dzoni kle 34 Napisano Januar 10, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan moj auspuh se usijava, posle minut rada motora usijan je, ne znam da li je to u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 10, 2015 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa to najcesce zavisi od same izolacije izduva, npr kod mene bude vruc lonac, ali nikad se ne usija, najvise sto bude vruc je da mozes da drzis ruku 2-3sek. Prekomerno zagrevanje lonca se moze desiti i ako lonac ima manju propusnu moc, pa se gasovi gomilaju i dolazi do pregrevanja. Mada, ako je iole ozbilniji majstor radio, ne verujem da je promer lonca manji nego sto treba. E sad, ti imas brendiran izduv, tako da mislim da nije to u pitanju. Moze biti da je lonac namenjen manjoj kubikazi, ali o tome si valjda vodio racuna. A mislim da je to slucaj, da bi se manifestovalo jos nekako, a ne samo pregrevanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba paziti na propusnu moc auspuha, jer ako je nedovoljna mogu da odu ventili, u najgorem slucaju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Januar 15, 2015 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i slike mada ne znam koliko se ti biti od pomoci. Mislim da je najbitniji razmak između ova dva zuba na vrhu kljuca a to je 25mm Zahvaljujem se članu "hotazmaj" što ga nije mrzelo da slika ključ Uz pomoć njegove slike sam uz malu asistenciju adobe illustratora izvukao konturu ključa i našao pravu meru. Slika ključa je ispod a u attachementu je skica u PDF-u pa kome bude trebao neka se posluži. chain_tool_vfr750.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti vera . Jos ga ofarbaj i bice odlican. I nema na cemu naravno, tu smo da se pomazemo, i da nisam ja sigurno bi neko drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Januar 16, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz momci. ostale mi cevke od VTR pa ako nekom mozda treba.... na njima su bili Leo od Vince :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Januar 16, 2015 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cas istorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Fali RC45 RVF 750 Kako su to mogli da zaborave svi VFRovi od RC46 na ovamo potiču od njega uključujući i ovaj novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Januar 16, 2015 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Fali RC45 RVF 750 Kako su to mogli da zaborave svi VFRovi od RC46 na ovamo potiču od njega uključujući i ovaj novi. hehe, nema slika ali ga pominju kod modela iz 1998 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i slike mada ne znam koliko se ti biti od pomoci. Mislim da je najbitniji razmak između ova dva zuba na vrhu kljuca a to je 25mm Zahvaljujem se članu "hotazmaj" što ga nije mrzelo da slika ključ Uz pomoć njegove slike sam uz malu asistenciju adobe illustratora izvukao konturu ključa i našao pravu meru. Slika ključa je ispod a u attachementu je skica u PDF-u pa kome bude trebao neka se posluži. Svaka cast Marresuper si odradio.I ja sam se dosad patio sa stelovanjem lanca,ali sad zahvaljujuci tvom crtezu cu da napravim jedan sebiKoliko vidim u fajlu,to je prava velicina kljuca? Koju debljinu materijala si koristio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja pohvalim,moj hondica dobila danas novi izduv.Jos samo da stigne prolece,pa da ga montiramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 17, 2015 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas je pala prva voznja ove godine temperatura je bila ok, 50km po gradu... E sad, moram da kazem da nisam primetio drasticnu razliku u kocenju sa Hel crevima, lakse se dozira, ali osim toga nisam primetio razliku. Mozda ce biti druga prica sa novim gumama i meksim plocicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Januar 17, 2015 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovakva pancirna creva imam na mojoj hondi,i bogami koci ludo Mozda su ti stare i tvrde plocice.Ja sam letos menjao,stavio sam ferodo platinum plocice.Organskog su porekla,i zadovoljan sam njima.2000 dinara jedan par Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Januar 17, 2015 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ubih 150km...mesovite voznje...potrosnja 4.6lit. koliko vasi primerci trose? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Januar 17, 2015 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Moj 800 RC46 od 4.6 do 5.6 zavisi koliko ga srafim, a srafim ja to posteno. Toliko da mi treba jaci motor navikao sam se na vfra pa mi onako posle CBR1000RRa ne ide nesto. Od kako sam stavio Micron lonac oko 0.3-0.5 je veca potrosna. Sve jedno i dalje predjem 380km i ostane oko litra u rezervaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 18, 2015 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepu potrosnju imas, s obzirom da ga gazis. Meni po gradu trosi oko 6.5, a na otvorenom 4,5-5.5. Mada umem da zavrnem gas, nikad ne vozim konstantno preko 130. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Pa malo trosi jer ima lambda sonde i stalno osiromasuje smesu na konstantnom gasu. Sima strahota nema sonde njemu malo vise trosi. Ja sam imao 2 VFRa 800 potrosnja bila ista na oba. Ja na otvorenom ne vozim ispod 140-150, a nekad mi se i to cini sporo. Na VFRu utisak brzine ume da zavara. Uhvatim sebe da se stalno borim da smanjim brzinu pa se zaboravim pogledam sat a ono *80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 18, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Da. Isketov i moj su isti, samo je Isketov mlađi 3 godine i ima lambda sonde a moj ne. Stoga je i potrošnja kod mene nešto veća ali nije strašno. Kad upali rezervu ja sipam pun i potprošim sve, pa opet. Ne optertećujem se toliko time. Više uživam. Na otvoremom ne vozim ispod 140 osim ako nekoga vozim ili pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Januar 20, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni 24ka trosi oko 6, 7, l ali zavisi dosta od zavrtanja gasa. Poteram ga ja i do 180, ali ne drzim naravno. Ispod 6 mislim da nisam uspeo. Ma samo pun rezervoar i to je to. Teram ga i sad, nema snega i leda, ne smeta nista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nekog pouzdanog da preporuci, treba da ofarbam unutrasnjost rezervoara, da se spasem rdje? Saljite kontakt ako je neko radio takav zahvat.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nekog pouzdanog da preporuci, treba da ofarbam unutrasnjost rezervoara, da se spasem rdje? Saljite kontakt ako je neko radio takav zahvat.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/24720-skidanje-rde-elektrolizom/ Procesljaj malo temu,nije komplikovano da sam uradis,potrebno je najvise strpljenja....ne verujem da ima neko da se samo time bavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 196 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima VFR 400R ili da li znate nekog ko ima ovaj motor? Potrebna mi je pomoc. Uvezao sam motor i poplacao sve dazbine ali zapelo je kod AMS homologacine. Farovi, migavci i retrovizori nemaju homologacionu oznaku i ne mogu da registrujem motor. Pa mi treba neko ko ima ovaj motor da mi posudi ove delove za pregled ili mozda da ih samo nekako slikam sa oznakama da bi uspeo da zavrsim posao. Hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Januar 26, 2015 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan koja glupost nemogu da verujem, sto je dobro za Japance nije dobro za nas, mi smo pametniji od japanaca, e 'bem ti ovu nasu banana drzavu ali kontam da mozes da stavis delove od nekog drugog Hondinog modela, jer mnogi modeli dele isti tip migavaca, farova i retrovizora, nadam se da ces uspeti da registrujes masinku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam se iznervirao. Kakva glupost, kakvo foliranje, kakvo proseravanje Ja sam na mom vfru skinuo cbs i stavio novi kocioni sistem kao i druge viljuske i amortizer otisao na tehnicki u amss bas me interesovalo kako ce na valjcima da koci. Kaze mi tamo lik, ne treba, lep ti je motor sigurno sve radi. Sta kao far nema homologaciju a shit delovi sto se prodaju to nema veze. E bas sam se iznervirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...