markodjurovic 815 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 9, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ja se jos nisam vratio, ali bice price i slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 9, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vlada i ja se konačno vratili..brada mi je do kolena Oko 1800km, 3 države i par prelepih dana fotke sutra..ima ih pun q 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 9, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan TOP INFO !!! Kvarisa se vratio preko Albanije u MNE trenutna lokacija Budva. :staa2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 9, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je definitivno bila vožnja sezone/godine/decenije, I dan (Smederevo, Topola, GM, ČA, Kosjeric) II dan (Kosjeric, Ivanjica, Sjenica, Tutin, Rožaje, Andrijevica, Plav) III dan (neko off po Prokletijama, a neko ON po Komovima do Kolašina i nazad) IV dan ( Plav - Skadar off deonica, Tirana, Elbasan, Ohrid) V dan (Ohrid lokal i Sv.Naum) VI dan (Ohrid, Struga, Debar, Nacionalni park Mavrovo, Gostivar, Tetovo, Skopje, Kumanovo....auto-put to Smedervo) Off deonica od Plava do Skadra je sa razlogom jedna od 50 najboljih adventure deonica na svetu (Kvariša mi rekao, a Johanu da je auto-put ). Mislim da ovde ima materijala od nas četvorice za jedan extra putopis...jedno par hiljada slika, najmanje. Još samo da se zahvalim , braći po vozilu iz CG na gostoprimstvu, a Kawazokiju i Mrletu na organizaciji . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 9, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Off deonica od Plava do Skadra je sa razlogom jedna od 50 najboljih adventure deonica na svetu (Kvariša mi rekao, a Johanu da je auto-put ). . AAAAAAAAAA ! Samo ga cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 9, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ma totalni ludak pa skoro da neverujem da sam pio pice sa njim nocas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam momci, svaka cast. Fotke su odlicne. Mogu da zamislim kakvo je uzivanje bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 9, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to u redu, ali Kvarni sa supermoto točkovima?? Alal' ti qrac, čoveče, ali stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to u redu, ali Kvarni sa supermoto točkovima?? Alal' ti qrac, čoveče, ali stvarno Trebao si ga vidjeti u zivo: Prti preko krupnog kamena uzbrdo i cima ga na zadnji. Lud-lud! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 10, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nam je izgledao taj pokusaj penjanja na Visitorsko jezero....mozda na snimku ne izgleda bas uzbrdo al je bas UZBRDO... posle nam Nik Gold rece...> ma prosao sam ja jednom https://docs.google.com/open?id=0B4mBDauLkLPPeHgwcFM5QkhnQnM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nam je izgledao taj pokusaj penjanja na Visitorsko jezero....mozda na snimku ne izgleda bas uzbrdo al je bas UZBRDO... posle nam Nik Gold rece...> ma prosao sam ja jednom https://docs.google.com/open?id=0B4mBDauLkLPPeHgwcFM5QkhnQnM Pet puta je ponovio prije no sto smo krenuli uzbrdo: Ja sam se uspeo gore! i na kraju dodao: ...samo jednom sam pao. Tu mi je vec bilo sumnjivo. Na snimci izgleda nevino, ali bila je gadna uzbrdica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Octobar 10, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na snimci izgleda nevino, ali bila je gadna uzbrdica. manje pit ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobro, svidja mi se sportski duh penjaca uz nos. Ovako nam je izgledao taj pokusaj penjanja na Visitorsko jezero....mozda na snimku ne izgleda bas uzbrdo al je bas UZBRDO... posle nam Nik Gold rece...> ma prosao sam ja jednom https://docs.google.com/open?id=0B4mBDauLkLPPeHgwcFM5QkhnQnM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Octobar 10, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan trazili su mi full resolution slike, tako da evo vam link za skidanje. Zip datoteka je teska oko 350mb ! http://speedy.sh/vSNGB/pic.zip KLIKNI NA "pic.zip" A dje su snimci sa goPro-a !!!??? ajmo ajmo ---------------------------------------------------- kawazoki :takoje: Presmijao sam se. Kako smo krenuli jako, ka da cemo vrh Kilimandzara da osvojimo. jedna krivina, druga TRASSSS! hhaahahahahaahahahahah --------------------------------------------------- E da , s obzirom da ja nemam FaceBook profile je li ko kontaktirao lokalce iz Plava da im se posalju slike? Ako neko jeste, neka im poslje ovaj moj link sa slikama i pozdravite ih moje ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan trazili su mi full resolution slike, tako da evo vam link za skidanje. Zip datoteka je teska oko 350mb ! A dje su snimci sa goPro-a !!!??? ajmo ajmo ---------------------------------------------------- kawazoki :takoje: Presmijao sam se. Kako smo krenuli jako, ka da cemo vrh Kilimandzara da osvojimo. jedna krivina, druga TRASSSS! hhaahahahahaahahahahah --------------------------------------------------- E da , s obzirom da ja nemam FaceBook profile je li ko kontaktirao lokalce iz Plava da im se posalju slike? Ako neko jeste, neka im poslje ovaj moj link sa slikama i pozdravite ih moje ime Bit ce snimci, danas-sutra. ...gdje je tvoj link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 10, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan evo vam saljem ovog kvarisu danas gore, nije normalan ja ne znam dje ste nasli ovo cudo ? ko ga je iskopo ? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Octobar 10, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan trazili su mi full resolution slike, tako da evo vam link za skidanje. Zip datoteka je teska oko 350mb ! A dje su snimci sa goPro-a !!!??? ajmo ajmo ---------------------------------------------------- kawazoki :takoje: Presmijao sam se. Kako smo krenuli jako, ka da cemo vrh Kilimandzara da osvojimo. jedna krivina, druga TRASSSS! hhaahahahahaahahahahah --------------------------------------------------- E da , s obzirom da ja nemam FaceBook profile je li ko kontaktirao lokalce iz Plava da im se posalju slike? Ako neko jeste, neka im poslje ovaj moj link sa slikama i pozdravite ih moje ime Bit ce snimci, danas-sutra. ...gdje je tvoj link? Fino to izmontirajte sent from out of space .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Octobar 10, 2012 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nam je izgledao taj pokusaj penjanja na Visitorsko jezero....mozda na snimku ne izgleda bas uzbrdo al je bas UZBRDO... posle nam Nik Gold rece...> ma prosao sam ja jednom https://docs.google.com/open?id=0B4mBDauLkLPPeHgwcFM5QkhnQnM Izgleda, izgleda, ne izgleda onima koji nisu probali. :lol: Super ste se proveli, vidim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 10, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nam je izgledao taj pokusaj penjanja na Visitorsko jezero....mozda na snimku ne izgleda bas uzbrdo al je bas UZBRDO... posle nam Nik Gold rece...> ma prosao sam ja jednom https://docs.google.com/open?id=0B4mBDauLkLPPeHgwcFM5QkhnQnM Pet puta je ponovio prije no sto smo krenuli uzbrdo: Ja sam se uspeo gore! i na kraju dodao: ...samo jednom sam pao. Tu mi je vec bilo sumnjivo. Na snimci izgleda nevino, ali bila je gadna uzbrdica. Zbog toga su snimci nezahvlani, uvek na snimku izgleda bar 5 puta lakse nego sta realno jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Octobar 10, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i snimaka u nemontiranoj, sirovoj verziji 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4483 Napisano Octobar 10, 2012 Advanced Member, 1983 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi snimak: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan bravo dečki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 10, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pih sto ste se raspisali, a ja najsporiji od sve dece, malopre tek dosao kuci Sutra slike... ima ih preko 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Octobar 10, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Pih sto ste se raspisali, a ja najsporiji od sve dece, malopre tek dosao kuci Sutra slike... ima ih preko 400 )))) sent from out of space .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...