Jump to content

Moto Zajednica

K&N filteri DELTA D Novi Sad

Recommended Posts

• Zainteresovan, 528 postova

Evo kome treba K&N filteri i sve vezano za njih moze da se naruci, poruci. Ja sam slucajno svratio da pitam sta i posto i dosli na pricu da je prethodni vlasnik mog motora kupio i da odem do njega da nekupujem nove, e tu sam se odusevio, jer coveku nije stalo da vas odere i da vam posto poto proda nego da ste zadovoljni. Posto je covek stomatolog kaze da vrlo rado moze da vam pomogne kad uzmete filter da vam preciznim zubarskim alatom prosiri dizne, mislim da je rekao za free ako kod njega pazarite filter.

Vrsacka 49 21000 Novi Sad

021/504-679

021/504-680

063/501-227 Dragan

www.deltad.co.yu

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 599 postova

Covek se zove Dragan Janjusevic,nije stomatolog ali diluje stomatolosku opremu (supruga mu je stomatolog),ja nabavljam neke stomatoloske stvarcice kod njega. Inace je pasionirani ljubitelj oldtajmera ali na cetiri tocka i zvanicni zastupnik KN filtera.  A sto se tice dizni i prosirivanja,ne znam,nisam majstor ,  AL" JA TU NE BI NISTA DIRO"

Inace kada smo vec kod teme KN filtera, ne menjaju se 500000 km,samo se peru. Imaju vecu propusnu moc od papirnih za 40% i povecavaju snagu motora za 5% (navodno). Isplate se kod 4-5 menjanja obicnog filtera a skuplji je oko 4-5 x  od obicnog.  Pa ko voli nek izvoli.

• U prolazu, 54 postova
  • Motocikl: Мønsтеr 620 i.e.

Narucio KN filter, sutradan stigla roba brzom postom, platio, ugradio.

O istom trosku kupio i sprej i ulje za isti.

Ja zadovoljan.

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

K&N HA-0008 ebay.de 60€ - delta d oko 90€ i mogu da ga dobijem u aprilu... uzeo sam na ebay...

• Svrati ponekad, 166 postova

lik što drži prodavnicu je priča za sebe. u 20 minuta mi je predložio da uradim nekoliko "grunf" prerada na motoru vezano za struju i filtere u koje definitvno nisam ubeđen, ubeđivao da 6000K xenoni koje on ima daju bolju vidljivost nego 4300K, nudio mi da kupim jugića... :lol::P:moto3:

e da, LED sijalice koje se prodaju ne znam ko ih pravi ali znam da nisu jeftine, da NEMAJU nikakvu garanciju, kao i da mi je jedna crkla posle par MINUTA a druga posle par DANA :lud:>:( sa druge strane Lamp-ini ledovi koje sam posle vratio nazad kao i ledovi u stop svetlu traju već nekoliko godina bez problema (tako da otpada varijanta da je struja loša). jednostavno ću zaboraviti da sam izgubio vreme i novce na ovu prodavnicu >:(

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125

lik što drži prodavnicu je priča za sebe. u 20 minuta mi je predložio da uradim nekoliko "grunf" prerada na motoru vezano za struju i filtere u koje definitvno nisam ubeđen, ubeđivao da 6000K xenoni koje on ima daju bolju vidljivost nego 4300K, nudio mi da kupim jugića... :lol::P:moto3:

e da, LED sijalice koje se prodaju ne znam ko ih pravi ali znam da nisu jeftine, da NEMAJU nikakvu garanciju, kao i da mi je jedna crkla posle par MINUTA a druga posle par DANA :lud:>:( sa druge strane Lamp-ini ledovi koje sam posle vratio nazad kao i ledovi u stop svetlu traju već nekoliko godina bez problema (tako da otpada varijanta da je struja loša). jednostavno ću zaboraviti da sam izgubio vreme i novce na ovu prodavnicu >:(

Da voli da priča, voli. :)

KN filter sam tamo kupio - radi, nema šta da ne radi.

LED sijalice sam uzeo za stop svetla i prednju poziciju. Prošlu sezonu i celu zimu su preživele sijalice.

Sve u svemu, moje iskustvo je pozitivno.

• BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Evo jedno iskustvo sa Delta D tj Draganom...

Zimus sam uzeo od njega komplet LED sijalice za Atlantica: za sve žmigavce i dve poz/štop - dobio popust (januarski) 10 eura.

Rade bez nekih problema (prešao nešto preko 1000 km)...

Tada sam naručio i K&N filter vazduha za Atlantica - dobio popust 8 eura. Stiglo je za 2 nedelje.

Par dana kasnije naručim varijator J Costa i dobijem ga za 220 eura a na par mesta u Srbiji je 250 - 260 eura. Danas preuzeo.

Uzeću i LED sijalice H3 za maglenke i H11 za duga svetla (da mi sijaju danju kao obeležavajuća)

Da rezimiram - moja iskustva su vrlo pozitivna i preporučujem svakom kome treba nešto iz asortimana Delta D ! :takoje:

• BJB Maxi Scooter Club, 469 postova
  • Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-)))

porucio filter i sutra dan stiglo sve po dogovoru .za sada sve pohvale za dragana i njegovu firmu .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja