Jump to content

Moto Zajednica

Honda-hornet CB600

Recommended Posts

• U prolazu, 31 postova
  • Motocikl: BMW K 1200 S

Pozdrav svima koliko vas ima.......

posto mi je u zivotu vec preko glave fuseraja i losih ljudi resih da postavim temu ujedno i pomoc ako neko moze iskreno da mi preporuci nekog...... nisam zakeralo al sa motorima nema sale i pican sam u svom poslu tako da ocekujem i od drugih to......ovo mi je prvi motor sa menjacem i ne bi se igrao sa svojim zivotom oko toga.....konkretno zelim da servisiram masinu i pripremim je za sezonu u fulu sa sve gumama.....sve radi al hocu normalan servis i proveru.....imam do duse problem sa migavcima koji gube negde kontak pa rade-ne rade---eto toliko ocajno mi treba covek od poverenja jer zelim da izadjem na put ladne glave a ne da razmisljam sta je i kako je uradio.....pare nisu problem problem je ovo drugo.....HVALA UNAPRED.....!!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 31 postova
  • Motocikl: BMW K 1200 S

hvala Kizo...vec kontaktiram coveka....inace u lepom si kraju,lep je 45-ti....volim da predjem nekad camcem tamo i odvozam koji krug al sa biciklom :lol:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja