Laki_90 620 Napisano Februar 12, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan 1. Meda 4 crne (2 bez i 2 sa nickom) 2 stickera (1 crni i 1 srebrni) 2. BigRider 4 silver( 2 sa nickom 2 bez nicka) i jedan silver sticker 3. Kneza 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez nicka). 4. Rade koenig 3 nalepnice (2 sa nikom 1 bez nika-siva metalik ) 5. AlexaBGD 2x silver sticker 6. Srdjan NS 2x silver sticker bez nicka 7. /dragan/ 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez) 8. Laki_90 2 crvene nalepnice (bez nicka) i 2 crvena stikera (bez nicka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 12, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Meda 4 crne (2 bez i 2 sa nickom) 2 stickera (1 crni i 1 srebrni) 2. BigRider 4 silver( 2 sa nickom 2 bez nicka) i jedan silver sticker 3. Kneza 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez nicka). 4. Rade koenig 3 nalepnice (2 sa nikom 1 bez nika-siva metalik ) 5. AlexaBGD 2x silver sticker 6. Srdjan NS 2x silver sticker bez nicka 7. /dragan/ 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez) 8. Laki_90 2 crvene nalepnice (bez nicka) i 2 crvena stikera (bez nicka) 9. Mare70a(2 x nalepnica sa nikom zlatno/zuto,1 x stiker bez nicka-crna podloga,zut/zlatan) Na mojoj gileri je neka zlatna/zuta cudna a voleo bi take da dobijem. 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Морам да прекинем списак и да питам Алексанта да ли постоји могућност наручивања БЈБ налепнице,мислим да доста људи и то тражи?Могу ја да урадим 1-2 али мислим да је потражња већа.Ако не онда ништа. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4833 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je velika potražnja ali to se mora rešiti na nivou BJBikers-a tj Asocijacije Motociklista. U pitanju je pravno lice i zaštićeni logo pa Vas molim da razumete da nije korektno da se petljamo u to. Kad bude bilo - biće. Pablo je imao razumevanja za našu družinu i dao saglasnost da pravimo naše nalepnice i majice (na kojima takođe postoji logo i sajt BJBikers). Prosto potražnja materijala BJBikers se mora rešiti na višim instancama od ove naše bande a nije lepo da mi budemo plagijatori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je velika potražnja ali to se mora rešiti na nivou BJBikers-a tj Asocijacije Motociklista. U pitanju je pravno lice i zaštićeni logo pa Vas molim da razumete da nije korektno da se petljamo u to. Kad bude bilo - biće. Pablo je imao razumevanja za našu družinu i dao saglasnost da pravimo naše nalepnice i majice (na kojima takođe postoji logo i sajt BJBikers). Prosto potražnja materijala BJBikers se mora rešiti na višim instancama od ove naše bande a nije lepo da mi budemo plagijatori. Ок наравно поштујем , али сам ја на форуму преузео векторски логотип па реко можда није толики проблем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4833 Napisano Februar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Obaveštenje: OBAVEZNO mi javite kad izvršite uplatu da mogu da upišem ko je platio jer iz banke samo dobijem iznos i datum ulate a ne piše ko je uplatilac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Sale sta se uplacuje? jer samo nalepnice i stkeri ili mogu i majce...jer ti isti onaj tekuci kod Intese? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 14, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan generale alexsanto na koji racun treba da se uplati i do kad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ste dobili PM od Alexanta.. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Osnexus 95 Napisano Februar 14, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Osijek, Hrvatska Motocikl: SUZUKI DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma što je tko prekinuo, kakav je protokol za koga, ali i ja bih jednu naljepnicu MAXI SCOOTER CLUB za mog srebrnog konjića... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 14, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ste dobili PM od Alexanta.. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 nisam dobio nikakav racun na koji se uplacuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4833 Napisano Februar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobi'š Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Obaveštenje: OBAVEZNO mi javite kad izvršite uplatu da mogu da upišem ko je platio jer iz banke samo dobijem iznos i datum ulate a ne piše ko je uplatilac. Kada se uplacuje u dnu uplatnice ima polje"poziv na broj" pa je najlakse da svako upise svoje ime,nick ili neki br i tako ces znati ko je uplatio....a naravno uplatioc ti javi sta je upisao u tom polju ... nadam se da sam bio imalo od pomoci ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4833 Napisano Februar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sale sta se uplacuje? jer samo nalepnice i stkeri ili mogu i majce...jer ti isti onaj tekuci kod Intese? Uplaćuje svako ono što je poručio i pošalje mi PP gde navede kad je uplatio i koji iznos. Nemam pojma što je tko prekinuo, kakav je protokol za koga, ali i ja bih jednu naljepnicu MAXI SCOOTER CLUB za mog srebrnog konjića... Ima za tebe jedna crna, lepa k'o lutka i taman za Burgera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uplatio juce , poslao sam ti PP sinoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 1. Meda 4 crne (2 bez i 2 sa nickom) 2 stickera (1 crni i 1 srebrni) 2. BigRider 4 silver( 2 sa nickom 2 bez nicka) i jedan silver sticker 3. Kneza 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez nicka). 