Djuxy 1752 Napisano Jul 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš detaljno guglao ali razlika u kilaži je oko 30 kg...i mene je u početku (kada sam prelazio sa 200cc na 500) plašila ta razlika, ali brzo ćeš se navići, kao što rekoše kolege. Gledaj ovako : 250 vs. 500 malo manje troši malo više troši malo manje ulja malo više ulja lošije koči bolje kočilošije ubrzanje u preticanju bolje ubrzanje u peticanju cool je al može i brže cool je al uvek može i 750cc, 1000cc A i gabaritno je mala razlika, više je to psihološki uticaj zbog duplo više cc Uzdravlje ga ti nama vozio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jul 18, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ohrabrenjima , samo iskreno mislim da sam prenaglio . Trebao mi je okretan , laksi skuter za po gradu i po bar jedanput do dvapu mesecno da odem do nekog blizeg grada,malo u obilazak i voznju . Mislim da mi je za to bio bolji izbor 250 cc . Svideo mi se i onda znate kako je ne razmisljate mnogo o posledicama . Kolega nek je sa srecom . E sad kad sam ja kupovao motor prvo sam hteo iskljucivo Xciting 500,zbog duzih putovanja u dvoje. Posle saveta nekih prijatelja i kolega ipak sam se odlucio za 250 i nisam se pokajao. 250ca mi je posle mog skutercica od 50cc bila kao ladja ali sam se navikao. Ipak pocesto pozelim da sam odmah uzeo 500ccm,upravo zbog tih preticanja. U sustini zelim.ti puno bezbednih km i da se brzo naviknes na novu masinu. Maxi pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Jul 18, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Evo danas sam malo vise vremena izdvojio za motor i moram da priznam da sam zadovoljan. Mozda bude to sve ok. Ostavicu malo vremena kao rezervu da se to sve slegne, pa cu onda i da iznesem krajnju odluku. U svakom slucaju jos jednom hvala na podrsci i nadam se da cemo se sresti na nekom od skupova ili voznji pa da se o svemu malo bolje ispricamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Jul 20, 2015 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je treca sezona druzenja sa mojim skuterom Sy, Joyride 125cc. Stvarno sam se fino navozao, najvise po Bgd, malo sam isao i okolo i sto se mene tice ko kaze da sem japanaca i talijana ostalo nicemu ne valja, nije u pravu. SYM i Kymco ne bih nikad izbegavao pri kupovini... O cemu se radi - pa ko sto su mi svi govorili, 125cc je malo i slabo, nakon nekog vremena cu traziti bar 250cc. Tacno je tako i bilo sledeca ideja je da zamenim moj skuter s nekim 250cc. Nije da ne razmisljam i o 500cc, ali mislim da necu uskoro imati potrebe za tim. Naravno ako bi bio neki 250cc koji ima recimo 25ks ili vise to bi bilo super, ali koliko sam gledao i pratio, svi su cca 20ks na toj kubikazi. Ono sto se meni svidja (nisam nista od toga vozio, kazem onako po izgledu): Piaggio X8,X9 Malaguti Madison Kymco Exciting Aprilia Atlantic Sym GTS Yamaha X-Max (ovaj mi se najvise svidja ali preskup je) Budzet ce biti cca 1500 EUR (ukljucujuci ovaj moj skuter). Koriscenje najvise grad, poneki izlet do 200-250km jednom mesecno, vecina solo, ponekad sa devojkom. Napomenucu da imam 193cm i oko 100kg, i da volim komforniju voznju. Probao sam Burgman i Beverli i ta 2 ne uzimam u obzir, Burgman mi je nekako prenizak i zavaljen, a Beverli mi je neudobno sediste nekako, stalni klizim napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da ti kazem iz licnog iskustva , sto se tice Malagutija '' Mede '' da sam proverio Beograd 1550e na Polov.Autom.... i Pozarevac 1400e na MojA... Ovaj iz Bg-a - Zemuna tacno nece da spusta cenu ispod 1500e a od mana ima sledece : Retrovizori mu nisu namesteni jel je navoj unisten , nema ukrasnu masku na deklu , pukao drzac za vratanca od rezervoara ,zadnji deo ceo je vezan zicom jer su mu pukle zabice inace ostalo je ok ( agregat, boja ... ) Ovaj iz Pozarevca je kompletan sto se plastike tice , spolja je na dosta mesta izgrebana farba ( ne prevelike