airsekus 6 Napisano Januar 26, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ...bicoš "STORCK" Organic Lignt Prijavi odgovor kao problematičan . . . nakon dva neuspela pokušaja da ovo postavim, valjda će ovaj biti uspešan ?! Prijatelji i Vi koji se tako osećate, šta mislite o ovoj temi ? Pošto više od 20. god. slikam AirBrush tehnikom, farbam i poliram motocikle, restauriram Old-Timere i pomalo se vozikam, voleo bih da započnem ovu temu sa Vama i vidim koliko isto ili različito razmišljamo ! Smatram da je TO lični pečat i način prepoznavanja, bez obzira šta vozili. Kako Vi "dišete" kada je u pitanju miris nekih novih boja na vašem motoru, a da nisu fabričke ? Možda pomogne nekoliko slika onih koji već imaju svoje "nove boje" na sebi. Nešto je tu starijeg, a nešto novijeg datuma, ali ako je dobro, dobro je uvek ! Unapred se zahvaljujem svima zainteresovanima ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Januar 26, 2012 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Pohvalno, nema šta! Imaš još neke teme o airbrushevima po forumu, pa možeš možda da pokupiš možda još pokoju ideju. Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Januar 27, 2012 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan 1000 zasto 1000 zato brecika gde je airbrush na ducatiu 848? zasto na onom zutom pise jamaha, a kawasaki je? neko super airbrushovanje nisam video. neke motore mislim da ti nisi ni radio (moje misljenje cisto zbog ambijenta gde se motori nalaze), ali ja mogu i da se varam ukusi se razlikuju, ako jesu tvoje tehnike, meni se ne svidjaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
airsekus 6 Napisano Januar 27, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ...bicoš "STORCK" Organic Lignt Prijavi odgovor kao problematičan 1000 zasto 1000 zato brecika gde je airbrush na ducatiu 848? zasto na onom zutom pise jamaha, a kawasaki je? neko super airbrushovanje nisam video. neke motore mislim da ti nisi ni radio (moje misljenje cisto zbog ambijenta gde se motori nalaze), ali ja mogu i da se varam ukusi se razlikuju, ako jesu tvoje tehnike, meni se ne svidjaju... Počinje "ekpres lonac" !!! Ducati je farban, ram je farban, felne su farbane u "Racing Gold" original Ducatijevu boju koja se ne može naći u slobodnoj prodaji. Žuta Yamaha je model R1, trkača "Kuleta" Perišića iz Dijamanta - Aranđelovac. ...Drago mi je da ne veruješ da su sve moji radovi, što pokazuje da prevazilaze očekivan ovdašnji nivo kvaliteta. Nije sve u AirBrushu. Nisu svi pristalice oslikavanja, neko želi samo posebno farbanje da bi se razlikovao od drugih. A što se "sviđati-ne sviđati tiče", to je upravo ono o čemu treba pričati, razlike u ukusima i njihova tumačenja. Hvala na kritikama, važno je da su iskrene !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
airsekus 6 Napisano Januar 27, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ...bicoš "STORCK" Organic Lignt Prijavi odgovor kao problematičan Pohvalno, nema šta! Imaš još neke teme o airbrushevima po forumu, pa možeš možda da pokupiš možda još pokoju ideju. Pozdrav i dobrodošao! Hvala na dobrodošlici ! Saradnja sledi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
airsekus 6 Napisano Februar 6, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ...bicoš "STORCK" Organic Lignt Prijavi odgovor kao problematičan Malo "osveženja" u ove hladne dane... Pozdrav svima !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
airsekus 6 Napisano Septembar 20, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ...bicoš "STORCK" Organic Lignt Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo moto narodu !!! ...nije me dugo bilo, a nisam imao ni sa čim da se pojavljujem. Pošto je i ovo EPP trajanje, evo nešto na tu temu ! Pozdrav svima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...