4. Rade koenig 3 nalepnice (2 sa nikom 1 bez nika-siva metalik ) 5. AlexaBGD 2x silver sticker 6. Srdjan NS 2x silver sticker bez nicka 7. /dragan/ 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez) 8. Laki_90 2 crvene nalepnice (bez nicka) i 2 crvena stikera (bez nicka) 9. Mare70a(2 x nalepnica sa nikom zlatno/zuto,1 x stiker bez nicka-crna podloga,zut/zlatan) Na mojoj gileri je neka zlatna/zuta cudna a voleo bi take da dobijem. 10.Culle 1 nalepnica ako ima jarko zelena ako ne onda crna sa nickom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio u zemlji par dana.Evo danas videh poruku za uplatu.Ako nije kasno uplacujem u ponedeljak,pa se javim.Jel moze odmah da se uplati i nalepnica?Zajedno sa majicom ili posebno? Pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4833 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Piše ti u trećem postu iznad tvog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Meda 4 crne (2 bez i 2 sa nickom) 2 stickera (1 crni i 1 srebrni) 2. BigRider 4 silver( 2 sa nickom 2 bez nicka) i jedan silver sticker 3. Kneza 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez nicka). 4. Rade koenig 3 nalepnice (2 sa nikom 1 bez nika-siva metalik ) 5. AlexaBGD 2x silver sticker 6. Srdjan NS 2x silver sticker bez nicka 7. /dragan/ 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez) 8. Laki_90 2 crvene nalepnice (bez nicka) i 2 crvena stikera (bez nicka) 9. Mare70a(2 x nalepnica sa nikom zlatno/zuto,1 x stiker bez nicka-crna podloga,zut/zlatan) Na mojoj gileri je neka zlatna/zuta cudna a voleo bi take da dobijem. 10.Culle 1 nalepnica ako ima jarko zelena ako ne onda crna sa nickom 11. Shvalerma_69_lakat 2 crne nalepnice bez nicka 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Meda 4 crne (2 bez i 2 sa nickom) 2 stickera (1 crni i 1 srebrni) 2. BigRider 4 silver( 2 sa nickom 2 bez nicka) i jedan silver sticker 3. Kneza 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez nicka). 4. Rade koenig 3 nalepnice (2 sa nikom 1 bez nika-siva metalik ) 5. AlexaBGD 2x silver sticker, 1 sa nickom, 1 bez 6. Srdjan NS 2x silver sticker bez nicka 7. /dragan/ 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez) 8. Laki_90 2 crvene nalepnice (bez nicka) i 2 crvena stikera (bez nicka) 9. Mare70a(2 x nalepnica sa nikom zlatno/zuto,1 x stiker bez nicka-crna podloga,zut/zlatan) Na mojoj gileri je neka zlatna/zuta cudna a voleo bi take da dobijem. 10.Culle 1 nalepnica ako ima jarko zelena ako ne onda crna sa nickom 11. Shvalerma_69_lakat 2 crne nalepnice bez nicka 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Februar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Meda 4 crne (2 bez i 2 sa nickom) 2 stickera (1 crni i 1 srebrni) 2. BigRider 4 silver( 2 sa nickom 2 bez nicka) i jedan silver sticker 3. Kneza 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez nicka). 4. Rade koenig 3 nalepnice (2 sa nikom 1 bez nika-siva metalik ) 5. AlexaBGD 2x silver sticker, 1 sa nickom, 1 bez 6. Srdjan NS 2x silver sticker bez nicka 7. /dragan/ 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez) 8. Laki_90 2 crvene nalepnice (bez nicka) i 2 crvena stikera (bez nicka) 9. Mare70a(2 x nalepnica sa nikom zlatno/zuto,1 x stiker bez nicka-crna podloga,zut/zlatan) Na mojoj gileri je neka zlatna/zuta cudna a voleo bi take da dobijem. 10.Culle 1 nalepnica ako ima jarko zelena ako ne onda crna sa nickom 11. Shvalerma_69_lakat 2 crne nalepnice bez nicka 12.mivan 2 belenalepnice i 2 stickera 13. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 28, 2013 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li je spisak zavrsen tacnije da li su se vec napravile nalepnice ali sam zbog materijalnih razloga morao da odlozim al sad bih da se vratim u potraznju sa blagom izmenom 1. Meda 4 crne (2 bez i 2 sa nickom) 2 stickera (1 crni i 1 srebrni) 2. BigRider 4 silver( 2 sa nickom 2 bez nicka) i jedan silver sticker 3. Kneza 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez nicka). 4. AlexaBGD 2x silver sticker, 1 sa nickom, 1 bez 5. Srdjan NS 2x silver sticker bez nicka 6. /dragan/ 2 crne nalepnice (1 sa nickom, 1 bez) 7. Laki_90 2 crvene nalepnice (bez nicka) i 2 crvena stikera (bez nicka) 8. Mare70a(2 x nalepnica sa nikom zlatno/zuto,1 x stiker bez nicka-crna podloga,zut/zlatan) Na mojoj gileri je neka zlatna/zuta cudna a voleo bi take da dobijem. 9.Culle 1 nalepnica ako ima jarko zelena ako ne onda crna sa nickom 10. Shvalerma_69_lakat 2 crne nalepnice bez nicka 11.mivan 2 belenalepnice i 2 stickera 12. Rade koenig 3 nalepnice (1 sa nikom 2 bez nika-siva metalik ) hvala u svakom slucaju 13. ps. cekam potvrdu da li sam zakasnio pa ako kojim slucajem nisam da uplacujem sutra odma Promenio Februar 28, 2013 član Rade koenig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4833 Napisano Februar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisi zakasnio Rade, uplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan jeee sutra uplacujem odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Februar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto nisi mi poslao poruku kome,koliko i ostale podatke za uplacivanje.za sada,mi nije problem,ali ce mi biti krivo da samo ja nemam.danas smo dopremili skuter na koji cu zalepiti nalepnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...