srkixt660 28 Napisano Septembar 25, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 25, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stara XTZ-660 je mnooooooooooogo lepsha, barem meni. Ovaj prednji deo je jako sirotinjski i ruzan je do bola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 667 Napisano Septembar 26, 2007 Drug član, 1399 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem o price o Africi, Transalp... mozda, mada mi ni to nije verovatno jer imaju Transa od 650ccm i Varadera od 1000ccm. Sto se ove Yamahe tice, nije bas laki enduro, ima 183kg. Moja Afrika ima 185kg suva, pa niko ne kaze da je laka, naprotiv. Inace, ima dosta slicnosti, izuzev sto Afrika 650 ima 2 cilindra i verovatno je jaca od ove Yamahe, tezina slicna, broj stepena prenosa isti, rezervoar skoro isti... E sad, ako Afrika sa 2 cilindra na V ima samo 2kg vise, pitam se ko je tu napredniji? Ono sto je na Yamahi sigurno bolje su kocnice. Ostaje jos samo pitanje generalne izdrzljivosti, a tesko ce me neko uveriti da se ova Yamaha po tome moze meriti sa legendom. Sve su to papirnate priče - prvo, legenda je XRV 750, 650 je manje legenda. Drugo, kilogrami nisu bitni nego ukupna izbalansiranost motora, kutevi vilica, položaj vožnje, setup ovjesa itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2045 Napisano Septembar 26, 2007 Teoreticar ..., 12118 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem o price o Africi, Transalp... mozda, mada mi ni to nije verovatno jer imaju Transa od 650ccm i Varadera od 1000ccm. Sto se ove Yamahe tice, nije bas laki enduro, ima 183kg. Moja Afrika ima 185kg suva, pa niko ne kaze da je laka, naprotiv. Inace, ima dosta slicnosti, izuzev sto Afrika 650 ima 2 cilindra i verovatno je jaca od ove Yamahe, tezina slicna, broj stepena prenosa isti, rezervoar skoro isti... E sad, ako Afrika sa 2 cilindra na V ima samo 2kg vise, pitam se ko je tu napredniji? Ono sto je na Yamahi sigurno bolje su kocnice. Ostaje jos samo pitanje generalne izdrzljivosti, a tesko ce me neko uveriti da se ova Yamaha po tome moze meriti sa legendom. Sve su to papirnate priče - prvo, legenda je XRV 750, 650 je manje legenda. Drugo, kilogrami nisu bitni nego ukupna izbalansiranost motora, kutevi vilica, položaj vožnje, setup ovjesa itd... Ako odgovorim ovde - idem u off. Ovi dana sam pretrazivao www.xrv.org.uk bas po tom pitanju. Kompletan materijal o Afrikama imam, pa ako je do diskusije 650/750 otvori novi topic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 667 Napisano Septembar 26, 2007 Drug član, 1399 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ako odgovorim ovde - idem u off. Ovi dana sam pretrazivao www.xrv.org.uk bas po tom pitanju. Kompletan materijal o Afrikama imam, pa ako je do diskusije 650/750 otvori novi topic. Jok, ne treba mi novi topic, dosta sam dobro upoznat sa svijetom enduro motora, ipak ih vozim, pratim i šarafam godinama. Svaki motor je dobar na svoj način, neki više neki manje, neki imaju više mana neki manje, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 26, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi da dodam: Ima dve legende, jedna je Yamaha Tenere a druga je Honda Africa twin XRV-750 (moj sledeci motor) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 27, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ha! Lalajko udario si lopatom na bager. ne ide to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 218 Napisano Septembar 27, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj bajk sjajan. Ja se ionako ložim na sitnice, a one gumetine na amortizerima su mi do jaja. Ima još nekoliko stvarčica koje mi se sviđaju tako da ako neko poklanja ovu spravicu jer mu je ružna ili loša, neka mi pošalje poruku na PP. Da li je motor lep? Ja glasam ZA! Da li je dovoljno dobar da opravda reputaciju? Mislim da neće imati vremena, ovih dana se modeli previše brzo smenjuju. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 27, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 27, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se takodje svidja, samo mi deluje suviše nežno, prosto bi mi bilo žao da je poteram u neki "ozbiljniji" off-road, u šumu recimo. Mada, možda grešim. U svakom slučaju lepo izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...