cafe racer 643 Napisano Januar 31, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ocuvana , nema nijednu ogrebotinu, kupljena pred kraj 2010 ,velicina XL cena 120e,,,, Flip-Up kaciga izradjena od polikarbonata Antialergijska i antibakterijska vadiva i periva unutrašnjost Sunčani vizir Vizir otporan na magljenje Vizir otporan na grebanje Zatvaranje patent kopčom Skidanje vilice i mogućnost konverzije u Jet Bluetooth opcija Aerodinamika testirana u vazdušnom tunelu Uz nju ide na poklon i CMS kaciga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nebi da budem bezobrazan ali http://www.fc-moto.de/Caberg-Justissimo-GT-Mirage/en tako da moja ponuda nije mala.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Februar 4, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Nebi da budem bezobrazan ali http://www.fc-moto.de/Caberg-Justissimo-GT-Mirage/en tako da moja ponuda nije mala.... Hvala ti na informaciji o ceni,mislim da sam ti odgovorio da je nebih dao za 70e 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nebi da budem bezobrazan ali http://www.fc-moto.de/Caberg-Justissimo-GT-Mirage/en tako da moja ponuda nije mala.... Hvala ti na informaciji o ceni,mislim da sam ti odgovorio da je nebih dao za 70e Ne zelim da te iznerviram ili provociram. Ja sam ponudio koliko sam mogao,ako prodje super,ako ne nikom nista. Ovo sam slucajno nasao i ustanovio da tvoja cena i nije bas povoljna. To je sve. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 5, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi onda ovo sto si nasao i ostavi coveka na miru. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi onda ovo sto si nasao i ostavi coveka na miru. Upravo tako,,, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Februar 18, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Moze 100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Mart 17, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Prodata, moze kljuc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...