Kadezi 1234 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Zigi011 od ponedeljka sam u Beogradu, pa ako hoćeš možeš da pogledaš i probaš moju Hondu SW T400, a koja je, takodje, prošla kroz@Satelis radionicu. Ja sam u Zemunu a u radno vreme na Vračaru, pa gde ti više odgovara.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve mi odgovara, mozda Zemun jer je manje guzve. Zovem te sigurno Od ponedeljka sledeceg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k1z4 23 Napisano Jul 1, 2020 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lep i ja sam zainteresovan Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala. Samo da se razumemo. Honda je samo za gledanje i probu. Nije za prodaju. Mlooogo mi je srcu prirasla a imam jos planova sa njom. Evo i oprema se nabavlja. Ako sam dobro razumeo, kolega ima nedoumice oko skutera. Pa gledanje i proba mogu da mu pomognu. Od 6. jula sam u Bgd i definitivno će biti Zemun jer sam upravo dobio info da zbog korone radimo od kuće ponovo. Sent from my Mi 9T using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Jul 1, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu moju najverovatnije na kraju sezone da prodajem, nego mi malo mnogo to kilo stroma, da je mali pa da pravimo pricu. Ovako ce biti jedan odlican primerak na prodajuPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan @Kadezi Da da, razumeo sam te i razumeo si me. Javljam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Jul 1, 2020 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Odlicno sam te razumeo nego se plasim da ce mi taj 300 biti smor i slab kad treba malo van grada da se izadje. Treba mi za grad i lokal, ne striktno za grad po ceo dan u smislu dostave hrane. @stilgar Vidim post od 12. februara da si ga uzeo, sad ga prodajes. Ima li neki poseban razlog ili je smorio?Nije me smorio, vozim ga ja svakog dana po potrebi, al imam problem sa donjim delom ledja, pa se nazalost moram rastati od dva točka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Jul 2, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, ako bi se neko slucajno rastajao od svog silvera, ja bih preuzeo starateljstvo, zapao mi za oko, hocu da poludim tacno p.s. izvinjavam se na off-u, nemam dovoljno postova za oglase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 2, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan E, stani u red! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k1z4 23 Napisano Jul 2, 2020 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da,ima nas....Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Jul 2, 2020 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da ce nas biti jos uskoro Sent from my MI A2 Lite using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1605 39 Napisano Jul 3, 2020 U prolazu, 38 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Honda Silver Wing T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno u potrazi za dobrim primerkom, a da bi vaše putovanje ka tome bilo lakše kontaktirajte @SuperPOP a on je doterao iz CH moj skuter, a vidim da i @GuMi5 pronalazi odlične primerke. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Rekao mi je @GuMi5, samo nisam nasao nista na oglasima jos uvek... @Zigi011 stao sam u red, nadam se da nije predugacak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hrusta Gaser 0 Napisano Jul 6, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Gilera Runner 200 ccm VXR 2006 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.1.2012. at 22:46, ZEMZEM je napisao: ja sam rešem da kupin nexus 300 ,mislim da ona ima dovoljno snage,vozio od drugara nexus 500 i ono nije zdravo kako ide.Ja sam se odlučio za nexusa jer mi se estetski najviše svideo a ide jako dobro tako da sam odustao od nexusa 500 I ja abd uzimam nexus 250 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jul 9, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi,ima li neko iz Cacka ili okoline ds ima xmax 250, nbt godiste, ako bi mogao da pogledsm uzivo skuter, sednem...da vidim ds li je to za mene odgovarajuce ili ne? HelpSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Jul 9, 2020 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Ivanjici, ponesi samo pare 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
techamape 5 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Na forumu sam čuo uglavnom reči hvale za Sym skutere. Bacio sam oko na jedan Maxsym 400i. Sve fino radi, jedino ima blago podrhtavanje malo nakon polaska, na relativno malom bropju obrtaja. Čim se malo doda gas, prestaje. Verujem da ima veze sa CVT-om, pa me zanima kakva je servisna mreža i dostupnost delova u Srbiji, kao i cene istih? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Jul 20, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nikakva. Zato su takve i cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Begaj od toga, bolje pogledaj neki kymco ako vec gledas tako nesto ili sacekaj da prodje ova sezona vidis da je pukla skroz pa skupi malo parica za sledecu sezonu pa kupi nesto ozbiljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan X max 2008 , trziste rezervnih delova kod nas? Piaggio grupa.sto se tice delova kod nas ponajbolja ili gresim? Kymco delovi , videeh u oglasima da neki pisu " hondin agregat" , whaaat? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, techamape je napisao: Pozdrav! Na forumu sam čuo uglavnom reči hvale za Sym skutere. Bacio sam oko na jedan Maxsym 400i. Sve fino radi, jedino ima blago podrhtavanje malo nakon polaska, na relativno malom bropju obrtaja. Čim se malo doda gas, prestaje. Verujem da ima veze sa CVT-om, pa me zanima kakva je servisna mreža i dostupnost delova u Srbiji, kao i cene istih? Hvala. Otprilike i moj tako isto radi, kažu jedan cilindar pa trese. Ima delova u Motoringu, cena za original delove je poviša. Servis...ko dobro radi Burgmana, Hondu SW ili sl. mogao bi da popravi Maksima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Jul 22, 2020 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani Skuterasi, Nisam siguran da sam na pravom mestu zbog onog maxi skuter u naslovu, ali ako znate Vi odgovorite: Zanima me koji skuter ima najveci prtljaznik, mesto ispod sedista, u kategoriji do 250cc? Naravno, da postoji na nasim prostorima. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Jul 22, 2020 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan X8 ima solidno velik gepek a ima ga i u 250 varijanti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Jul 22, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio X8, X9, XEvo, Yamaha X-Max 250-300, Peugeot Satelis 250, Aprilia Atlantic 250. Malaguti Madison 250... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 22, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan To je sada već sve matori. Ne proizvodi se odavno. Moj je bio 2004. ali vidim da se još vozi po gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...