RVM 3 Napisano Januar 30, 2012 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Auto perfktan bez ulaganja,Edition paket opreme,nove zimske gume,posedujem 2 kljuca skakavca,i poseduje zeder,sa 2 kljuca,enterijer ocuvan kao nov,registrovan!!!!Cena 5200e, br.tel.062/755-075 Dogovor....cena nije fiksna.... Promenio Januar 30, 2012 član RVM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Januar 31, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za jeftinije vozilo i doplata,golf2,golf 3,reno clio,twingo,fiat punto,i slicno,prednost dizelasi,i naravno da su u dobrom stanju!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Mart 4, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 4500e,ajde dajte neki autic do 2000-2500e i doplata...dogovor.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja-denca 24 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: nis Motocikl: bice uskoro neki kruzer :) Prijavi odgovor kao problematičan mercedes benz, 124D.klima, 5 vrata, dobro ocuvan?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Mart 8, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan mercedes benz, 124D.klima, 5 vrata, dobro ocuvan?? Hvala druze,ali ne,u obzir dolaze samo manji autici,i malo novije proizvodnje,meni treba lova a zeni mali autic!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi druze,kada je auto uvezen? Koliko si dugo vlasnik? I odakle je uvezen? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Mart 23, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uvezen je pre par godina, ,a kod mene je godinu dana........i stvarno je odlican,ali najbolje pogledati licno,auto se nalazi u Velikoj Plani,nije ti daleko...poozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Istekla registracija,cena dole,4250e za kes,dogovor...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 12, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za jeftinije vozilo i doplata,golf2,golf 3,reno clio,twingo,fiat punto,i slicno,prednost dizelasi,i naravno da su u dobrom stanju!!! mercedes benz, 124D.klima, 5 vrata, dobro ocuvan?? Hvala druze,ali ne,u obzir dolaze samo manji autici,i malo novije proizvodnje,meni treba lova a zeni mali autic!!! koliko to "malo novije " proizvodnje!? zar najmlađi glof 2 nije star, najmanje dvadeset godina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano April 12, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Manje bitno,bitnije da je mani auto,i jeftiniji, moja greska,ispravicemo,hvalaaa!!!! Evo ovako moze zamena za jeftiniji autic ,Renault clio,od 2001 i mladji,ili neki polo,i slicno..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...