ogrebotine) ,sastavljana je plastika na dva tri mesta , nema korpu za razliku od iz Bg , agregat mi se cini da je nesto u losijem stanju od skutera iz Bg , prilikom voznje je slabije ubrzavao sto ne mora da znaci da je do agregata .... Ako te interesuje nesto vise sini poruku na PM . Ja sam sada uzeo Kymco Xciting i barem ovo do sada sto sam imao vremena da ga izvozam , mogu da ti kazem da je veoma udoban i prilicno veliki motor . Ja sam inace takodje visok 192 cm i mogu da ti kazem da za nasu visinu bi ti vise odgovarao ,a mozda i najvise od tvog izbora Kymco Xciting zbog dimenzija . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jes da svaki ciga svoga konja hvali ali zaista sa Xcitingom ne mozes pogresiti. O svakom o ovih motora imas podforum,procitaj o manama i prednostima,uporedi sta ti odgovara i sta zelis od motora i lagano donesi odluku. Kad sam.ja uzimao motor Xciting je bio prvi i jedini izbor i nisam se pokajao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skut 1 Napisano Jul 21, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pazario beverly 250 verzija sa karburatorom i nisam se pokajao. Oterao ga dok sam cekao tablice da bih ga doterao na tockovima kod majstora, rekao menjaj sta ti mislis da treba, covek ispao ok, kaze samo ulje i filter, poslo mi je slike da videm da je ostalo ok... Prijatno iznenadjenje.... (Powered by frubar.net) (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skut 1 Napisano Jul 21, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno stavio sam odmah nove Dunlop gume, iako zadnja nije bila za menjanje, ali sto je sigurno sigurno je.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KingSRB 0 Napisano Jul 21, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: verovatno Kymco Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz... svim skuterasima & motorasima . Imam dilemu kao sto pise u naslovu pa se nadam da cu ovde dobiti adekvatnu i strucnu pomoc. Elem dvoumim se oko dva modela skutra koji da uzmem naravno radi se o polovnjacima jer budzet nedozvoljava novo jel a to su : 1-Aprilia atlantic 250cc 2-Kymco xciting 250cc Elem para se nema mnogo ali bih voleo jedan od ova dva za malo duza putovanja po balkanu a mozda i sire sa jednim pozadi a mozda i sam pa me zanima Ako neko iz iskustva moze da mi objasni malo neke tehnicke stvari tipa: 1 od ova dva koja im je max brzina sa 1 ili 2 + malo prtljaga(50tak kg max) 2 koji je pouzdaniji na putu tipa: koliko su izdrzljivi(da li ima zamora pri usponima ili pravcu)? Koliko se koji od njih kvari tacnije koji se cesce kvari? 3 Potrosnja odoka(a moze i precizno ako neko zna) za jedan i drugi pod tezinom max i kad nisu optereceni ? 4 Udobnost sa 1nim ili 2ve odrasle osobe ?Mada to kontam da su tu negde al ajde i to da pitam ? 5 Da li je 250cc dovoljno za magistralu i uzbrdicu ili da uzmem neki od 300cc i koliko su oni agilniji od ovih od 250cc preko nebih isao zbog registracije(jer u tom slucaju ondak bolje kola da kupim sobzirom da su skupe registracije) I to bi bilo to otprilike budzet koji sam spreman da dam je oko 1200€-1300€ nije bog zna sta ali vidim po oglasima ih ima kao šaše Posto bi mi to bio prvi malo jaci skuter molio bih nekog iz iskustva da mi odgovori i da koliko toliko tacne odgovore mnogo ce mi to pomoci a ko zna mozda se s nekim i sretnem pa castim pivo ! Unapred hvala svima na svakoj pomoci a, adminima se izvinjavam ako sam slucajno omasio temu mada dilema je dilema zaboravih reci da nezurim sa kupovinom ako ga uzmem i za sledecu godinu/sezonu opet dobro za ovu sam malo zakasnio ali ajde da nemalerisem nadam se da cu dobiti dobre odgovore sto je i najbitnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 809 Napisano Jul 22, 2015 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @KingSRB Ako u cifru od 1300 evra treba da uđe motor, neki servis i registracija onda treba dobro da razmisliš o planovima ''za