ealbert 7 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je živela sloboda stvaralaštva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Tako je živela sloboda stvaralaštva. Eto da i mene neko podrzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je živela sloboda stvaralaštva. Eto da i mene neko podrzi. Samo napred momce... ako imas u glavi sta hoces i kako hoces to da napravis samo napred! Sta ti nije jasno slobodno pitaj, ovde su najiskusniji MZ vozaci na svetu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Tako je živela sloboda stvaralaštva. Eto da i mene neko podrzi. Samo napred momce... ako imas u glavi sta hoces i kako hoces to da napravis samo napred! Sta ti nije jasno slobodno pitaj, ovde su najiskusniji MZ vozaci na svetu!! Polako ali napredujem, 2 clana su me podrzali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam kakva su ti predhodna iskustva ali ocigladno da si od pocetka nesto mrzovoljan (shvati ovo dobronamerno)a to je zato sto se ne druzis sa nama dovoljno dugo. Shvatices da te ovde podrzava mnogo vise ljudi kada jednog lepog dana sednemo, pojedemo,popijemo i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Uvek za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima ne vredi raspravljati,koliko god ga prepravio duša će mu ostati njegova! Ja sam moj prepravljao i imam u planu da odradim još neke prepravke,pravim ga za svoju dušu a i vozim! Imaš moj glas i podršku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 9, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Polako ali napredujem, 2 clana su me podrzali To sto su te dva clana podrzala - neznaci da ti ostali clanovi nece pomoci oko motora. Jednostavno, ovde nas ima dosta koji volimo MZ - a onakav kakav jeste ( manje-vise fabricko stanje ). Sad kad sam video slike tvog motora - setio sam ga se iz oglasa. Kolko se secam, prodavao se valjda za 250 evra. Obicno se po oglasima MZ -ei krecu oko 450 - 550 evra. Po slikama se vidi da ces imati ulaganja na tom motoru, a verovatno ce biti i ulaganja oko nekih stvari koje se i nevide na slikama. Moj ti je savet da za sad ne petljas nista sa cajgerima, prepravljanjem rama i viljuske, nego ti prvo uzmi pa pregledaj motor, popisi sta ti treba od delova i kreni prvo da motor dovedes u tehnicki ispravno stanje ( Nabavis zastitne gume lanca, proveris lanac i lancanike, sajle, elektricnu instalaciju, gume, semeringe viljuske . . . ), pa kad to uradis i kad imas motor koji ce ti biti siguran za voznju, onda posle radi sta hoces , bavi se estetikom ( cajgeri i ko zna sta jos ). Jedan moj drugar je svojevremeno sredjivao neki motor, celu zimu je montirao neke farove, pravio sediste, neke rese i jos svasta nesto, a kad je doslo prolece - nije mogao da upali motor pa je morao tad da se bavi mehanikom . Eto, ja rekoh sta sam imao, a ti kako hoces . Sretni ti radovi ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, naravno da ima ulaganja, ali oko motora ne bi trebalo da ima posto sam vodio jednog lika koji mz i jos po neke stare masine drzi u malom prstu. Tako da ga je on probao i cuo. Neka on meni drzi barem jednu godinu ovako pa cu ja sl godine motor da uradim. A sto se tice spolnjog igleda nema nekog punog ulaganja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 10, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Samo lagano... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/11526-mz-custom-bobber-epizoda-2/ Mozda ti pomogne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos96 0 Napisano Januar 15, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Da li mogu cajgeri na zmeznaric@gmail.com. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...