prethodnik ogolio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...