malo duža putovanja po balkanu a možda i šire...'' , biće tu svakako dosta avanture, problemčića i kvarova. U tom slučaju neće ti biti toliko važni detalji o količini prtljaga, potrošnji isl. E da, dobro bi bilo da ti ili eventualni saputnik budetete vješti sa alatom i mehanikom. U svakom slučaju srećno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KingSRB 0 Napisano Jul 22, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: verovatno Kymco Prijavi odgovor kao problematičan Guliver@ Kao sto sam i naveo nezurim se nije vazno dal ce biti ove godine il sledece tako da bi se motor max utegao sa dodatnim sredstvima na onu cifru a samim tim znaci bitne su mi sve one stavke da bar kad uzimam uzmem nesto adekvatno i da izdrzi uz minimalna ulaganja kao i sto sam pitao gore koji je za odrzavanje isplativiji . Al u svakom slucaju hvala i na ovom odgovoru ali pitanje moje iz posta gore i dalje stoji cekam i dalje adekvatan odgovor i pomoc B) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi nije da te sputavam,znam da su tesak vremena ali ja s tolikim budzetom tesko da bi smeo da krenem negde na ozbiljniji put onda bolje sacekaj do godine dodaj jos love pa uzmi nesto mladje i pouzdanije...inace sto se tice 250 ccm i suvozaca ni ta prica bas na ozbiljniji put po meni ne pije vodu,msm moze naravno ali motor trpi veliko opterecenje naravno ako ga neces voziti 80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 22, 2015 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan За 1500€ већ можеш да нађеш солидну 500тку,нпр. Atlantic500,Beverly 500,Piaggio X9 500...и миран си. Трошкови регистрације,одржавања и потрошње у односу на 250 кубика су 20% већи,али је разлика у томе шта ти 500 кубика пружа,неупоредива!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KingSRB 0 Napisano Jul 22, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: verovatno Kymco Prijavi odgovor kao problematičan ws_woolf@ "Pazi nije da te sputavam,znam da su tesak vremena ali ja s tolikim budzetom tesko da bi smeo da krenem negde na ozbiljniji put onda bolje sacekaj do godine dodaj jos love pa uzmi nesto mladje i pouzdanije...inace sto se tice 250 ccm i suvozaca ni ta prica bas na ozbiljniji put po meni ne pije vodu,msm moze naravno ali motor trpi veliko opterecenje naravno ako ga neces voziti 80 :)" Znaci u sustini 250cc je slabo jel posto nikad nisam imao skuter jaci od 50cc(oni se i na ravnom guse hebiga) pa sam pomislio da je 250cc zlatna cifra al ispade da izgleda nije po dosadasnjim misljenjima hmmm.... a sta mislite o 300cc bili to izvuklo situaciju posto mi se nedaju velike pare za registraciju ustvari da li neko zna otprilike koliko je za 300cc i za 500cc registracija ovde u SRB? A put bi bio ozbiljan koliko bi keša sa strane uspeo da skupim do sledece godine tako da moguce i samo CG a moguce i dalje ko zna.A vremena su bas bas teska BigRider@ "За 1500€ већ можеш да нађеш солидну 500тку,нпр. Atlantic500,Beverly 500,Piaggio X9 500...и миран си. Трошкови регистрације,одржавања и потрошње у односу на 250 кубика су 20% већи,али је разлика у томе шта ти 500 кубика пружа,неупоредива!!!" Pa vidi X9 sam gledao kao i Beverly ali oni su skuplji a oni jeftiniji su stariji hebiga bas Nezgodno tako da i dalje u igri Atlantic Kymco nekako najpristupacniji i malo ulozim u njih i volaaa valda ce da se vrte :)A kad spomenu potrosnju pa kolika je razlika izmedju ajde npr 300cc i 500cc mislim u litrama a ne u postotcima posto nemam pojma koliko trosi i 250cc nov sam za ove vece skutere npr moj bivsi sprint a i aerox kad sam ih imao sprint je pod punim gasom trosio 2,5-3l a aerox je bio prozdrljiv odma sam ga batalio znao je i 4,5l da posrce hebiga.Pa iz tog razloga sam naveo sva ona pitanja u prvom mom postu znaci uglavnom mi je ono najbitnije potrosnja , udobnost , odrzavanje...etc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi ovako nisam rekao da je 250 