Grnca 1312 Napisano Jul 11, 2015 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Molim za info. Od čega se sastoji restriktor snage za VFR 800Fi '99, za CH tržište? I da li taj restriktor može lako da se ukloni? Hvala. Ili postoji restriktor na samom usisu ( skini air filter i gledaj u rupu gde su ventili), ako je ta rupa normalne velicine onda verovatno postoji parce lima koje ogranicava otvaranje leptira. Ako je blokada upucana u komp onda neznam kako da ti pomognem, osim da odes u ovlasceni Honda centar i da probaju da upucaju nove mape. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Jul 12, 2015 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Grnca Hvala. Gledam tu Hondu u oglasima, pa se pitam, koja vrsta restriktora snage je u pitanju. Jer, ako je na ECU, to onda dosta komplikuje modifikaciju. Googlao sam, ali nisam uspeo da pronađem odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1312 Napisano Jul 12, 2015 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan @Grnca Hvala. Gledam tu Hondu u oglasima, pa se pitam, koja vrsta restriktora snage je u pitanju. Jer, ako je na ECU, to onda dosta komplikuje modifikaciju. Googlao sam, ali nisam uspeo da pronađem odgovor. Pa nije ni to problem , mislim na ECU , oteras ga kod Stojanova ili koji god ovlasceni servis i tamo ti upucaju nove mape ALI to kosta 3000 dinara, zvali - proverili. A pre ce biti da je jedna od mehanickih blokada a skidanje je dzabe - samo malo vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Jul 12, 2015 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Grnca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Jul 14, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upišem u temu Ponosni sam vlasnik VFRa rc36 iz 1992. Kupljen je od člana Dex iz Pančeva, koji je motor držao u izuzetnom stanju. Ovaj vikend sam iz drugog pokušaja napravio prvu ozbiljniju vožnju, pošto je prvi pokušaj završio blažim padom baš u Pančevu. Oprema je odradila svoje, a Bogu hvala, zarastao je ponos, koleno.... deklo... Farbanje i krpljenje plastika sam planirao za zimu, pošto mi se sviđa ovaj poderani Mad Max fazon na motoru. Za dva tri dana sam napravio nešto malo jače od 1000 kilometara i mogu reći da sam pronašao motor koji je u potpunosti moj kroj! Ako se izuzme početničko nenormalno stezanje ručke gasa i bol u pesnici zbog istog, nemam apsolutno nikakav znak umora posle dužeg puta. Kako stvari stoje i ako sve bude kako treba, planiram još dugo da budem u VFR priči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jul 14, 2015 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savjet polako u prvo vrijeme dok malo ne upoznas motor. Treba malo vremena dok se naviknes na njegovu tezinu. Moji prvi dani druzenja sa njim su ujedno i bili naj kriticnijii upravo zbog tezine, pogotovo ako si vozio nesto manje. Meni je poslije cb500 bio mozda i prejak i nije se dao bacati kao mali naked, ali kasnije pjesma i uzivanje koje treje i danas dan.Meni je prvu godinu 4-5 puta zavrsio na podu, sreca iz mjesta. Ako ne daj Boze krene padati puštaj ga Neka je sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Ordtodox, sve najbolje. Ja sam prosle godine uzjahao prvi motor i to rc24 88 god. Nije bilo naivno. Posle skutera od 10ks, dodam jos jednu nulu ks L:). Sada sam presao na rc36. Nemam ni najmanju nameru da napustim VFR porodicu!! Mislim da je motor jedan od univerzalnijih uopste... Moze bez problema da se vozi i po gradu, uprkos tezini. Po meni, jedna jedina zamerka jeste to da se malo teze zaustavlja. Neka me drugi isprave ako gresim, ali cini mi se da u osnovi ima slabe kocnice za svoju masu - inerciju! Sve ostalo je, bar po mojim merilima sjajno. Sve u svemu, ortodox nisi se prevario ni malo > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Jul 15, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podršci I ja kontam da ću brzo ući u štos sa cimanjem po gradu, mada će biti izazov s obzirom da imam malo jače od 70 kg Sada sam u fazi ispipavanja potrošnje, ali čini mi se da ne mogu spustiti ispod 7 bez da ga baš tušim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 15, 2015 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod 7 litara??? ...nesto ti nije u redu sa motorom. Idi proveri karbove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1312 Napisano Jul 15, 2015 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre al ste sitnicavi , pricam sa kolegom koji vozi rc36 i jos se hvali