lord_oblivion 1362 Napisano Januar 30, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je u proseku 40 sa kratkim izletima do 60, mooožda pipno 70. Ali po ovakvom terenu sasvim dovoljno. Samo mi nije jasno što se Baltrek zbunio na onaj kanal pa zajunačio po prednjoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 30, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lorde, tvoj kinez po asfaltu ide 70 pa te malo zbunjuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 30, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ide on sa kratkim prenosom malo više. Ne potcenjuj ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Januar 31, 2018 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nova epizoda iz Dalmacije Kod nas je zimi sezona pa ima dosta materijala ovih dana 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Januar 31, 2018 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Čuja san, zli jezici vele, kako voliš ubrzavati snimke.. Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Februar 1, 2018 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, el classico je napisao: Čuja san, zli jezici vele, kako voliš ubrzavati snimke.. Kad mi neko od familije vidi video i pita zasto ovako jurin, ta prica o ubrzavanju me uvik spasi Inace, 60 fpsa i superwide kut snimanja ostavlja dojam vece brzine. Iako uzivo izgleda najbrze zapravo, teren na snimci uvik izgleda puno jednostavnije nego uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 1, 2018 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala na objašnjenju.E je van lipo, baš znate guštat!!Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Februar 18, 2018 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Epizoda Imotski Rally sa par problema u navigaciji 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 20, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Staza od mog placa do prevoja, poprečke Bukovik - Garaši. Iz godine u godinu put propada, na moje sve veće zadovoljstvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 20, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Malo Babarenja po Rimskoj šljaci. Lutanje od Parcana ka Ripnju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan deo vožnje iz Bugarske koji je postovan na Serbia Enduro portalu http://www.serbiaenduro.com/soliranje-kepe-i-baltrekk-a/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 23, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Šta ono bi na kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 27, 2018 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan On 2/23/2018 at 9:02 AM, lord_oblivion said: Šta ono bi na kraju? Pa malo da ne bude dosadno Šalu na stranu - ne znam ni ja... Jednostavno prednji deo je samo proklizao. Mislim da sam loše procenio teren, loše postavio motor i u kombinaciji sa prtljagom koji smo vozili nazad - eto klizanja Ali dobro je da je baš tu bilo - jedan metar ranije da sam proklizao dočekao bi se na grani koja je bila odmah na toj strani puta (obrati pažnju na snimku) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orla 157 Napisano Mart 6, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bmw f800 Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan skok od ljetos. :-) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Mart 11, 2018 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan djir od jucer KLE je otisao u zasluzenu penziju, mjenja ga Suzuki DRZ400 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Mart 11, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Super! I kakav je utisak o DRZ-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Mart 11, 2018 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Paa, morat cu se jos navikavati na ovaj motoric, za sada mi je dojam da previse jako koci, previse jako ubrzava i previse je lagan Polozaj u voznji je dosta drugaciji, oslonci za noge kod DRZa su dosta naprijed u odnosu na kle, na to nisam navikao (posljedica toga je da me gas baci nazad i onda se rukama cupam za volan, izgubim snagu brzinski i onda je kuku lele dje su mi ruke ). Tu ce mi trebati najvise navikavanja cini mi se. Sto se tice zahtjevnijih terena, tu se uopce ne mogu usporedjivati, drz je hard enduro prema kleu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Mart 11, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako vidim da si se ti snalazio sa KLE-om, DRZ ti dođe kao igračkica. Imao sam isti problem na početku, podlaktice su me bolele i posle najkraće vožnje. Sada je već sve leglo na svoje. DRZ može mnogo više nego što mi možemo da iskoristimo i na najzahtevnijim terenima. Sa srećom da te služi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Mart 11, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene nešto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Mart 11, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Mart 11, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 13, 2018 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan On 11.3.2018. at 7:35 PM, STOP said: Paa, morat cu se jos navikavati na ovaj motoric, za sada mi je dojam da previse jako koci, previse jako ubrzava i previse je lagan Polozaj u voznji je dosta drugaciji, oslonci za noge kod DRZa su dosta naprijed u odnosu na kle, na to nisam navikao (posljedica toga je da me gas baci nazad i onda se rukama cupam za volan, izgubim snagu brzinski i onda je kuku lele dje su mi ruke ). Tu ce mi trebati najvise navikavanja cini mi se. Sto se tice zahtjevnijih terena, tu se uopce ne mogu usporedjivati, drz je hard enduro prema kleu. Dankoooo, Nek' ti je sa srećom motorin! Odličan izbor. Navićićeš se ti brzo. Msm, mora pod hitno da se vratiš u poziciju vođe. Pazi, znam da tebi ne trebaju saveti, ali čisto da te podsetim jer sam i ja imao isti trip kada sam sa Afrike prešao na Kliksa. Ubiše podlaktice. Pogledaj na snimcima kada ti Joke upada u svaki kadar. Glavom je uvak napred skoro preko kormana. Dakle, kada ubrazavaš, ili se penješ uz brdo, nagni se napred u atak poziciju i širi laktove tako da gas daješ kao da stiskaš kvaku na vratima. Takođe, podesi ručice kočnice i kvačila gde ti je najlakše da ih stiskaš jednim ili sa dva prsta. I tako... da ti ne tupim, znaš ti to sve. I da, super su ti svi klipovi , a što se mene tiče, možeš slobodno još malo da ubrzaš neke sekvence. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Mart 14, 2018 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug Ubrzat cemo onda jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Mart 19, 2018 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nova epizoda, ovaj put jako kamenita 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Mart 28, 2018 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan 10. epizoda Bilo je malo eksperimentiranja sa staticnom kamerom, cini mi se dosta zanimljivije za gledat od snimki sa glave 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...