preslab ali u nekim sitoacijama zatrebace ti jos gasa veruj mi...a sto se konkretno potrosnje tice evo naprimer moj atlantic 250 moze da potrosi i 3,5l a moze i preko 5...to sve zavisi od stila voznje a pritom je i karburator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KingSRB 0 Napisano Jul 22, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: verovatno Kymco Prijavi odgovor kao problematičan ws_woolf@ "Pa vidi ovako nisam rekao da je 250 preslab ali u nekim sitoacijama zatrebace ti jos gasa veruj mi...a sto se konkretno potrosnje tice evo naprimer moj atlantic 250 moze da potrosi i 3,5l a moze i preko 5...to sve zavisi od stila voznje a pritom je i karburator" Pa da pa to zato sam i pitao one 250cc , 300cc , 500cc razlike ja sam inace za da ima malo vise snage za uspone pogotovo a i sve ostalo jel da izvucem sto vise informacija trebace mi ajmo ljudi konkretne odgovore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi018 13 Napisano Jul 22, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi odmah 400 ili 500 ccm, skupi jos novca do iduce godine, i to je to...pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 23, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Stariji brat je dobio ponudu za Malaguti Medison 150 iz 2001. godine. Posto nisam nasao neke konkretne informacije o ovom modelu u zvanicnoj temi, zamolio bih vas za iskustva ako ih ima. Dakle kakav je skuter generalno, da li je sklon kvarovima, odrzavanje, potrosnja i sl. Gledali smo ranije jednog Libertija koji je otisao kod druga. Sada smo ponovo poceli da razmisljamo o nabavci Libertija za poslove po lokalu pa nam je nenadano iskocio ovaj skuter, a ne znamo bukvalno nista o njemu. Konkretno, u pitanju je skuter sa oglasa: http://www.polovniautomobili.com/motori/6730174/malaguti-medison Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CedaVelja 1 Napisano Jul 23, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison 3 Velvet Black 250 i.e Prijavi odgovor kao problematičan ws_woolf@ "Pa vidi ovako nisam rekao da je 250 preslab ali u nekim sitoacijama zatrebace ti jos gasa veruj mi...a sto se konkretno potrosnje tice evo naprimer moj atlantic 250 moze da potrosi i 3,5l a moze i preko 5...to sve zavisi od stila voznje a pritom je i karburator"Pa da pa to zato sam i pitao one 250cc , 300cc , 500cc razlike ja sam inace za da ima malo vise snage za uspone pogotovo a i sve ostalo jel da izvucem sto vise informacija trebace mi ajmo ljudi konkretne odgovore Ja vozim madisona 250 i.e. Trenutno sam na Kipru i iznajmio sam neki sym 300cc i presao oko 700 km za 3 dana, sve po autoputu. Sa mojim malagutijem na otvorenom vozim u proseku 80-90 km/h, a ovaj sym sam na autoputu terao 100-110 zbog ogranicenja. Na usponu, pun gas 110 max sa nas dvoje dok malaguti mozda 90/95 (pritom je sym presao 5000 a malaguti 35000) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Jul 23, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam 150.. sad vozim medu 250. Ulje 800 din. ,ide 1,2 l. filter ulja -nema (sito koje se ocisti) svecica 800-1000 Filter vazduha 700 Putna brzina 80-90 ... 250 moze i 100,preko toga dere se masina potrosnja 3-3,5 l Delovi, ima i jos za sada. Registracija ,prva oko 8-9000. Mana- svetla (kao pod svecama da vozis) Tockovi -mogli bi biti veci prtljag je poprilicno velik,polozaj nogu i ledja za voznju isto dobar. Savet-uzmi mladji motor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KingSRB 0 Napisano Jul 24, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: verovatno Kymco Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kao sto gore "kimi018" rece 400cc il 500cc i to je to zbog masine a i potrosnje jer na magistrali kad moras 50km - 80km autoputa da prelazis sa max 110km/h i to ako izvuces sa dve osobe i prtljagom postaje malo zamorno a sta bi bilo na usponima npr u C.G pitanje je dali bi sastavio 250cc uzbrdo i 60km/h i to da