Jump to content

Moto Zajednica

Koji motor planirate da vozite 2008-me

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: BMW C400GT

Fazer 600 , ako se banka slozi da odobri kredit :)

Promenilo se mnogo toga, prvo marka u Suzuki, a onda model u Wee-Strom ili ti mali  DL 650 ! Ponedeljak je dan kada treba da ga platim :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 323 postova

Ne menjam motor ali sve na njemu menjam  ;D

Ove godine se kompletno sredjuje prednji deo (nova viljuska i felna) + dosta "sitnica" (farbanje + airbrush, sediste, rucke, bisage, detalji, veliki servis...), a sledece godine zadnji deo koji je mnogo veci posao (kompletno nova zadnja osovina produzena i prosirena a sediste dosta nize, drasticno sira zadnja felna i guma (minimum 250), kompletno nova svetlosna signalizacija (npr. tablica sa strane sa ugradjenim stp svetlom, zmigavci u krajevima rucki, dublji far...), zadnji blatobran siri i kraci, niklovanje nekih detalja, kompletno novi kocioni sistem...), mada sam vec nabavio vecinu delova nemam vremena za ovu sezonu...

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Ove godine se kompletno sredjuje prednji deo (nova viljuska i felna) + dosta "sitnica" (farbanje + airbrush, sediste, rucke, bisage, detalji, veliki servis...), a sledece godine zadnji deo koji je mnogo veci posao (kompletno nova zadnja osovina produzena i prosirena a sediste dosta nize, drasticno sira zadnja felna i guma (minimum 250), kompletno nova svetlosna signalizacija (npr. tablica sa strane sa ugradjenim stp svetlom, zmigavci u krajevima rucki, dublji far...), zadnji blatobran siri i kraci, niklovanje nekih detalja, kompletno novi kocioni sistem...), mada sam vec nabavio vecinu delova nemam vremena za ovu sezonu...

uuu bre ! pa sto toliko servisa ?!

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

meni se zelja ispunila motor koji cu voziti je tu stigao je u aprilu treba da ga registrujem pa razredjivanje

• Svrati ponekad, 385 postova

Pa jel ti nije lakse da ti odradi  ORANGE COUNTY CHOPPERS.............. ;D ;D ;D ;D

• Rashodovani bajker, 1731 postova

meni se zelja ispunila motor koji cu voziti je tu stigao je u aprilu treba da ga registrujem pa razredjivanje

samo pazi , nemoj mnogo da ga razredis ... ;D ;D ;D

mislim da bi ipak bilo bolje da ga razradis ... :D  ;)

• Svrati ponekad, 323 postova

:) stvar i jeste u tome da ga lagano sredjujem svake godine i da je stalno drugaciji dok ne dodjem do necega sto sam zamislio za taj model (odgovara mi i zavoleo sam ga), cilj i jeste da se motoru sto vise da licni pecat i da je unikat, barem se meni to svidja...

Inace sledece zime pravim jedan motor potpuno od nule (naravno Harley Davidson), imacemo samo osnovne stvari (motor, menjac, ram) i onda  od njega ocu da napravim ono sto mi je "san", mnogo ideja, saveta, slika.... da sklopim u jedan motor po mom ukusu.

Jedan moj dobar prijatelj je to vec uradio i izgleda neverovatno, ni blizu lijep motor nikad nisam video (mozda ga neko poznaje, Mico Martinovic - na relaciji Subotica - Novi Sad, pa ce znati i o kom motoru pisem, narandzasti Harley cesto parkiran ispred Modene u NS).

Mislim da i jeste cilj da se postigne nesto originalno i unikatno a da pored toga ima i pravi pecat i kvalitet.

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Posto mi je TDM ostao u srcu, a sad vozim V-Strom 1000, ne menjam nista dok ne izadje TDM 1000. Ne znam samo sta misle u Yamahi pa nikako da se pojavi novi model. Konkurencija se uozbiljila! :-\

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Pa verovatno ću ostati na XL-u zato što hoću da kupim neki plac u Slankamenu, na obali Dunava... Ali kako je krenulo lepo vreme tako se pojaviše i neke tezgice pa ako to bude učestalo onda ću da prodam moj motor i kupim novijeg Transalpa 650ccm. Oni su počeli da se proizvode 2000. god ako se ne varam...

post-2656-12878995351814_thumb.gif

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

YYYYeeeessss! Krenule su tezge kranjne neplanirano sa ovim izborima!!! :D;) ;D

Biće TA skoro sigurnoooooo!!! ;D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja