URKE 80 44 Napisano April 1 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma gužva kao u Lidlu,bez zezanja.... Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2564 Napisano April 1 Drug član, 1085 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sta nema kafe kad kupujes motor? Konkurencija nudi kafu.Gde ti puno obećavaju malu vreću ponesi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11565 Napisano April 1 Ne silazi, 2435 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam se.Uskoro cu mozda da navratim u vezi SR125.Kako stoji situacija sa njim?Jel ce ga biti za dva meseca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2564 Napisano April 1 Drug član, 1085 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Što se kaže, izvolte u salonu Pa to se ne zna. Za sad SR-ova imamo dosta na lageru ali može da se desi da sve ode brzo zato što su većenom za firmu koja se bavi dostavom i kupuju više komada odjednom u turnusima. Osim toga, pojavi se često neka nova firma (ne može kroz grad da se prođe od SYM-a) pa je 2 meseca u tom smislu period koji ne možemo da predvidimo. Svakako, ogroman lager skutera imamo i verujem da će biti dovoljno za sezonu a ni to nije 100%, ako se nastavi kako je krenulo biće dopuna. Kao npr sa 300 kubika, ode kontejner skutera dok smo pukli prstima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 70 Napisano April 4 (promenjeno) U prolazu, 80 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: Yamaha xmax 300 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Svašta gledao, na kraju prelomio na xmax 300 2025 običan model. Isporuka kraj aprila. Za ono prevashodno što meni treba a to je odlasci do vikendice ( tamo i nazad ukupno 36km) za suprugu 50kg i ja 100kg. Nadam se da će biti sve u redu za vožnju što se tiče snage i amortizera. Svestan sam da nijedan skuter kao ni motor nije savršen, loš kvalitet plastike i lošiji amorti, ali paziću i biću “”nežan” na neravnom terenu- makadamu. Ovo bi bio i ujedno “probni” povratak na 2 točka posle više od 30god. Videćemo kako će nam “sesti” ovakav prevoz a što se mene tiče jedva čekam prve kilometre. Javljam po preuzimanju utiske i impresije! Svim kolegama želim bezbednu i sigurnu vožnju!! Promenio April 4 član DAR'C NS 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 106 Napisano April 4 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Moj SR3 je na prodaju i zvanično ako nekoga bude zanimalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11565 Napisano Ponedeljak u 17:16 Ne silazi, 2435 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan On 4/1/2025 at 4:11 PM, URKE 80 said: Danas uplatio SYM Jet 14 200... I veliko hvala @slobasuper9! Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Koliko je registracija za 200ccm?Koliko je veca od 125ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5444 Napisano Ponedeljak u 17:25 Ne silazi, 4052 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Par hiljada din je veća reg. Ako tu ne uštediš, nećeš nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11565 Napisano Ponedeljak u 17:34 Ne silazi, 2435 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Bozo sta je po tebi bolje?Za odrzavanje na duze staze? Sim symphony st125 vodeno hladjenje 9,3 kw ili st200 vazdusno hladjenje 9,1 kw? U principu znam odgovor vodeno hladjenje.ali konkretno zam mislio na jednostavnost.Nema vodene pumpe,termostata.Veca tolerancija kod vazdusnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5444 Napisano Ponedeljak u 17:50 Ne silazi, 4052 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam ša biK ti reko... Vodeno hlađenje na 125-ici omogućava, zbog konstrukcije, da izvuče više snage iz malenog agregata, tj, da bude slične jačine kao vazdušar veće kubikaže. Tačno je da je time komplikovaniji sklop, ali to je već davno jako zrela tehnologija, pa i ne treba očekivati neke muke. Ja sam imao 3-4 vodeno hlađena skutera, i nisam imao nikakvih problema sa tim. Al ako se stalno motaš po gradu, vazdušar možda može da bude bolji izbor. Kad se antifriz ne hladi strujanjem vazduha, kao što je na otvorenom putu, to mu dođe kao da nosiš bojler sa vrelom tečnošću sa sobom, ventilator stalno mora da vrti ionako... Jedna stvar jeste bitna - 125-icu lakše prodaš sutra, jer je više ljudi traži, tj. oni koji su ograničeni A1 kategorijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 114 Napisano pre 18 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Beverly 300 ili 350??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11565 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 2435 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 350 ima neko skupo kvacilo? 300 za 28 ccm prelazi u skuplju klasu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6158 Napisano pre 17 sati BJB Maxi Scooter Club, 6139 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta da gledam kod Beverly-ja 350? Gledaj da ga zaobidješ... 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 114 Napisano pre 58 minuta U prolazu, 63 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, po forumima ugl. nailazim na takve komentare, ali nitko konkretno ne kaze to je zbog toga, toga i toga... Cijena registracije nije problem... Prijatelj ima Beverly Cruisera 250 ie, najavio je prodaju pa je u planu 300 ili 350, posto mu ovaj od 250 malo preslab da prati mene na Forzi bez nekog naprezanja. Do cca 100 km/h mu je ok, al iznad kaze da osjeti da se skuter muci i fali mu snage, pogotovo na uzbrdicama i kod preticanja pa ce ic na 300 il 350, sve ovisno koji je manje musicav i isplativiji na duze staze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3078 Napisano pre 36 minuta Drug član, 1384 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to sistem kvačila kao na novom bev400, to su neke lamelice unutra koje se samelju kad naglo i jako krećeš cimaš po gradu.To je problem kod 400cc bev . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...