CIPURA 215 Napisano Januar 31, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Da li ko zna kako se skida gornja remenica na ovom sranju?Sve sam zivo probao,ali uzalud....Ako neko moze da pomogne MOLIM za pomoc...placam u pivu,cevapima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj ima sanke ali ako mozes uslikaj pa postavi da bar znam sta da ga pitam jer nemam pojma kako to izgleda . Samo sam jedan put pogledao ispod poklopca i video da ima svasta unutra . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Januar 31, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan E ova gornja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan ta remenica bi trebalo da ide na nutove,nebi trebao biti problem da se skine.neverujem da ima s unutrašnje strane navoj za neki radapciger,mada,ko zna?ako ima onda bi bila pod konusom.jesi odvrnuo šraf s unutrašnje strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Januar 31, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsio sam upravo sky doo-a...Ona remenica se skida zajedno sa osovinom,znaci morao sam iz menjaca da je skidam...strasno...nista gluplje u zivotu nisam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan jesi li gledao u remenici u sredini da li ima šraf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Februar 1, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Nema...suplje sve...reseno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...