kako V motori popiju vise nego uobicajeno a njemu je kad ga sajca uobicajeno 12 LITARA !?!?!?!?!?!? Da bolje proveri da mu ne curi benzin negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podršci I ja kontam da ću brzo ući u štos sa cimanjem po gradu, mada će biti izazov s obzirom da imam malo jače od 70 kg Sada sam u fazi ispipavanja potrošnje, ali čini mi se da ne mogu spustiti ispod 7 bez da ga baš tušim. Pa to je ok potrosnja, ako je u pitanju gradska voznja. Meni trosi od 5 do 8l, sve zavisi kako vozis. Na otvorenom moze i ispod 5 ako ne ides preko stotke. Ali sve zavisi kako vozis motor. Uz mnogo saltanja, kad se motor ne vrti preko 4000rpm, moze dosta da se smanji potrosnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Jul 16, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bas cu ga paziti ovaj rezervoar, pa da vidimo kako će proći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jul 16, 2015 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je od 5 do 8l s tim da gradasku ne mjerim al mislim da je tu negdje. Otvorena moze I ispod 5 ! Ali to je cruising mode ... ortodox nisam ni ja nista tezi, sad mozda nemam ni 70kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Jul 20, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam imao neplanski odlazak za Doboj. Spucao tri rezervoara goriva, ako nisam zabrojao Uglavnom, na otvorenom putu 140 do 160 (veći deo puta), gde su dugačke krivine oko 100 -+ 20 km/h, naselja oko 60 km/h. Potrošnja nije prebacila 7. Prijatno sam iznenađen Očekivao sam više. Vrtio se negde oko 6,5 litara na 100 km. Merio sam od čepa do čepa. Ima li neko majstora za preporuku u Novom Sadu? Trebao bih da pogledam levi semering viljuške i malo da ga prekontroliše ovako uopšte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mijenjaj oba zajedno sa uljem, nije neka lova a pojedinacno ga ni nemozes kupiti. Litar ulja ti je dovoljan obzirom da po stapu ide 396ml, ja sam sipao silkolene 15w i zadovoljan sam, mada sam mozda mogao i 10w. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 22, 2015 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko stavljao Crash Slajdere na RC36-1 ? Samo jedno resenje ima na netu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1312 Napisano Jul 22, 2015 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan jel ONO sa busenjem plastika ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 22, 2015 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Da...plastike se buse.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Jul 23, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Samo htedoh da se zapljunem kao ljubitelj i potencijalni budući vlasnik neke V-tec mašine. Za sad su to samo želje, videćemo kako će prodaja ići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Jul 23, 2015 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan E ako nekoga zanima moj drugar ima dobrog vteca na prodaju. Two brothers, pancirna creva,štapovi od zx9 čini mi se full su podesivi, guvernala, nosači i koferi... 4300 je,pa ako neko bude hteo. Baš je uloženo u motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Jul 24, 2015 Pažljivo prati, 622 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel drugar bacio neki oglas. Ili da postavi nesto ovde. Za dobrog vtec ima uvek zainteresovanih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Jul 24, 2015 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Nije stavio oglas,ako te zanima pusticu ti br na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jul 25, 2015 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ponosan vlasnik jedne V4 masine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jul 25, 2015 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam na motoru 2 decije bolesti. 1. Diskovi zadnji se greju, prvo sam mislio da su zapekle plocice pa sam digao motor i okretao gumu, nema nigde zastoja, pa sam utvrdio da je tocak imao lufta znaci lezajevi otisli, gde ima da se to nabavi i kolko zadnja guma ima lezajeva na rc24 modelu vrf-a. 2. Motor mi se ugasio na auto putu kad sam ga terao u vece obrtaje, stanem sacekam malo i opet ga upalim i idem. Desavalo se par puta do sad, sta moze da bude dal karburatori prelivaju ili nesto trece da proverim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 25, 2015 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si para dao za VFR-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...