ThePainkiller 4384 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Biker-Boy je napisao: Opametio se najzad doduse iz drugog pokusaja, al bitno da smo te vratili na pravi put Khm...treći VFR po redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Maj 14, 2019 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Treca sreca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12674 Napisano Maj 14, 2019 Ne silazi, 7359 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ispred Suzukija je VFR750. Pa koga grize dupe da oće brže i bolje, neka uči da vozi 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Covek vozi...stopio se sa masinom a ima i m..aaa...godiste motora,konjaza i kilaza..su ovde nebitni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 16, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli | Oprema i delovi : Givi Wingrack 2 16.05.2019 - ID 78022111 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Prodajem Givi wingrack 2 za Hondu VFR rc36. Nosač ... Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko nosač zadnjeg kofera za rc36 1990?Ili preporuku za pravljene? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, badzabajker je napisao: Ima li neko nosač zadnjeg kofera za rc36 1990? Ili preporuku za pravljene? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Meni je na RC36 II (1996) radio Seba. Izašlo me 70 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Za Sebu znam, radio je i meni ranije, imaš sliku? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nešto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan HvalaSent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno mi je najbolji ovakav nosač koji ide umesto rukohvata (nije preterano upadljiv, a odlično radi posao). Ovo je kod moje VFR 800, verujem da se može napakovati i za RC36... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Maj 17, 2019 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na hornetu imao taj umesto rukohvata i sa većim koferom je imao prilične vibracije, pa sam prepravio kao onaj što je SEBA radio. Kako se tebi ponaša moj kofer je bio 46l sa malim od 35 nikakav problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Boban EN je napisao: Ja sam na hornetu imao taj umesto rukohvata i sa većim koferom je imao prilične vibracije, pa sam prepravio kao onaj što je SEBA radio. Kako se tebi ponaša moj kofer je bio 46l sa malim od 35 nikakav problem Imam baš taj od 46 L. Nikakvih vibracija nema... Sve je utegnuto i kao praćka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Maj 17, 2019 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam slike na hornetu on stoji na nekim distancerima zato je meni i vibrirao ti imaš čist spoj na šasiju. Najlepse ja tako bez ikakvih dodatnih cevki koje se vide dužinom repa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisliti i o toj varijantiSent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kolege sptort-tureri Moj burazer je imao peh sa svojim vfr 800 2005. godiste posto ga je malo naslonio. Posledice su male ogrebotine i polomljen levi retrovizor pa sam hteo da vas pitam, da li negde moze da se nadje posebno samo levi ili mora da se uzimaju u kompletu levi i desni, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, stilihon je napisao: pozdrav kolege sptort-tureri Moj burazer je imao peh sa svojim vfr 800 2005. godiste posto ga je malo naslonio. Posledice su male ogrebotine i polomljen levi retrovizor pa sam hteo da vas pitam, da li negde moze da se nadje posebno samo levi ili mora da se uzimaju u kompletu levi i desni, pozdrav! Pogledaj na KP. Čini mi se da sam tamo viđao retrovizore za VFRa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3868 Napisano Maj 26, 2019 Ne silazi, 5012 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, stilihon said: pozdrav kolege sptort-tureri Moj burazer je imao peh sa svojim vfr 800 2005. godiste posto ga je malo naslonio. Posledice su male ogrebotine i polomljen levi retrovizor pa sam hteo da vas pitam, da li negde moze da se nadje posebno samo levi ili mora da se uzimaju u kompletu levi i desni, pozdrav! Levi: Motocikli | Oprema i delovi : Retrovizor VFR 800 CBR 900RR 19.05.2019 - ID 78135216 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Novo, cena za komad Honda VFR 800 02-08 Honda CBR ... Par: Mirrors Rear View Mirror Inverted For Honda VFR800 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 VFR 800 Motorcycle Accessories-in Side Mirrors & Accessories from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vfrovci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna oznaku zadnjeg ležaja za rc36 1990? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, badzabajker je napisao: Da li neko zna oznaku zadnjeg ležaja za rc36 1990? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Da li ti treba onaj igličasti ležaj ili onaj redovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ne znam, kao da čujem kucanje blago kad okrećem zadnji točak, a čini mi se da nije lanac... Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kontao sam da ih nabavim pre nego rasturim glavcinuSent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A onda bi oba zamenio Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam našao za igličasti: Honda VFR 750 FR/FS/FT RC36 94-96 Rear Wheel Bearing Right 50X62X25 mm Needle Bearing Japan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...