Ernesto 10 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa bogme, tako sam lepo naucio da padam da bi mogao i u padobrance. MOgla bi mina da drzi crash-course za onie koji oce da vide kako je to omastiti beton. Jel sada razumes ono sto sam pricao dok me je M vozikala po gradu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 2, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan http://students.ou.edu/E/Ryan.C.Emrick-1/knight.jpg evo ja poklanjam novo odijelo )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 2, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa bogme, tako sam lepo naucio da padam da bi mogao i u padobrance. MOgla bi mina da drzi crash-course za onie koji oce da vide kako je to omastiti beton. Jel sada razumes ono sto sam pricao dok me je M vozikala po gradu... ;D Ma rekao sam ti i tada je to zato sto si devojcica ;D ;D . Ne znam jedino koji sebi epitet da nakacim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 3, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam izludela u onom gipsu...i svrbi bre do zla boga... pa sam lepo svukla to s ruke ;D i opet vozim mog Lipicanera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 3, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam izludela u onom gipsu...i svrbi bre do zla boga... pa sam lepo svukla to s ruke ;D i opet vozim mog Lipicanera Aj sa srecom,nadam se da to vise neces stavljati. Znaci Lipicaner je popravljen,samo naprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...