Bocciaa 101 Napisano Jul 23, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Dal Peugeot Satelis 400 il' Malaguti Spidermax RS 500 pitanje je sad...Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 23, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice samih agregata nema greske, sto se tice odrzavanja jednako kostaju kod oba modela, sto se tice plastika....e tu je zajeb. Kod nas neces naci plasticne lemente ako ti zatrebaju, u Euroimpexu se ceka izmedju 3-6 meseci a za Malagutu mislim da Trion vise nije ovlasceni, cinimi se da je Mimoto (mozda gresim). Sto se estetike tice, tu mi prednjaci pezola, lepsi mi na oko.....sto se tice gradske voznje, opet prednjaci pezola jer je gabaritno manji. Malaguta zato prednjaci u velicini tockova, kod pezole ti je 14-14, kod malagute 16-16, malaguta ima duple trouglove i alu ram na prednjoj strani dok je kod pezole klasicna viljuska sa amortizerima i klasican ram. Polozaj sedenja kod oba je dobar, udobna su sedista ali zato kod pezole mozes ispruziti noge za razliku od malagute....kako si seo tako ti je. Kod pezole, od podnice do kormana mislim da ima manje prostora (visinski) za razliku od malagute, pa moz'se desiti da ce ti korman kaciti o kolena kad skreces (ako si visok). To ti je to u principu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Jul 23, 2018 (promenjeno) Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala...ja sam 183 cm, sjutra idem da pogledam oba skutera.Razlika je 150€+ u korist Malagutija i 1+ godina u korist Pežoa.Pežo ima servisnu i prvog vlasnika a malag. nema... Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Promenio Jul 24, 2018 član alexanto nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 23, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, pezola predpostavljam da je iz uvoza (ne secam se da je u Veranu ikad prodat Satelis od 400ccm)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Jul 23, 2018 (promenjeno) Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Satelis, ja sam iz Cg, mislim da sada kod nas nema Peugeot maxi skutera u ponudi,samo malci.Ovaj je predpostavljam kupljen u Veranu 10-te, provjeriću sjutra Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Promenio Jul 24, 2018 član alexanto nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 23, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Proveri pa javi, ne secam se da je ikad bio od 400ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ncalasan 0 Napisano Jul 23, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo drustvo i ja da se pohvalim, kupio sam Burgmana 400. Motor sam kupio u Svajcarskoj i prezadovoljan sam za sad. Jedini problem je sto dozvolu jos uvek nemam, dobicu je tek za mesec dana, tako da se Burgman samo po malo vozi. Nadsm se da ce biti prilike da dodjem na neko druzenje, nov sam u ovome, ovo mi je prvi maxi scooter. Odlucio sam se za 400ccm zbog odrzavanja i potorsnje. Na bordu pise 3.5 - 3.7l.Motor ima ugradjeno grejanje rucica, ima kofer od 47l, izveden kabal za dopunjavanje akumulatora, dobio sam i punjac uz motor itd.Inace jedno pitanje za sve koji se razumeju i koji su vozili ovakve motore. Cini mi se da je neko kratio prenos, verovatmo sa nekim rolnicama. Cini mi se da dosta ide u obrtaje u voznji, npr 8000rmp 120kmh i onda sam ga juce probao da vidim koliko stvarno moze ici. Na 9500rpm udari u blokadu na 140kmh. Verovatno je neko kratio prenos jer motor fenomenalno ubrzava. Ja bih voleo da to vratim na fabricki, jer sam gledao na yt da fabricki idu 150-160kmh.Evo dve slike motora, bice vise slika ovih danaПослато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Jul 23, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo izgleda. Da te dobro sluzi i uzdravlju ga vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da okačim fotke skutera koje meračim i dvoumim se kojeg da izaberemПослато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 24, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi noviji... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Jul 24, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pezola bombonca.....Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za spajdera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi noviji... Sent from my EVA-L09 using TapatalkOve mi 16-tice nekako ulivaju više povjerenja od Pežoovih točkova...a razlika je godinu ili dvijeПослато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Jul 24, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i cene guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jul 24, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Bocciaa je napisao: evo i ja da okačim fotke skutera koje meračim i dvoumim se kojeg da izaberem Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Ovo je RS500 , sa dve svećice i par kubika više od GT500 ...ja ću mog Spidera da menjam samo za...noviji Spidermax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju sam izabrao Pežo.Mnogo mi je uživo ljepši, em noviji em jeftiniji.Ona zver od Malagutija ipak nije za nekoga ko nikada ranije nije vozio motor Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 24, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, da te lepo i sigurno sluzi. Koliko je presla pezola (ako je verovati tabli), cisto da ti dam par saveta sta da uradis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, da te dobro sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, da te lepo i sigurno sluzi. Koliko je presla pezola (ako je verovati tabli), cisto da ti dam par saveta sta da uradis. Hvala!27000, on je uvezao od prvog vlasnika,ima čak i račun i brdo papira, i pogodio si, nije iz Verana,neki servisi su rađeni to tek sjutra mogu pregledati i staviti ovdje ( ili porukom? ).Bio bih ti zahvalan na svim preporukama za satelis!! Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, da te dobro sluzi!hvala!Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 24, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bocciaa je napisao: Hvala!27000, on je uvezao od prvog vlasnika,ima čak i račun i brdo papira, i pogodio si, nije iz Verana,neki servisi su rađeni to tek sjutra mogu pregledati i staviti ovdje ( ili porukom? ).Bii bih ti zahvalan na svim preporukama za satelis!! Kad budes saznao sta je radjeno na kojoj km, pisi u ovoj temi pa cu ti recem misljenje za dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Kad budes saznao sta je radjeno na kojoj km, pisi u ovoj temi pa cu ti recem misljenje za dalje.Ok hvala puno!Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Jul 25, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, da te lepo i sigurno sluzi. Koliko je presla pezola (ako je verovati tabli), cisto da ti dam par saveta sta da uradis. Da je Dare imao nekim slucajem 400 ili 500 nikad ga nebi prodao i presao na nesto drugo, tako da budi siguran da si napravio pravi izbor.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 25, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nikada ne bi menjao Beverly 500, da sam ga imao. Mada, sad me ubeđuju da je Honda bolja... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Jul 25, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Da je Dare imao nekim slucajem 400 ili 500 nikad ga nebi prodao i presao na nesto drugo, tako da budi siguran da si napravio pravi izbor.Послато са HTC One A9s уз помоћ ТапатокаHahahaha, ja sam se i odlučio za Satelis dosta i zbog njegovih postova...profi Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...