masina vristi a svi se slazu da to nevalja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CedaVelja 1 Napisano Jul 24, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison 3 Velvet Black 250 i.e Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kao sto gore "kimi018" rece 400cc il 500cc i to je to zbog masine a i potrosnje jer na magistrali kad moras 50km - 80km autoputa da prelazis sa max 110km/h i to ako izvuces sa dve osobe i prtljagom postaje malo zamorno a sta bi bilo na usponima npr u C.G pitanje je dali bi sastavio 250cc uzbrdo i 60km/h i to da masina vristi a svi se slazu da to nevalja . Matematika je prosta - ja vozim 80% vremena po gradu i ponekad odem na neki izlet u krugu od 100-150 km i zato mi je 250 prava stvar zbog potrošnje po gradu. Čim počnem malo više da putujem preći ću na 400-500cc. Iz tvoje priče o putovanjima i usponima uzmi lepo 400-500cc i nemaš problema. Burgman 400 je prava stvar ali on je, koliko bar ja znam, trunčicu skuplji za održavanje. Što se tiče 500-tki, piaggio master 500 nema greške 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam 150.. sad vozim medu 250. Ulje 800 din. ,ide 1,2 l. filter ulja -nema (sito koje se ocisti) svecica 800-1000 Filter vazduha 700 Putna brzina 80-90 ... 250 moze i 100,preko toga dere se masina potrosnja 3-3,5 l Delovi, ima i jos za sada. Registracija ,prva oko 8-9000. Mana- svetla (kao pod svecama da vozis) Tockovi -mogli bi biti veci prtljag je poprilicno velik,polozaj nogu i ledja za voznju isto dobar. Savet-uzmi mladji motor! Neki okvirni budzet koji je brat mislio da odvoji za Liberti je do 600e tako da bi ovaj skuter vec probio zadati budzet. Ako bi odvajao vise para verovatno bi u startu kupio nesto vece (prodao je veci motor kad je dobio dete), a za zadati budzet cini mi se da tesko moze da se nadje nesto mladje a da nije kineske proizvodnje tipa Sprint, Boatian, Ranger i sl. a oni mi vec deluju dosta nepouzdano. Dakle kakva je vasa presuda? Da li ovaj skuter vredi te pare ili je bolje kupiti nesto drugo u zadatom budzetu? Da li neko mozda zna nesto o konkretnom primerku? Generalno nam je najbitnija pouzdanost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KingSRB 0 Napisano Jul 24, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: verovatno Kymco Prijavi odgovor kao problematičan CedaVelja@ E hvala lave milim da cu kad dodje vreme da vijam bas 500cc da ne razmisljam oceli povuci ili nece ! Hvala jos jedared to je to a sad onaj tezi deo skupljanje para kojih nikad nema koliko nam treba jel....uffff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 24, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim ponovo... ko se sjeća priče o tome šta želim da kupim pa o tome kako sam probao T-max i slično...Danas sam bio na testu T-max koji je naravno nenormalno skup i koji nemam namjeru da kupim ali sam ipak želio da ga probam...Imao sam test u tri faze.1) Ispiranje mozga od strane prodavca2) suvozačevo mjestoi tek nakon što sam mu pokazao vozilo kojim sam došao dozvolili su mi da samostalno vozim skuter (jer sam tamo otišao u šorcu i majici kratkih rukava i njima sam vjerovatno izgledao kao neko ko ne može da to kupi svakako) 3) vožnjaVozio sam se po stazi (ne javnom saobraćaju) i bilo je zanimljivo...Stvari koje u prvom susretu sa T-max nisam shvatio su da mi položaj sjedenja baš ne odgovara najbolje i da skuter nije udoban ništa posebno...Prvu stvar sam prije vjerovatno propustio da shvatim jer sam bio jako uzbuđen što ga vozim da sam zaboravio da obratim pažnju na to a drugo jer sam ga na toj istom prvoj vožnji vozio jako brzo a ne pametno... pa sam više pažnje dao tome kako leži po krivinama nego kako je lijepo da se čovjek mirno i udobno vozi.Mislim da to nije skuter koji bih uzeo za putovanje ali ok, vidjećemo šta naredni dani/sedmice nose...Uzeo sam u razmatranje sve od 400 do 650ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...