sm kronreif 0 Napisano Februar 3, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, hteo bi da se informisem o iskustima vozaca ova tri modela , kako bi mi pomogli u izboru kupovine jednog od njh. ljubitelj sam ogromni sm motora , hvala svima bajkerima u napred, inace ,za sad vozim kle i prodajem ga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 3, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan dobro ti nama dosao! Za pocetak nemoj biti lenj da procitas par recenica, kao ni da napises koju recenicu vise! Evo procitaj ovo pa ce ti biti jasnije sve! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/39412-kako-se-predstaviti-pravila-i-preporuke/page__pid__692576#entry692576 Jos jednom, DOBRODOSAO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao..... polako sa pitanjima, ovde u predstavljanju neces dobti odgovore iz principa!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da,da tako je iz principa. Inace Dobro nam dosao , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Februar 4, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan pozz Treba ubaciti novi status za članove - "Došao da proda motor" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 4, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pozz Treba ubaciti novi status za članove - "Došao da proda motor" ovaj je dosao da kupi a ne da proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sm kronreif 0 Napisano Februar 4, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Aj ponovo , ja sam Sava iz Bg-a , imam 26 god ,motor vozim od 17-te , trenutno vozim kawasaki kle , nisam dosao da prodam motor , vec zato sto sam big fan , pa bih podelio iskustva sa ostalim ljubiteljima dvotockasa.. poz za sve i hvala svima koji su mi pozeli dobrdoslicu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...