sstruja 115 Napisano Septembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan U 11 ste u Gradistu? Izgleda da imamo drugaciju predstavu o ranim jutarnjim casovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan U 11 ste u Gradistu? Izgleda da imamo drugaciju predstavu o ranim jutarnjim casovima U pravu si! Krecemo sa pumpe Slap,kod Plavog mosta, u 8:00h,tako da se sa tobom vidimo oko 9:30,10:00h,ranije ne mozemo,bilo bi lepo da mi se svi zainteresovani jave veceras do 18h na mob. i potvrde polazak kako bi se sto bolje sa caletom organizovao za tu corbu i jos neke stvari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Aco,zvala me Sanja,mozda i ona podje sa nama!!! ;D ;D ;D ;D Sanja i crno vino, o kako to lepo zvuci Ako mene pitate redosled bi bio sledeci: Riblja corba, vino, Sanja ;D Mozda krenemo moji drugari i ja, neki su sa foruma a neki ne, kombinacija nije potpuno sigurna tako da se ne obazirete na nas. Ako krenemo svraticemo kod vas na druzenje i na corbu, za vino nisam siguran...ta vina iz Negotina nisu neka ;D ;D ;D Ako ne dodjemo zelimo vam dobar provod, lepu voznju i burnu noc (Aci ;D ) Nadam se da paukov broj postoji u nasem adresaru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji tel.,a postoji i na pocetku ovog posta ;)Pozdrav pa svratite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 28, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan e bre, pada kisa, ajde da pomerimo za sledeci vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Septembar 28, 2007 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan e bre, pada kisa, ajde da pomerimo za sledeci vikend? Od popodne se razvedrava. Ne dajte se pokolebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan e bre, pada kisa, ajde da pomerimo za sledeci vikend? Ma Sanja ne moze sledeci vikend,glupo je da menjamo sada ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 28, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan A jel bi ste trpeli mene sa tih 70-80 ali od Beograda? Malo mi je bezveze da vas smaram. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,ja bar bih, a mislim i ostali,voznja nam je na prvom mestu a i ne zurimo nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 28, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Onda se vidimo na pumpi u osam i racunaj me za spavanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 28, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Onda se vidimo na pumpi u osam i racunaj me za spavanje! Ma ti i Ribolovac opet zajedno... Trazite od Pauka da vam pusti TV ko ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 28, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Kad popijemo onog vina nece nam TV ni trebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 28, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da se i ja pridruzujem popodne veseloj druzini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Septembar 28, 2007 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan e bre, pada kisa, ajde da pomerimo za sledeci vikend? Ma Sanja ne moze sledeci vikend,glupo je da menjamo sada ;D ;D ;D E sad ste stvarno bivsi prijatelji ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Onda se vidimo na pumpi u osam i racunaj me za spavanje! Ma ti i Ribolovac opet zajedno... Trazite od Pauka da vam pusti TV ko ja Ne znam da'l vata one akcione kanale !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sra.e nad sra.ima... Uvek u zadnjem trenutku nesto iskrsne i pokvari planove... tako da drugari sutra necu moci sa vama da se vozim ali se moramo videti u Gradistu da popijemo pice i malo da odmorite od puta! Obavezno mi se javite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 29, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Kecem polako ka pumpi, pa srecan nam put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Septembar 29, 2007 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja krecem polako za Pozarevac, sunce mi se smesi kroz prozor, bice lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sam ipak u zadnjem trenutku predomislio, nasao prostora i otisao sa ekipom na voznju. Sada smo u Milanovcu konacno uprkos svemu... Kazem uprkos svemu jer mi je dosada otpala tablica (nadjena), izgoreo osigurac za svetlo (primetio u tunelu), usput popravio i sirenu, iskidala sajla za kvacilo i malopre pocela da gori instalacija i brava... Sveusvemu sterilna voznja... Toliko za sada od nas, ekipa u sastavu buco, thelord, acapn, pauk, vladimirj bez lalajka... I naravno sanja Sad smo u kaficu pored Dunava i zove Lalajko... A ovi ga lazu kako kisa pada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 29, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A ovi ga lazu kako kisa pada... Zar ne pada? > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 29, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan je dosada otpala tablica (nadjena), izgoreo osigurac za svetlo (primetio u tunelu), usput popravio i sirenu, iskidala sajla za kvacilo i malopre pocela da gori instalacija i brava... Sveusvemu sterilna voznja... Poštedi me, hteo sam da crknem od smeha :D :D , daj neku sliku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Slike ce vec neko postaviti, ja ne mogu da uploadujem sa telefona.. A slikali su me svaki put kad sam popravljao motor... Toliko su me puta slikali da je zadnji put kad smo se rastajali i kada mi je izgorela brava Pauk rekao da bi me slikao al mu vise glupo da me slika i da ga mrzi da ide po aparat... E, da pred polazak mi se instalacija ponovo upalila i izgorela brava, stop svetlo stalno gorelo al nista drugo nije radilo. Ribolovac je nekako prevezo al sam morao JA usput ponovo da prevezejum jer sam ponovo ostao bez svetala... Povrh svega ostanem i bez goriva pred sam ulazak u Gradiste, srecom malo pre benzinske pumpe... Sutra cu natenane uz kompjuter da prepricam voznju, sa slikama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 29, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan E, ti si neverovatan sa tom tvojom makinom, nikad ti sa njom nije dosadno Od sada, kad se vratis sa nekog puta nabroji nam ono sto se nije pokvarilo, manje ce` da pises Svaka ti cast, vise tebe cenim kao bajkera nego nekoga ko vozi motor od 10000 evra da bi lakse smuvao ribu od lokal do lokal, iliti od kafic do kafic (i dnevni rekord mu je punih 10km). Samo vozi, majstore, sve je to rock and roll ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Septembar 30, 2007 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo stigli zivi i zdravi, slike i utisci sutra, sad sam totalno iscedjen (i razlog zasto sam iscedjen sutra ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ekipu .Videli smo se u Golubcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...