Jump to content

Moto Zajednica

belibd

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Budva
  • Motocikl
    Caponord,Ktm 990 adv,Varadero

belibd's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. kada skidaš rezervoar obicno pukne komadic plastike na crjevu za benzin od rezervoara do mašine i to na djelu brze spojke a to tamo kod vas neceš tako lako naci. nadam se da neceš imati tu nesrecu. Koji filter ugradi?
  2. Uh kod vas jos i nije toliko lose, kod nas je 320 eurica, mada i klasa od 650 isto kosta.
  3. Vozio sam ovaj motor tri sezone, doduse noviji model. Ja sam ugradio pancirno crijevo i nisam osjetio nikakvu razliku, tako da je to bacanje love to 100% tvrdim. Vjerovatno si vec vidio na KLE njemackom forumu da imaju rijesenje za kocenje KlE-a, jes malo skuplje ali radi. Ljetos sam bio u Gospicu na Kle okupljanju i to sam vidio uzivo i to je prava kocnica, mozda i prejaka. Inace sve pohvale za sredjivanje motorina.
  4. Evo mi je godina trebala da predjem sa rijeci na dijela. Kao sto sam tada rekao nisam imao problema sa punjenjem, ali je to neko prije odradio kao da su se djeca igrala (ocajno su izgledali lemljeni spojevi i gomila izolir trake). Skroz sam ponistio stari vod koji je isao izmedju cilindara, jer mi je bio problem da u tako malom prostoru odradim sto sam zamislio. Izvuko sam zice od alternatora skroz na stranu izlemio i stavio dva sloja termoskupljajuceg buzira. Sve sam to odveo do onog mosta gdje stoji zadnji amartizer i tu presao na drugu stranu. Zaboravih da kazem sve tri zice su ubacene u buzir slican ili bolji od fabrickih. Nazalost nisam mogao da nabavim konektor kako bi spoj bio rastavljiv, jest neprakticno ali je bar sigurno. Kad sam sve zavrsio napon se jos malo pojacao, jasno mi je i zbog cega na mjestu prvog smedjeg konektora su bile spojnice koje mislim da su pravile malo otpora. Ovo mi je oduzelo puna 3 sata ma kako izgledalo jednostavno. Da, nisam nasao ni zice sa zutom izolacijom, vec su crnom presjek je 2,5 koliko je bio i fabrici. Jedino mi nije jasan razlog zbog kojeg su fabricke zice do prvog braon konektora manjeg presjeka :misli:.
  5. Interesuju me diskovi gore navedeni po nekoj normalnoj cijeni, model bez abs-a.
  6. Nailazio sam na ebay-u na orginalna prednja sjedista od reli verzije, oni su u ravnini sazadnjim sjedalom i cijene su im bile oko 100 eurica.
  7. belibd

    Aprilia Caffe

    Evo kako je covjek sredio capa.
  8. Godina proizvodnje mu nije sigurno 2005 , ovo je model bez ABS-a i bez stelovanja prednje viljuske. Bez obzira na to dobro izgleda inace meni se vise svidja ova maska kazu da je i vozac bolje zasticen od vjetra.
  9. Jeste to je njegov bivsi motor, sta vozi nemam pojma znam negdje vani da je.
  10. Pozdrav svima! Ovaj motor sam kupio prosle godine, za sad sam prezadovoljan sa njime imao sam neki problem sa stujom (prekinuo mi se kabal sto napaja injektore) , mjenjao sam jednu bobinu i senzor brzine. Sve ostalo cista petica zadovoljan sam sa potrosnjom i nesmijem ovdje ni napisati koliko mi trosi, evo mogu vam dat neki orjentir isli smo iz Budve do Gospica jedan od drugova vozi Varadera trosi 1/2l manje od njega. Inace nemam sto dodati sto se tice povoznosti ovog motora, kad predje 3000 obrtaja oce da utece ispod tebe, na makadam ga nisam vozio mislim da je to teska rabota. Ja sam na mjesto plasticnih spojnica namontirao kompresorske spojnice i djeluje mi dosta sigurnije od fabrickih.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja