Мали Ћаћа 9561 Napisano Septembar 29, 2007 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Subotu popodne samo imali rosltilj za sve volontere i prijatelja kluba kako bi se makar na mali nacin oduzili.Za sve njihovo utroseno vreme i trud jer da nije bilo svih tih ljudi ova sezone bi bila nepotpuna. Moj prijatelj Branko me pozvao da prenocim kod njega kuci u obliznji grad Chilliwack svega 30-k minuta od staze.Kad sma stigao kod Branka kuci prebacili smo stvari iz kamiona u njegovu garazu.Pa selu u auto i otisli na veceru u jedna slovenski restoran na gulas uz becku sniclu sa sopskom salatom.Malo samo popricali sa vlasnikom Francom i lagano na spavanje. Ujutro sam se probudi oko 5:00h nisam moga da spava sto od uzbudjenja sto od toga jer nespavam u svom krevetu.Na stazu sam po obicaju dosao oko 7:15h i odmah otisao da obavim registraciju,a tehnicku ispekciju netreban da obavljam jer sam ja ove sezone taj koji izvrsava tehnicki na motorima.Na tehnickom sam proveo do 9:00h.Moj prvi tenign to jutra je bio oko 10:00h,ali sam se doumio dali da izadjem jer mi zadnja guma nije izgledala bas pouzdana.Hteo sam da je sacuvam za ceo dan ali mi nesto govori da nece to biti tako.Konsultovao sam se sa mojim mehanicarom Alom i odlucili samo da odvezem trening koji je prosao u najbolje redu.Kvalifikacije samo odlucili da vozim sa 80% mogucnosti jer nemamo dosta vremena da menjamo gume izmedju trka.Tako da sam odvozao 600SS i 600OSS na istim gumama od juce s nadom da mogu da odvezem prvu SBK trku. Superbike trku sam startovao iz drugog reda,ali po obicaju prvu trku dana nikad ne startujem kako treba i do prve krivine na kocenju sam izgubio par mesta.U toku trke sam uspeo da povratim svoju startnu poziciju gde sam zavrsio trku kao sesti.Odmah polse trke smo ja i Al skinuli tockove i montirali sveze Pirelli Super Corsa SC1 i SC2,ali ovja put Pirelli prodavac nije imao 180 zadnju gumu pa sam montirao 190.Svega imao 15-k minuta do sledece trke i stavili smo grejace da koliko toliko ugreje gume pre trke. 600SS sam startovao iz prvog reda sa trece pozicije.Nove gume nisam hteo da rizikujem pa sma prva dva kruga odvozao malo sprije izgubivsi minimum pet pozivija.Vec u trecem krugu sam dobio poverenje u nove gume i krenuo u napad .Trebalo mi je puna dva kruga da se priblizim cetvorici trkaca ispred mene.I jos dva da ih preteknem i tako da 600SS zavrsavam na petom mestu.Nisam razocaran svojim rezulatatom jer sam odvozio najbrzi krug 1:13.8 jos brze od juce. 600 Open Supersport sam startovao iz treceg reda.Ali ovaj put sam imao odlican start i izlazim iz prve krivine cetvrti pokusavajuci da izguram tipa koji me pokusava preteci s vanjske strane.To dolazi do kontakta i ja da budem djentlmen popustam i obojica prolazimo bez ikakvih problema.Prva dvjica su odmakli i nije bilo smisla da ih jurimo tako da smo se nas dvojica nadmetali sve do prezadnjeg kruga trke.Iz kruga u krug sam pokusao da preteknem za trece mesto ali me je vesto zatvarao.Na kocenju u prvu krivinu sam opet kocio sto kasnije mogu ali bih izgubio dvoboja na izlaku iz krivine.Jedan od dvojice prvih je pao tako da sada ima sigurno trece mesto.Ali ja i dalje pokusavam da budem drugi.U prezadnjem krugu imam odlican izlazak iz zadnje krivine na pravac i njegova R6 ne odmice ni pedlja.Munjevitmo brzinom se prblizavamo prvoj krivini i naravno o koci malo ranije kao obicno,a ja sam proleteo pored njega kao munja ne uspevsi da ukocim na vreme.Prednji tocak je zablokirao i poceo prednji deo motora da bukvalno poskakuje onako sitno ,a osecaj za upravljenjem se izgubio.Tu isparavim krivinu okrenem se sto brze mogu i vratim na stazu.Medjutim proslo me je par vozaca u zavrsavam trku na sedmom mestu. Superbike zadnja trka dana za mene.Od samog starta sam imao borbu sa istim trkacem na R6 i ovaj put me je zatvarao sa unutrasnje strane tj. preuzeo je moje putanje na kocenju pokusavsi da odbije moje pokusanje za preticanje.Ali ja sam ovja put pokusavao sa vanjeske strane i uspevalo mi je par puta.Posto je moja putanje bila duza jer sam preticao s vanjeske strane izlazili bi iz krivine rame u rame.I tako sve do kraja trke.Zadnja guma 190 je ulivala toliko poverenja da sam moga u pola krivine bez ikakvih problerma da dam gas.Motor se ponasao toliko sigurno i nije mi ni jednom upozrio da bih moga da prokliza na izlasku iz krivine.Zavrsivsi SBK trku na trecem mestu i cetvrti u ukupnom plasmanu za SBK u Nedelju bio sam vise nego prezadovljan.Jos jednom sa oborio svoj licni rekord staze koji je sada 1:13.8.A rekord staze koji drze profesionalci je 1.09.3.Nadam se da cu se prbliziti to magicnom vremenu sledece godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 29, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je,brate.. nije loshe na kraju krajeva. A koliko sam se sam napeo chtiajuci dozzivljaje sa staze...ufff! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9561 Napisano Septembar 29, 2007 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je,brate.. nije loshe na kraju krajeva. A koliko sam se sam napeo chtiajuci dozzivljaje sa staze...ufff! iiihhhh da vidis samo mene kad pisem sav se uzivim i prozviljavam trku po ko zna koji put.A kad zatvorim oci mogu da vidim svaku krivinu kako prolazim ili pratim trkaca ispred sebe ;D.Ovo je jace nego bilo sta sto sam do sada probao(samo u picu,a hemikalije ne komzumiram)trkaci bezni je previse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9561 Napisano Septembar 30, 2007 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Evo prvi video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Septembar 30, 2007 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da trkački dan mora da sadrži neki maler, bilo to izletanje sa staze ili nemogućnost da kupiš odgovarajuću gumu, ili ne daj Bože pad... ovo što se tebi dešava je još super. Nego, prave li neke tabele sad na kraju sezone? Išao si na dosta trka (ili čak na sve), pohvali se slobodno kakav si ukupno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9561 Napisano Septembar 30, 2007 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da trkački dan mora da sadrži neki maler, bilo to izletanje sa staze ili nemogućnost da kupiš odgovarajuću gumu, ili ne daj Bože pad... ovo što se tebi dešava je još super. Nego, prave li neke tabele sad na kraju sezone? Išao si na dosta trka (ili čak na sve), pohvali se slobodno kakav si ukupno. Pa cekam da saberu i oduzmu sve kao obicno trebace im 10-k dana pa cu da okacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 1, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Macak. ;D Dobro je,dobro je,zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...