Ceperko 192 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Jedne nedelje, krajem avgusta, iz Raške krenuli preko Rudnice. Dok se penjemo uz Kopaonik iza nas ostaju potkopaonička sela. Jerina krivina, strah i trepet za sve vozače kad padne sneg. Lisina, odavde počinje turistički centar i misli na ljude legende kopaoničkog turizma, Đoroviće, Trikoše, Petroviće, Milana Dačoviča.. Hotel "Putnik", sećanje na mladost. Čuvena "Vila nad sunčanom dolinom". Tu je nekada i "moja" pošta bila, tu se dooobro družilo, jelo i pilo. Konaci i neki drugi ljudi.. Preko Jarma jurimo dalje. Zastajemo kod Srebrnca. Borovnice na dlanu za moju saputnicu, kako ona kaže, umesto srca. Ivankina omiljena fotografija. Put ka Brzeću, uvek uzbudljiv i pun izazova. Vodenice iz prošlog veka. Turistički centar iz ovog veka. Pogled sa druge strane na Suvo rudište. Dobar i zanimljiv put preko Blaževa i Đerekara. Malo makadama za promenu. KLR se raduje, saputnica negoduje. Lukovska banja Sam izvor autentičan, čudesan, izuzetno topla voda, mirno - za našu generaciju. Ima i hotel. samo smo ga slikali i krenuli dalje. I dalje je makadam. Na karti ucrtano jezero Selovo a nigde ni traga od vode. Brana postoji ali čemu nije nam jasno. Prolom banja. Hoteli, parkovi, izvor u mermeru. Glavni događaj tog dana besplatno kupanje u novootvorenom bazenu. Nismo zainteresovani. Čeka nas Đavola varoš. Đavoli usamljeni, u grupi, sa kamenim glavama. Sve u svemu, simpatično i jeste čudo prirode. Slušamo razne komentare posetilaca, kao srušio se jedan od najvećih đavolčića. A najviše komentara da su skupe ulaznice. Slažemo se (250 din.). Vraćamo se istim putem jer nemamo vremena za eksperimente. I opet na Kopaoniku. Uvek smo voleli ove stene. U julu su pune mirišljavog belog karanfila. Sada smo zadovoljni pogledom i osećajem bezgranične slobode. Bio je ovo još jedan dan života, a život su trenuci kojih se sećamo. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 2, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Tako komsija,bravo,vozis ga ti muski,nego ove godine malo vise da zoves na voznju kad je u pitanju ova asvaltna podloga tu sam uvek za druzenje i naravno koji krug vise ,ove slike su ti prelepe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 151 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan priroda u putopisu je prekrasna kao i sam putopis. potsjetio sam se đavolje varoši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovo čita naša Mateja (MDR), sigurno je pustila suzu....ali ne zbog prirode, več zbog makadama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Februar 4, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dragane, vidi se da si uzivao. Za Ivanku neznam jer si je slikajuci toliko udaljio, a mozda iz ljubomore, izgleda kao devojcica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega svaka cast.Biti bajker toliko godina a i dalje imati toliko zelje i volje za voznjom je za svaku pohvalu.Jos samo da taj kle nekako predje u bmw gs tabor eto i duzih tura i van nase lepe i prebogate zemlje.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan dobro , da je zima i da imamo vremena , da čitamo ovakve dobre putopise , ova destinacija je u mom godišnjem odmoru kojeg želim da preživjem u srbiji i zaječaru kod mojih brata DEJANA i OLIVERA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan super , svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...