hitman 352 Napisano Januar 26, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Malo je izvrsena odredjena kategorizacija, kako bi Enduro "sektor" bio pregledniji, prakticniji i ugodniji. Ukoliko imate predloge, primedbe, sugestije za podforume, teme, prebacivanje tema itd. na pravom ste mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A sta da ti se *prelozi* kad si slozio sve ko u apoteci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 26, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan A sta da ti se *prelozi* kad si slozio sve ko u apoteci. Pa mogu Tenerashi da predloze na primer da pustimo malo gas da bi se vozili zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Januar 26, 2012 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam predlozio, ali opet da se podsetimo Moze jedan mali podforum, za ljubitelje video klipova endurasa, hard endura itd. Klipove koji smo sami kreirali, video koji je neko obradio u nekom programu, napravio mix, a moze i neki dobar video materijal sa you tube-a, naravno mislim samo da se ostavljaju linkovi sa you tube-a, i kratak opis, da bi ljubitelji u slobodno vreme malo se opustili i mozda nasmejali ako neko tek ulazi u te vode enduro carolija, pa se malo preceni... ja sam ziv primer za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 26, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam predlozio, ali opet da se podsetimo Moze jedan mali podforum, za ljubitelje video klipova endurasa, hard endura itd. Klipove koji smo sami kreirali, video koji je neko obradio u nekom programu, napravio mix, a moze i neki dobar video materijal sa you tube-a, naravno mislim samo da se ostavljaju linkovi sa you tube-a, i kratak opis, da bi ljubitelji u slobodno vreme malo se opustili i mozda nasmejali ako neko tek ulazi u te vode enduro carolija, pa se malo preceni... ja sam ziv primer za to... Neka bude to za sada ova tema http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76767-video-sektor/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 13, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Hm, mislim da bi bolje zvucalo da se podforum "raspored radova" zove "raspored padova" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 13, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hitmane, imamo još jedan ozbiljan predlog da ne spamujem mnogo evo edit: tema o savetima prilikom kampovanja i eventualnog snalaženja u prirodi, ako se neko ne daj Bože zagubi pored ovih što jure i ostane sam ono čisto neki praktični saveti, iskustva, koja oprema, neki zanimljiv alat/oružje/oruđe i tako to nakupiće se tu ljudi koji imaju šta da napišu, a ima i zanimljivosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 13, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja podrzavam maxxu kolega, prezentuj! da nastavim bez spamovanja: da se napravi jedna tema gde cemo ubaciti sve scout-y stvari . Od opreme, preko saveta tipa kako znati koja je pecurka halucinogena i koliko, kad te medved sexualno zlostavlja treba li da vristis ili da zvucis nezainteresovano da odustane, da li se vatra u satoru pali sa zatvorenim ili otvorenim rajsfeslusom... itd 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 13, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan sa ovim kvarishon, koliko je bolestan, nikad nije dosadno ja bih pre kako da me ne siluje međed... al' dobro nećemo o željama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 13, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan nema tu oces neces Samo je fora da mu ne upadnes pod fetish Ako mu se svidis, odvede te medo u pecinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 14, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, slobodno napravite i postavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 14, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan wohooo! vec sam mislio da cu morati da te ucenjujem onim kasika/viljuska/noz kompletom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 15, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Usvojeno, postavljeno, zalepljeno .. Idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Posto je kampovanje usko vezano sa enduro voznjom a ima i dosta pasioniranih kampera,da stavimo sve vezano za kapovanje u jedan forum,da nam se to ne bi "gubilo".Na primer"KAMPING" I u tom pravimo ostale podforume vezano za istu temu.Od Bera Grilijasa do nasih avantura sa,a i bez motora po sumama i gorama i barama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Februar 27, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce postojati Kamp oprema, kao podforum Moto opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Al,mi bi smo da se separatisemo,onako,za nas koji bi da skrenu malo : A i bolje ovde,da privucemo ljude enduro voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan @ KVARISA da nastavim bez spamovanja: da se napravi jedna tema gde cemo ubaciti sve scout-y stvari . Od opreme, preko saveta tipa kako znati koja je pecurka halucinogena i koliko, kad te medved sexualno zlostavlja treba li da vristis ili da zvucis nezainteresovano da odustane, da li se vatra u satoru pali sa zatvorenim ili otvorenim rajsfeslusom... itd Pa ovo da citaju siroke narodne mase .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Februar 27, 2012 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce postojati Kamp oprema, kao podforum Moto opreme. Izbrojte koliko ima podforuma na forumu, postaje nemoguce sve ispratiti,a tesko je i za snalazenje. Ja mislim da je i ovako forum preterano iscepkan na podforume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 7, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posto je kampovanje usko vezano sa enduro voznjom a ima i dosta pasioniranih kampera,da stavimo sve vezano za kapovanje u jedan forum,da nam se to ne bi "gubilo".Na primer"KAMPING" I u tom pravimo ostale podforume vezano za istu temu.Od Bera Grilijasa do nasih avantura sa,a i bez motora po sumama i gorama i barama Dovoljna je tema o prezivljavanju u prirodi i kampovanju i svim sto ima veze sa tom tematikom u temi Ber Gylls. U pravu su Aca i Lalajko, ne treba cepati istu temu u nekoliko podforuma. "Sta je pricao Bear Grylls" je tema specijalizovana za "off-road' nacin kampovanja i prezivljavanja i kao takva ce biti uskoro reorganizovana tako da ce na prvoj strani biti adekvatan uvod u tu tematiku, kao i spisak elementarnih potrepstina. Takodje ce biti postavljeni i linkovi ka temama kao sto su "kamp oprema" i slicne korisne teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Mart 7, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce postojati Kamp oprema, kao podforum Moto opreme. Izbrojte koliko ima podforuma na forumu, postaje nemoguce sve ispratiti,a tesko je i za snalazenje. Ja mislim da je i ovako forum preterano iscepkan na podforume. Kamp oprema nije interesantna samo endurasima. Endurasi samo imaju specificne zahteve. Da, forum je veliki, i bice jos veci i niko ne ocekuje da se moraju pratiti bas svi forumi, mislim da niko to ne radi. Nas forum je jos i mali, kakvih ima i po broju tema i po organizaciji podforuma. Pogledaj samo strukturu najveceg GS foruma na svetu: http://www.ukgser.com/forums/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da se otvori tema u koju ce se stavljati track logovi, karte, uputstva/objasnjenja za off road puteve. Uredjene po lokacijama, Naprimer Zlatibor, Divcibare, Golija, Beograd, Kopaonik, Pester, itd... Tema bi sluzila iskljucivo za podatke i objasnjenja... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Octobar 11, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uvedeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Alooo rezija ..tj. admine, crko mi laptop , pa htedoh da skinem slike sa proslogodisnjih voznji iz tema (sad videh samo Goliju)...gde su ostale teme...jel moze neki arhiv da se napravi, ako nisu trajno izbrisane? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Octobar 19, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljubiteljima blata i prašine. Evo upravo se borim sa nabavkom Cross-a za klinca, prerastao je onog malog kineza pa gledam šta i kako. I onda shvatim da nema teme o dečijim motorima, a kako se najčešće počinje sa krosom mislim da sam na pravoj adresi. Interesantno je da nema puno ni o kros motorima uopšte. Mogli bi se malo posvetiti mladim naraštajima i otvoriti neki kutak za klince vezan za kros, opremu za kros i sl. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan -kao i za hard enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...