dvlns 15278 Napisano Februar 27, 2014 Ne silazi, 6193 postova Prijavi odgovor kao problematičan A na koliko se onda uzima dozvola na motoru a na koliko u kolima? Ja razumem da sam ja ugrozio saobracaj u principu i ok je da uzmu sve kategorije ali ako je granica za sve kategorije ista a ako nije priznajes da mozes da se nadjes u glupavoj situaciji kao sto sam napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlado92 0 Napisano Maj 21, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobar dan ljudi,ovako imam problem,dobio sam zabranu upravljanja motornim vozilom B kategorie u Srbiji ,ali ja radim u Slovackoj pa me zanima da li ta zabrana vazi i ovde ili samo u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 21, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Zakoni vaze po teritorijalnom principu, tako da kazna izrecena u Srbiji ne utice na mogucnost upravljanja voyilom u Slovackoj. Npr, kada strani drzavljanin ucini prekrsaj u Srbiji, za koji je predvidjena zastitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom, izrice se zabrana upravljanja vozilom na teritoriji Srbije, u odredjenom roku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Maj 21, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas medjunarodnu vazecu vozacku dozvolu cim predjes granicu , cepaj . Inace dok ti traje zabrana ne mozes izvaditi medjunarodnu a nasa ti preko nista ne znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlado92 0 Napisano Maj 22, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ja imam nasu al novu,mislim na dozvolu,al u svakom slucaju,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...