RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 26, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo kome treba K&N filteri i sve vezano za njih moze da se naruci, poruci. Ja sam slucajno svratio da pitam sta i posto i dosli na pricu da je prethodni vlasnik mog motora kupio i da odem do njega da nekupujem nove, e tu sam se odusevio, jer coveku nije stalo da vas odere i da vam posto poto proda nego da ste zadovoljni. Posto je covek stomatolog kaze da vrlo rado moze da vam pomogne kad uzmete filter da vam preciznim zubarskim alatom prosiri dizne, mislim da je rekao za free ako kod njega pazarite filter. Vrsacka 49 21000 Novi Sad 021/504-679 021/504-680 063/501-227 Dragan www.deltad.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Septembar 26, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Posto je covek stomatolog kaze da vrlo rado moze da vam pomogne kad uzmete filter da vam preciznim zubarskim alatom prosiri dizne Au,KATASTROFA :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Septembar 29, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Covek se zove Dragan Janjusevic,nije stomatolog ali diluje stomatolosku opremu (supruga mu je stomatolog),ja nabavljam neke stomatoloske stvarcice kod njega. Inace je pasionirani ljubitelj oldtajmera ali na cetiri tocka i zvanicni zastupnik KN filtera. A sto se tice dizni i prosirivanja,ne znam,nisam majstor , AL" JA TU NE BI NISTA DIRO" Inace kada smo vec kod teme KN filtera, ne menjaju se 500000 km,samo se peru. Imaju vecu propusnu moc od papirnih za 40% i povecavaju snagu motora za 5% (navodno). Isplate se kod 4-5 menjanja obicnog filtera a skuplji je oko 4-5 x od obicnog. Pa ko voli nek izvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Narucio KN filter, sutradan stigla roba brzom postom, platio, ugradio. O istom trosku kupio i sprej i ulje za isti. Ja zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan covek je skroz ok,sutra stize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 15, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan K&N HA-0008 ebay.de 60€ - delta d oko 90€ i mogu da ga dobijem u aprilu... uzeo sam na ebay... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 154 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan lik što drži prodavnicu je priča za sebe. u 20 minuta mi je predložio da uradim nekoliko "grunf" prerada na motoru vezano za struju i filtere u koje definitvno nisam ubeđen, ubeđivao da 6000K xenoni koje on ima daju bolju vidljivost nego 4300K, nudio mi da kupim jugića... e da, LED sijalice koje se prodaju ne znam ko ih pravi ali znam da nisu jeftine, da NEMAJU nikakvu garanciju, kao i da mi je jedna crkla posle par MINUTA a druga posle par DANA sa druge strane Lamp-ini ledovi koje sam posle vratio nazad kao i ledovi u stop svetlu traju već nekoliko godina bez problema (tako da otpada varijanta da je struja loša). jednostavno ću zaboraviti da sam izgubio vreme i novce na ovu prodavnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Mart 29, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan lik što drži prodavnicu je priča za sebe. u 20 minuta mi je predložio da uradim nekoliko "grunf" prerada na motoru vezano za struju i filtere u koje definitvno nisam ubeđen, ubeđivao da 6000K xenoni koje on ima daju bolju vidljivost nego 4300K, nudio mi da kupim jugića... e da, LED sijalice koje se prodaju ne znam ko ih pravi ali znam da nisu jeftine, da NEMAJU nikakvu garanciju, kao i da mi je jedna crkla posle par MINUTA a druga posle par DANA sa druge strane Lamp-ini ledovi koje sam posle vratio nazad kao i ledovi u stop svetlu traju već nekoliko godina bez problema (tako da otpada varijanta da je struja loša). jednostavno ću zaboraviti da sam izgubio vreme i novce na ovu prodavnicu Da voli da priča, voli. KN filter sam tamo kupio - radi, nema šta da ne radi. LED sijalice sam uzeo za stop svetla i prednju poziciju. Prošlu sezonu i celu zimu su preživele sijalice. Sve u svemu, moje iskustvo je pozitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Mart 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedno iskustvo sa Delta D tj Draganom... Zimus sam uzeo od njega komplet LED sijalice za Atlantica: za sve žmigavce i dve poz/štop - dobio popust (januarski) 10 eura. Rade bez nekih problema (prešao nešto preko 1000 km)... Tada sam naručio i K&N filter vazduha za Atlantica - dobio popust 8 eura. Stiglo je za 2 nedelje. Par dana kasnije naručim varijator J Costa i dobijem ga za 220 eura a na par mesta u Srbiji je 250 - 260 eura. Danas preuzeo. Uzeću i LED sijalice H3 za maglenke i H11 za duga svetla (da mi sijaju danju kao obeležavajuća) Da rezimiram - moja iskustva su vrlo pozitivna i preporučujem svakom kome treba nešto iz asortimana Delta D ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan porucio filter i sutra dan stiglo sve po dogovoru .za sada sve pohvale za dragana i njegovu firmu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...