zool 230 Napisano Januar 31, 2012 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan me zulja vec neko vreme kao destinacija. Ima li ko da je obisao to cudo prirode i da je voljan da napise koju rec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Januar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bio je Davor (quasaar) čini mi se. Pošalji mu PP, mada videće on ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Januar 31, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gde me nadje Ja sam u planiranju nekog mog virtualnog puta kroz Rumuniju to mesto obelezio zlatnim markerom! I mene zanima svaka informacija o tome. Skupio sam dosta informacija i sajtova na tu temu, ali cu rec prepustiti nekom ko lokaciju bolje poznaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 31, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Laki, ako kreneš, prođi kroz Negotin. Priključiće se neko - sigurno. Visi u vazduhu tema o delti kod mene i Ribolovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Januar 31, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cuj, ne moram da idem u Rumuniju da bih prosao kroz Negotin! Eto mene cim se otopi sneg, znaci krajem aprila Sorry za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 31, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ufff... gde me nadjoste ! Pisite slobodno ko sta ima pametno ! Mozda i koristi .... http://www.danubedelta.delta-dunarii.info/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17020 Napisano Januar 31, 2012 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ovo mesto privlači izgleda nekom čudnom silom Nas nekoliko, kao deo jedne velike vožnje u Septembru ove godine, ako Bog da, posetiće ovo mesto - ali sa Ukrajinske strane... Takođe svaka sugestija dobrodošla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Izviđački vojni izraz za vašu misiju bi bio - forsiranje reke Dunav !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa jos 2 drugara 2009 isao tuda, tj obisli smo celu Rumuniju( bar veci deo). Vozili smo standardno fagaras,...a od Brasova na Buzau,Braila, Galati, Tulcea, pa juzno na Constancu, potom jos juzno na Bugarsku granicu Vama vecke. Put od Galatia do Tulce je savrsen, ali se tu prica o delti zavrsava. Puteva u samoj delti nema, bar koliko ja znam. Od Tulcea ima brodica kojima se delta moze obici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja prije par godina. Delta je fenomenalna, ali da bi se ista vidjelo potrebno je ugovoriti voznju camcem jer delta ima preko 4.000 kvadratnih kilometara i sva je u rukavcima i nema nikakvih puteva. Na jednom otoku ima selo i tu je napravljeno nekoliko hotela, ali se i do njega stize iskljucivo brodom nakon nekih 2 sata plovidbe. Odatle sam isao u obilazak, a buduci da je jedan dio delte proglasen nacionalnim parkom kroz njega se ne smiju koristiti motori pa smo presli u camce na vesla i tako plovili po kanalima i rukavcima. Priroda je fenomenalna, sa velikim brojem ptica. Ukoliko se odlucite da idete tamo obavezno ponesite autan jer komaraca ima u nevjerovatnoj kolicini Rumunija je u tom djelu izuzetno siromasna tako da su i putevi bili prilicno losi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 18, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Bolje pet puta preko Karpata, nego jednom na deltu. Sa bajkerskog aspekta je po mom mišljenju totalno neinteresantna destinacija, osim za one koji vole ribu i komarce... ja ne volim ništa od toga. Ubedite me u suprotno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Februar 18, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne moze da te ubedi u suprotno. Osecas ili ne osecas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17020 Napisano Februar 18, 2012 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje pet puta preko Karpata, nego jednom na deltu. Sa bajkerskog aspekta je po mom mišljenju totalno neinteresantna destinacija, osim za one koji vole ribu i komarce... ja ne volim ništa od toga. Ubedite me u suprotno. Tomo, manje-više si u pravu. Ja sam zbog neke druge moto ture koju spremamo, a treba da prodjemo kroz te krajeve, detaljno istražio deltu Dunava. Kratko rečeno - sa rumunske strane samo putevi po obodu, sa ukrajinske ima i malo dublje, ali nema prelaz između Rumunije i Ukrajine, već mora kroz Moldaviju (a za to treba bar tranzitna viza i za SLO i za SRB, i to u ambasadi u Bukureštu). Kao isključivo odredište, za motore, delta Dunava nema previše smisla (po meni). Kao deo puta i jedna od lokacija (meni lično) - ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...