carlos11 27 Napisano Januar 29, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li je bila tema ali eto da vas cujem:mesto,preporuke i cene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Januar 29, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Moto Laboratorija, kod Peđe, sve veličine od 10 do 21 col Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka... sve vrste guma od 10 - 25 cola, i za motore, skutere, quad-ove, bicikle i sve sto se kotrlja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 29, 2012 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Laboratorija, kod Peđe, sve veličine od 10 do 21 col au sad si me razocarao i kao covek i kao komunista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Januar 29, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pero, 'jel ima kod tebe u servisu zamena i sve ostalo (mislim krpljenje, balansiranje i td.) guma za motocikle ? Mi sa ove strane Save smo uglavnom do sada zamenu guma i balansiranje radili u "BEOGUMA" na kraju Jurija Gagarina uz samu Gazelu i nekad budemo zadovoljni a nekada ne. Zavisi koji nas radnik dočeka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Januar 29, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Menjao sam gumu u zemunu kod Gorana ali sam odneo celu felnu. Skidanje sa montiranjem je za oba tocka 500 kinti. Nalazi se iza pravne na kraju Tosinog,ako ne znate gde je okacicu broj kad nadjem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 29, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan U KELENI montiraju džabe gume kupljene kod njih, ali mislim da ne balansiraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Januar 29, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan Menjao sam gumu u zemunu kod Gorana ali sam odneo celu felnu. Skidanje sa montiranjem je za oba tocka 500 kinti. Nalazi se iza pravne na kraju Tosinog,ako ne znate gde je okacicu broj kad nadjem . okaci broj cena je korektna jedino nam nisi rekao jel sa balansiranjem ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Mladenovac je beogradska opstina.Skidanje gume sa felne i montiranje druge gume 200din po tocku+balansiranje 500din po tocku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18420 Napisano Januar 29, 2012 Integrisan, 8463 postova Prijavi odgovor kao problematičan U KELENI montiraju džabe gume kupljene kod njih, ali mislim da ne balansiraju. U pravu si - u Keleni ne balansiraju džabe. Menjaju i kod Radulovića, ali je skuplje 30% nego u Beogumi i ne valja (meni pre jednog seta ujeli gumicu na ventilu, očigledno pretegnut ventil), pa guma do ujutro ispustila skroz + morala ponovo na demontažu i montažu, što je uzelo dobar deo jutra... Prednost je što je demontaža i montaža točkova uključena u cenu, a u Beogumi uopšte to ne rade (moraš da im doneseš demontirane točkove). Ima naravno i kod Joce (Profimoto) za one koji vole... Ko voli zatezanje točka moment ključem na propisanu silu, moje iskustvo je da to rade samo u Keleni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 30, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Vulkanizer na Konjarniku u Mihajla Todorovića 2-4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Moto laboratorija i ne razmisljas da li ce da ti otpadne tocak negde usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ljudi napisite i cene i sta sve ulazi u to U poslednjih par meseci sam kupio 4 gume a smesi mi se kupovina jos 2 tako da me bas interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan U KELENI montiraju džabe gume kupljene kod njih, ali mislim da ne balansiraju. U pravu si - u Keleni ne balansiraju džabe. Ne samo džabe...čini mi se da balansiranje uopšte ne rade. Bar nisu letos kad sam menjao gume kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18420 Napisano Januar 30, 2012 Integrisan, 8463 postova Prijavi odgovor kao problematičan U KELENI montiraju džabe gume kupljene kod njih, ali mislim da ne balansiraju. U pravu si - u Keleni ne balansiraju džabe. Ne samo džabe...čini mi se da balansiranje uopšte ne rade. Bar nisu letos kad sam menjao gume kod njih. KAda sam se u novembru raspitivao, za Metz Tour. EXP su mi nudili cenu sa montažom, pri čemu se balansiranje plaća posobno (ali se radi). Sada mi pada na pamet - moguće da nose negde (npr. kod prvih komšija, u Kemoimpex ), pa se zato i plaća dodatno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6280 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1403 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Lav Auto, Bele Vode, jeftino, a jadno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1020 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima tema ali je stara pa ajd da pitam ovde. Preporucujete li nekog za ispravljanje felni? Ako je ikako moguce da se dodje motorom...bez da donosim tockove pod miskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Januar 30, 2012 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lav Auto, Bele Vode, jeftino, a jadno. Meni nije bilo jeftino! Prvi i poslednji put kada sam tamo montirao i balansirao gumu na motoru(ja sam doneo skinut tocak) kostalo me je vise nego da sam oterao kod bilo kog majstora motor i ostavio da mi zameni gumu... skoro 20 EUR... Doduse to je bilo pre 2 godine... mozda se nesto i promenilo ali ja tamo vise ne idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Januar 30, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan Moto laboratorija i ne razmisljas da li ce da ti otpadne tocak negde usput vec vas je dvojca koji hvalite laboratoriju pa reko da cujem cene u laboratoriji,skidaju li oni tocak,balansiraju li,gde se nalazi?hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Januar 30, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Moto laboratorija i ne razmisljas da li ce da ti otpadne tocak negde usput vec vas je dvojca koji hvalite laboratoriju pa reko da cujem cene u laboratoriji,skidaju li oni tocak,balansiraju li,gde se nalazi?hvala Skidaju, skidaju al ako im poneses ratluk bez ratluka tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Moto laboratorija i ne razmisljas da li ce da ti otpadne tocak negde usput vec vas je dvojca koji hvalite laboratoriju pa reko da cujem cene u laboratoriji,skidaju li oni tocak,balansiraju li,gde se nalazi?hvala Sve radimo.. skidamo, demontiramo sa motocikla, vracamo, montiramo, balansiramo, krpimo (jedini ne cepujemo iz principa, to se ne radi na motorima), menjamo ventile, a kad to uradimo besplatna provera, diskova, plocica, kocnica (kad je vec skinuto... ), za sve ostale informacije na PP 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 31, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Vaše je da nekako doterate motor do Laboratorije. Sačekate koliko treba i odvezete se. Sve resto radimo mi. Osim čepovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Januar 31, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikada vozio cepovanu gumu, niti sam bio u prilici da je cepujem na putu, mada sam video da se to uspesno radi. Koja vam je teorija/princip protiv tog cepovanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18420 Napisano Januar 31, 2012 Integrisan, 8463 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja vam je teorija/princip protiv tog cepovanja? Da, baš i mene zanima odgovor. Može li malo šire - zašto ste tako snažno protiv čepovanja? Da li ste i protiv čepovanja na putu, ono - do prvog vulkanizera ili samo protiv čepovanja kao "sistemskog" rešenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Januar 31, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zašto su oni ne znam ali se meni diže kosa na glavi kad vidim svrdlo kako kida žice i konce gume da bi se rupa proširila dovoljno za onaj masni kanap. Više puta sam imao situaciju da guma pušta na čepu. To je prinudno rešenje ali bih ja pre uvrnuo holšaf do vulkanizaera. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...