Damir V-tec 8 Napisano Maj 6, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Đerdap Kladovo - Bratunac BIH Motocikl: Honda VFR 800 Vtec ABS (2002.) Prijavi odgovor kao problematičan V-Tec ima razvodni lanac..više troši.. ima aktiviranje v-teca na nekih 5500obrt...6000obrt...ume neprijatno da iznenadi u sred krivine. vfr800 bez v-teca.... 1998 do 2000. Ima povezane kocnice... ima razvodne zupcanike u prevodu neunistiv.. injection i elektronika rade besprekorno.. nikad nisam cuo da je vfr800 bez v-tec imao bilo kakav problem osim reglera. Od 2002. do 2005. Vtec ukljucuje na 6800 obrtaja, a od 2006.(valjda) pomerili su ukljucivanje Vtec-a na nesto malo nizim obrtajima (6200 cini mi se), tako sam bar čitao ovde na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispadose mi oci ova dva dana citajuci temu o VFR-ovima Elem, prodao sam moj motor i sad bi da kupim vfr-a, valjda sto sam cuo toliko dobrih stvari o njemu a vozio sam u par navrata drugov rc36. Svidja mi se vfr800 vtec, e sad, voleo bih da cujem vase misljenje o tom motoru i eventualno poredjenje sa modelom rc46 bez vtec-a. Koliko je pouzdano to direktno ubrizgavanje i elektronika na vtec-u? Da li covek od 193cm i oko 100kg moze lepo da se spakuje na taj model (vtec)? Korisio bih ga pretezno za duza putovanja sa suvozacicom i 3 kofera. Kakav je polozaj vozaca sto se tice umaranja u toku voznje? Ja sa mojim thundercat-om sam mogao max 200-250km da predjem u cugu da me ne zabole ruke ili ledja ili pozadina Svaka pomoc mi je dobro dosla, jer nemam priliku da blize pogledam vtec niti da ga probam. Mislim da neko tvojih gabarita + suvozac ipak treba da se opredeli za 1000f ili XX... nesto tako. Posebno sto kazes da bi motor pretezno koristio za duza putovanja 500km +. Ja moju 36icu koristim trenutno za sve, za lokalne voznje do prodavnice , do voznji od preko 1000km... Samo zbog toga mi jos uvek odgovara, medjutim kada finansije dozvole veci luft, najverovatnije cu preci na neki od gore navedenih masina plus skuterce za grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 6, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je cena za rc46 sa i bez vtec-a prilicno slicna bar do 2003 godine, pa zbog toga me interesuje da li je nesto losili ovaj vtec. Mislim, vecina motora ima lanac u motoru, kao i moja Thundercat pa je normanom voznjom presla mnoooogo kilometara a lanac i dalje fabricki. Razmisljao sam i o XX-u, ali mi se cini da su rucke previse spustene za neki touring motor (mozda gresim, ali tako se cini). Inace je motor po izgledu dosta priblizan Thundercat-u, ali vtec mi najbolje izgleda od ova tri motora. 1000f mi je nekako stari dizajn, znam da je odlican motor, ali me dizajn ne privlaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Maj 6, 2016 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Koji god da uzmes vfr neces progresiti... ako ga kupis uradis konverziju sa turing kormanom i uzivas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Maj 6, 2016 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je cena za rc46 sa i bez vtec-a prilicno slicna bar do 2003 godine, pa zbog toga me interesuje da li je nesto losili ovaj vtec. Mislim, vecina motora ima lanac u motoru, kao i moja Thundercat pa je normanom voznjom presla mnoooogo kilometara a lanac i dalje fabricki. Razmisljao sam i o XX-u, ali mi se cini da su rucke previse spustene za neki touring motor (mozda gresim, ali tako se cini). Inace je motor po izgledu dosta priblizan Thundercat-u, ali vtec mi najbolje izgleda od ova tri motora. 1000f mi je nekako stari dizajn, znam da je odlican motor, ali me dizajn ne privlaci. XX sa podignutim kormanom umesto heblova je, izgleda, ono sto tebi treba, obzirom da pucas na sport-touring...inace bi ti rado predlozio barem Varadera, zbog udobnosti i tvoje visine. Moj drugar ga vozi i probao sam ga, polozaj je odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зо Ран 48 Napisano Maj 9, 2016 U prolazu, 33 postova Lokacija: Кладово Motocikl: Мотобус Prijavi odgovor kao problematičan Ma dal je moguce da se pojavio motor za Damira? Zamislite i probirač nekada ubode. Danas Damir kupio VFR V-tec. Sa srećom Dugi da se voziš, kad već pamet nisi stekao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Maj 9, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Jel iz Valjeva stigao motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Maj 9, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan čuj mene motor,,V-TEC.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Maj 9, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dal je moguce da se pojavio motor za Damira? Zamislite i probirač nekada ubode. Danas Damir kupio VFR V-tec. Sa srećom Dugi da se voziš, kad već pamet nisi stekao.13180956_1079174018808978_1573323952_n.jpg Nek je sa srecom i puuunoooooooo kilometra Damire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 9, 2016 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 10, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Или из CH? Одлично изгледа. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir V-tec 8 Napisano Maj 10, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Đerdap Kladovo - Bratunac BIH Motocikl: Honda VFR 800 Vtec ABS (2002.) Prijavi odgovor kao problematičan Ma dal je moguce da se pojavio motor za Damira? Zamislite i probirač nekada ubode. Danas Damir kupio VFR V-tec.Sa srećom Dugi da se voziš, kad već pamet nisi stekao.13180956_1079174018808978_1573323952_n.jpg Hvala Zoki Eto, napokon, nasla se i za mene VFRka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir V-tec 8 Napisano Maj 10, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Đerdap Kladovo - Bratunac BIH Motocikl: Honda VFR 800 Vtec ABS (2002.) Prijavi odgovor kao problematičan Jel iz Valjeva stigao motor ? Nije iz Valjeva. Kupljen u Vladimircima, uvežena iz Svajcarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir V-tec 8 Napisano Maj 10, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Đerdap Kladovo - Bratunac BIH Motocikl: Honda VFR 800 Vtec ABS (2002.) Prijavi odgovor kao problematičan Jel iz Valjeva stigao motor ? Nije iz Valjeva. Kupljen u Vladimircima, uvežena iz Svajcarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir V-tec 8 Napisano Maj 10, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Đerdap Kladovo - Bratunac BIH Motocikl: Honda VFR 800 Vtec ABS (2002.) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i hvala. Konačno sam i ja dosao do svoje VFRke. Danas zamenjeno ulje u motoru i filter ulja. Sutra registracija. Za sada mi EXTRA odgovara za moju visinu (191cm-80kg) Ali vise utisaka posle prvih voznji a biće i slika kako ovaj motor "čuči" i nama "dugima" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зо Ран 48 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 33 postova Lokacija: Кладово Motocikl: Мотобус Prijavi odgovor kao problematičan Jel se meni čini ili je ova slika malo nakrivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir V-tec 8 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Đerdap Kladovo - Bratunac BIH Motocikl: Honda VFR 800 Vtec ABS (2002.) Prijavi odgovor kao problematičan Jel se meni čini ili je ova slika malo nakrivo? Malo nakrivo, malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1359 Napisano Maj 11, 2016 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Auu svaka cast, sve lepsi od lepseg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Damire daj te slike da vidimo malo bolje taj motor..ali i ovaj na zidu u garazi ti nije los 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir V-tec 8 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Đerdap Kladovo - Bratunac BIH Motocikl: Honda VFR 800 Vtec ABS (2002.) Prijavi odgovor kao problematičan Damire daj te slike da vidimo malo bolje taj motor..ali i ovaj na zidu u garazi ti nije los Biće slika Sale, samo da ga malo provozam negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko hoće dobrog VFRa, oglasio sam svog u temi Prodajem. Razlog? Pa fali mi kinta za drugi motor... malo hocu da promenim... Žao mi je jako ali sta da radim prelomio sam i to je to. Ko kupi nece se zeznuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Maj 12, 2016 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, primetio sam u poslednje vreme da kada mi motor stoji u mestu i pokusam da okrenem guvernal levo-desno, da to ide malo teze i kada se vraca guvernal ka sredini i ispravi se kao da upadne u neki zleb. Pretpostavio sam da je u pitanju lezaj guvernala i kada sam krenuo u demontazu primetio sam da ispod matica sa "nutovima" ima limcic cija je uloga da spreci upadanje prljavstine u gornji lezaj, ali je on ima lufta, tj matice nisu bile stegnute do kraja. Prvo sam probao da dotegnem malo, cisto da vidim sta se desava, i bilo je jos teze okrenuti guvernal. Daljim gledanjem sam ustanovio da "ispod" tog limcica ima neki kao distancer koji naleze na lezaj, ali u stvari je taj distancer cak i visi od limcica i zapravo matice njega pritiskaju i zbog toga se i guvernal malo teze okrece. Sada da li sam ja lud ili ne, ne znam, uglavnom ako neko ima misljenje, neka kaze. ili ako neko ima rc24, neka baci pogled samo da li su matice dotegnute toliko da limcic ne moze da se pomera. Slike u prilogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir V-tec 8 Napisano Maj 12, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Đerdap Kladovo - Bratunac BIH Motocikl: Honda VFR 800 Vtec ABS (2002.) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i utisaka posle prve voznjice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1359 Napisano Maj 12, 2016 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pa trebalo bi na 50km jedna crtica ali i to nekad varira, nemoj te to brine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Maj 13, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan @ Zille-nbg Definitivno su ti lezajevi upravljaca zreli za zamenu. Taj "sraf" sa zarezima sa strane se steze na tacnu kilazu i tada ne moras da razmisljas da li je pretegnuto ili labavo ( oba slucaja dovode do brzog ostecenja novih lezajeva kao i tezeg upravljanja). Za tvoj motor ne znam ali za RC46 momenat stezanja je 25 Nm ili 2.5 kgf/m. Sve sam to zimus radio... Ako ti treba neka pomoc ti zovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...