stari roker 4293 Napisano Mart 1, 2012 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan dimenzije boce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Mart 1, 2012 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan ma da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 1, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nema cene,,,to se formira od modela do modela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Mart 2, 2012 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan A varijacije su od do? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acabayk 1 Napisano Mart 5, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: barajevo Motocikl: PIAGGIO X9 250 Prijavi odgovor kao problematičan za x9 materijal oko 100-110e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Ugradnja plina na motor je komplicirnija nego na auto,previse sitnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjanelektronik 1 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: skuter kinez Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Evo da i ja malo doprinesem popularizaciji plina na motorima odnosno motociklima i skuterima. Na slici je moj vlastiti skuter Sprint MAX, 49 ccm, vazdušno hlađen, klasičan fabrički. Trenutno je faza testiranja. Za sad pređeno oko 2000 km. Potrošnja oko 3l na 100 grad a malko manje na otvorenom. Snaga ista, krajnja brzina malo manja od brzine na benzinu. Ulje čisto i iste boje kao na menjanju. Nije više crno i gusto. Isparivač nije grejan vodom niti bilo čim drugim. Znači bez grejanja. Start motora je na plinu ( hladan i vruć). Malo duže vergla dok je hladan (jutarnje paljenje oko 3 do 5 sekundi) ali kad se motor malo zagreje onda pali kao mina. Isparivač koji se najbolje pokazao je naravno Lovato ( prepravljen), boca je kamperska prepravljena , varijanta od 2kg ( oko 3.5 l) i 3 kg ( oko 5.3l) . Trenutno je ne slikama boca od 2kg. Projekat me je koštao godinu dana živaca, 6 isparivača i oko 5 kg mesinga, ali je sada koncepcija gotova i naj važnije funkcionalna. Ušteda je na mom skuteru oko 250 dinara na svakih pređenih 100km. Pozdrav svima iz Zrenjanina. Srđan Jevremov, 0641584490 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4293 Napisano April 19, 2012 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Evo da i ja malo doprinesem popularizaciji plina na motorima odnosno motociklima i skuterima. Na slici je moj vlastiti skuter Sprint MAX, 49 ccm, vazdušno hlađen, klasičan fabrički. Trenutno je faza testiranja. Za sad pređeno oko 2000 km. Potrošnja oko 3l na 100 grad a malko manje na otvorenom. Snaga ista, krajnja brzina malo manja od brzine na benzinu. Ulje čisto i iste boje kao na menjanju. Nije više crno i gusto. Isparivač nije grejan vodom niti bilo čim drugim. Znači bez grejanja. Start motora je na plinu ( hladan i vruć). Malo duže vergla dok je hladan (jutarnje paljenje oko 3 do 5 sekundi) ali kad se motor malo zagreje onda pali kao mina. Isparivač koji se najbolje pokazao je naravno Lovato ( prepravljen), boca je kamperska prepravljena , varijanta od 2kg ( oko 3.5 l) i 3 kg ( oko 5.3l) . Trenutno je ne slikama boca od 2kg. Projekat me je koštao godinu dana živaca, 6 isparivača i oko 5 kg mesinga, ali je sada koncepcija gotova i naj važnije funkcionalna. Ušteda je na mom skuteru oko 250 dinara na svakih pređenih 100km. Pozdrav svima iz Zrenjanina. Srđan Jevremov, 0641584490 kakav isparivac si ugradio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjanelektronik 1 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: skuter kinez Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ugrađen je Lovato automobilski ali vrlo mehanički namučen da radi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano April 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ugrađen je Lovato automobilski ali vrlo mehanički namučen da radi kako treba. sta si mislio pod ovim mucenjem ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjanelektronik 1 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: skuter kinez Prijavi odgovor kao problematičan Namučen= Prepravljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4293 Napisano April 20, 2012 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Namučen= Prepravljen Bas si nam iscrpno predstavio svoj rad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Jul 6, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan koliko litara staje u ovu bocu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan staceti dve boce kad plina ima svuda. moja je 11 litara ,svaka cast ko nije probao da vozi na plin nesvata prednosti evo mog X9 sa plinom veliki pozdrav Gde si kupovao bocu,ko ti je ugradjivao plin?I mene zanima,stavio bi u x9 500cc sl Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Letos u Novom Beceju sam sreo coveka koji ima burgmana na plin, bio sam sokiran kad mi je pokazao sta je napravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan i koliko para je na kraju ugradnja za burgmana 400??? okvirno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Materijal za x9 je oko 100-120e,E,sad zavisi koliko ce ti neko uzeti za ruke . . .Ja gledao cene,malo se raspitivao.Boca bas za skut ti je 25e na Najlon pijaci,donose bugari 7 litara zapremine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...