Guderijan 10 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupiti set za reparaciju ili drugi komplet cilinar... pitanje je sad Nekako se namece taj set :_) ako kupis drugi cilindar mozda i on posled zezne ubrzo, osim ako na umu nemas novi iy honde S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 2, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je auspuh poco da pusta negde? Poceo da se cuje neki duboki tupi klokot pozadi.... pizdim od toga, ali morace da saceka zimovnik...Burazer je pre par meseci kupio rc36,tako je ruzno radio i imao ruzan zvuk da to nije normalno.na njemu je bio auspuh ada,jako lepo izgleda,al zvuk nula,ustanovimo da je na grani bila jedna rupica od par milimetra,posto ga je tek uzeo i bio zeljan voznje nije ga skidak nego namazao onaj git,odnosno masu koja ide na auspuh,sacekali par minuta j upalili motor.nismo mogli da verujemo kakav brutalan zvuk motor ims,totalno drugaciji rad motora,eto,to mozes uraditi do zime,mada burazeru to jos drzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 2, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je auspuh poco da pusta negde? Poceo da se cuje neki duboki tupi klokot pozadi.... pizdim od toga, ali morace da saceka zimovnik...Burazer je pre par meseci kupio rc36,tako je ruzno radio i imao ruzan zvuk da to nije normalno.na njemu je bio auspuh ada,jako lepo izgleda,al zvuk nula,ustanovimo da je na grani bila jedna rupica od par milimetra,posto ga je tek uzeo i bio zeljan voznje nije ga skidak nego namazao onaj git,odnosno masu koja ide na auspuh,sacekali par minuta j upalili motor.nismo mogli da verujemo kakav brutalan zvuk motor ims,totalno drugaciji rad motora,eto,to mozes uraditi do zime,mada burazeru to jos drzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je auspuh poco da pusta negde? Poceo da se cuje neki duboki tupi klokot pozadi.... pizdim od toga, ali morace da saceka zimovnik...Burazer je pre par meseci kupio rc36,tako je ruzno radio i imao ruzan zvuk da to nije normalno.na njemu je bio auspuh ada,jako lepo izgleda,al zvuk nula,ustanovimo da je na grani bila jedna rupica od par milimetra,posto ga je tek uzeo i bio zeljan voznje nije ga skidak nego namazao onaj git,odnosno masu koja ide na auspuh,sacekali par minuta j upalili motor.nismo mogli da verujemo kakav brutalan zvuk motor ims,totalno drugaciji rad motora,eto,to mozes uraditi do zime,mada burazeru to jos drzi E da znas da cu da pokusam sa tim gitom..... bas iritira to klokotanje, da ne verujes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Septembar 4, 2015 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je auspuh poco da pusta negde? Poceo da se cuje neki duboki tupi klokot pozadi.... pizdim od toga, ali morace da saceka zimovnik Provjeri spojeve na granama. Meni se jednom malo popustili sarafi na mjestu gdje se racvaju cijevi za zadnje cilindre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Septembar 4, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je palo varenje.... odvojio se lonac od grane bio. Na zimu sledi zamena nekim dobrim hromom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte .... Nosac kofera (sa ili bez kofera, svejedno) , znate li gdje da nadjem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Septembar 8, 2015 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte .... Nosac kofera (sa ili bez kofera, svejedno) , znate li gdje da nadjem ? Ako ne nadjes nigde, javi se Sebi sa foruma, on vrlo kvalitetno pravi nosace za kofere za povoljnu cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Traveler 17 Napisano Septembar 9, 2015 U prolazu, 51 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: GSX 1400, MZ ETZ251 Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte .... Nosac kofera (sa ili bez kofera, svejedno) , znate li gdje da nadjem ? Drugar je kupio pre dva, tri meseca u Moto - Land-u u Beogradu originalni nosač kofera za RC36... Mislim da je oko 6 - 7000 dinara. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 9, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za vfr 800 fi mislim da nema original da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 9, 2015 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas gledao za Vtec zadnji nosac i zadnji kofer originalni 465e..ne isplati se kupiti nov..ja moram juriti polovan originalni mada bice muke naci samo zadnji kofer sa drzacem..imam originalne bocne..al mi skripi zadnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fullgas 0 Napisano Septembar 9, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas gledao za Vtec zadnji nosac i zadnji kofer originalni 465e..ne isplati se kupiti nov..ja moram juriti polovan originalni mada bice muke naci samo zadnji kofer sa drzacem..imam originalne bocne..al mi skripi zadnji Ovako nesto?https://www.louis.de/artikel/givi-monorack-tc-traeger-fuer-honda-vfr-800/10023575?filter_bike_id=1716&list=108792225 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 9, 2015 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se originalno ne nadje preko zime polovno verovatno ce morati ovaj Givi da se stavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko je od vas skoro menjao lanac i lancanike i za koje novce ako se moze znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte .... Nosac kofera (sa ili bez kofera, svejedno) , znate li gdje da nadjem ? Za koji model, repni, bocni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 13, 2015 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko je od vas skoro menjao lanac i lancanike i za koje novce ako se moze znati Ja sam menjao na rc24, prednji i zadnji lancanik i lanac DID 530 oko 12 somica u Gevari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Septembar 15, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja vazda nesto oko motora. Bar mi nije dosadno sta cu . Od pre jedno nedelju dana, kad upalim motor prvih minut do dva cuje se neki metalni zveket. Cim prodje tih dva minuta, polako prestaje. Posle nista. Sta to moze biti? Da nije VFR posmislio bi lanac bregaste. Sumnjam da je korpa kvacila, jer nema promene kad pritisnem kvacilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Septembar 15, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inace, ulje menjano pre 4000km. MOTUL 10w40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Septembar 16, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Da je kvačilo bilo bi promene u zvuku kada stisneš kvačilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Traveler 17 Napisano Septembar 18, 2015 U prolazu, 51 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: GSX 1400, MZ ETZ251 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahhaaaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 18, 2015 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Septembar 18, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prepoznao sam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 22, 2015 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika mog Vtec-a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Septembar 23, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od sjajnih estetskih inovacija na V tecu je pozicija izduva.... Fenomenalno prosto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano Septembar 23, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika mog Vtec-a 20150722_133013.jpg image-cb96a5731bb3793f59289b2c23b0ecbe21323d1d35b4199436b38f7144a091ad-V.jpg 20150823_134229.jpg 20150810_190510.jpg 20150722_133234.jpg Jel to 170ica zadnja guma ili se varam? Ja na rc36/2 imam 170 pozadi i sjajno se ponasa pri ulasku u krivine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...