gogo42 69 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav postovane kolege prije nekih 2 godine sa trazio na forumu web za manual service i poslali ste mi link!!! Naravno, bio mi je od koristi, posto sam motor sklapao i dijelova, sve rastavljeno totale, preko 400 stranica sam odstampao-mislim da svaki vlasnik svog ljubimca ako nesto ozbiljnije radi trebao to da odstampa!!! Dok je zima, doslo je vrijeme da se nesto poradi, spremi i uredi za novu sezonu!!! Tako sam ja na mojoj XLV odlucio da radim spaner ventila bregaste, los je,cuje se!!! A sa dijelovima kod nas tesko, inostranstvo se ceka dugo (u CH sam se upisao na naku listu, pa smu mi rekli da idu u Englesku u MAJU MJESECU) ako nenadjem moram cekat. Pa sam odlucio da uporedim, jer ima dijlova koje koreiste i drugi modelli,(kao sto sam namotaj nasao u Francuskoj XLV,VFR, VT imaju isti!!! Po tome sam odlucio da upored i za SPANER VENTILA!!! planiram uporediti sa XL - vazdusno hladjenje, XR, Transalp, AFrica RD 03. a naravno uporedio bi i jos neke zamjenske dijelove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
corvin 7 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Itebej Motocikl: Honda VT 500C Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Probaj na cmsnl.com. sajt na kome se prodaju delovi.Imaju moto kataloge sa slikama i sklopovima sa fabričkim šiframa.Jako je koristan sajt a i delovi jeftini.Jedino je poštarina i carina problem. Nadam se da sam pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...