Crni. 448 Napisano Jun 11, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Lepo druzenje,Pedja vrhunski spremio klopu,upoznao dosta novih drugara i drugarica.....bogme mene stigo onaj Pelinkovac i ono sunce jedva odvezoh auto kuci...bem ti nemogu potrefim Drajv ..hahahah 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mlekadžija 8 Napisano Jun 11, 2012 IT on Yamaha, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam morao da odem ranije, tako da nisam probao gulas, ali ko da jesam. Super provod sa maxi skuterasima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 1, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan sta se desava sa majcama.....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Jul 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jutros poslate majice i nalepnice kolezi Laki_90 i Branko XM. Ženske majice su stigle na susret u Žablju pa nisam stigao ni da pogledam, šta ima jer nisam bio tu. Neke veličine muških majica su pobrkane. Razlistaću šta ima pa poručiti šta kome fali da završimo konačno i priču sa porudžbinama majica i nalepnica/stikera... Pokušaću ujutro da pošaljem ostalima koji nisu dobili svoje porudžbine. Prosto fizički nisam uspeo pre. Izvinjavam se koleZama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Jul 2, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan hvala alex,sad je sigurno odgovarajuca! uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Jutros poslate majice i nalepnice kolezi Laki_90 i Branko XM. Ženske majice su stigle na susret u Žablju pa nisam stigao ni da pogledam, šta ima jer nisam bio tu. Neke veličine muških majica su pobrkane. Razlistaću šta ima pa poručiti šta kome fali da završimo konačno i priču sa porudžbinama majica i nalepnica/stikera... Pokušaću ujutro da pošaljem ostalima koji nisu dobili svoje porudžbine. Prosto fizički nisam uspeo pre. Izvinjavam se koleZama. Javljam se kad stigne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Jul 3, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan stigla,odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, vidim da ste bas uzivali u Labos-u, bas Vam zavidim. Jedno pitanje , kako bih mogao i ja da dodjem do tih majica i nalepnica? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Jul 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Uključiš se malo u druženje u podforumu i ponekoj vožnji pa kad bude sledeći spisak za majice, prijaviš se i biće majica. Isto važi i za nalepnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala, time cu se sigurno baviti, tek sam pazario makinu, pa polako ulazim u sve te stvari. Pozdrav i nadam se da cemo se upoznati na nekoj voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 5, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala, time cu se sigurno baviti, tek sam pazario makinu, pa polako ulazim u sve te stvari. Pozdrav i nadam se da cemo se upoznati na nekoj voznji. Pa bobances ne casi casa nego se lepo dodaj na listu u temi voznja po F.Gori...sad u nedelju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 5, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Stigla maja und naljepnice....extra...hvala alexanto! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i ja sam zainteresovan za majice i nalepnice, A NARAVNO I VOZNJE Samo da djuntu malo istestiram po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Jul 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, evo cisto da vidite kako izgleda nalepnica zalepljena na kacigu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jul 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Stigle majce za lepšu polovinu i mene, bele pa lepe, a i nalepnice uz njih ! Hvala uredniče, extra su ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 12, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Menjam zensku majcu M vel.(nova,nenosena)za musku L... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Septembar 12, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Menjam majice koje nemam za bilo koje koje imam Uredniče!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Septembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ž žMenjam majice koje nemam za bilo koje koje imam Uredniče!!!!!! Ha ha ha urednik je zakazao skroz :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Septembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Majice su ti u Labosu već mesec dana ali nikako da se čujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Octobar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Momci, imamo već par tema za zajebanciju i off-ovanje pa se prešaltajte tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da stvarno momci , umesto da se dogovaramo ocemo li zastavice da pravimo, jos majci, jer moja pocela da se ljusti polako . . . Stvarno sta se misli o ideji da se prave zastavice, mislim da bi to bilo ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Octobar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Biće zastavice i kačketi. Preciznije informacije uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Octobar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan bolje zimke kape, krece hladno vreme pa da se reklamiramo zimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan To Direktore, uvek korak ispred nas, mi pomislimo ti odavno razmislio, samo da ne razvucemo u nedogled. Ni to nije losa ideja o zimskim kapama, pa mozda od ovoga ispadne i brend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 5, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Majce, ja nemam ni "oljustenu" koliko vidim koga boli k. za to?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...