sasha 2055 Napisano Septembar 6, 2011 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedan od najlepših mostova u CG - Đurđevića Tara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Septembar 6, 2011 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Meandri Uvca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Septembar 6, 2011 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I posle svega, osveženje u Ivanjici - "Kod bankrota" ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Septembar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zakuvali smo, dobro je. Evo par fotki iz Mohača. Simpatičan, uredan, mali gradić na obali Dunava. Naravno tu je i prelaz skelom (više trajektom) sa zalaskom sunca. Pogled - neprocenjiv! Zanimljivo je da su i u Pečuju i Mohaču sačuvane džamije i čak su perfektno renovirane. U Mohaču je i Gradska kuća uređena u orijentalnom stilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 7, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 7, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan OOOOO konacno se oglasishe nasi golupcici Vesna i Sale :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Septembar 7, 2011 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan @nntom Neso, hvala na komplimentu, ali mi imamo previse "iskustva" da bi nas tako zvali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 8, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan AH AH Ah Ta vasa slatka skromnost Nego, spremate li se za Ostrovicu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nemam toliku kilometražu ko kolege evo kratke po divnoj okolini Beograda Dva Beverly-ja pored Progara. Putokaz koji govori sam za sebe i čuvena Tarzan plaža (ko malo bolje pogleda videće skakaonicu a iza lišća je i lijana za skakanje) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 11, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nemam toliku kilometražu ko kolege evo kratke po divnoj okolini Beograda Dva Beverly-ja pored Progara. i čuvena Tarzan plaža (ko malo bolje pogleda videće skakaonicu a iza lišća je i lijana za skakanje) A ja pre nekoliko nedelja bas dogovorio s ortakom za Tarzanovu plazu, medjutim tamo vamo tamo vamo i odosmo na plazu Raj u Gaju posle Kovina A i nisam neki Tarzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 11, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo dalje.... vikendi sve lepši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 12, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan @ Borisa - Gde je ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Septembar 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Etno selo Stanišić kod Bijeljine. Ako nisi bio - kreći !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 12, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan @ Borisa - Gde je ovo? Kao što Aleksa reče .... etno selo Stanišići odmah posle granice prema Bijeljini....možeš preko Badovinaca i Pavlovića mosta ili na drugu stranu preko Kuzmina i Sremske Rače.....ne treba pasoš ali zato je zeleni kartončić obavezan....klopa je extra, a gorivo 2,2KM a ......Neverovatno kako se gradi i širi, stvarno vredi videti, mi odemo s vremena na vreme na klopu tamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se javim, konacno sam dosao do nekih slicica evo meni jedno mnogo lepo debelo brdasce sa extra pogledom kad sidjes odatle mozes da biras na koju ces stranu desno: Drina, manastiri, etno sela jezera, banje... levo: opet ta Drina, Perucac, Tara, etno sela, i lepinja sa sve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da cekam sledeceg da stavi nesto pa evo jos malo od mene tamo negde, ali se dobro obucite (to ne vazi za ove sto imaju samo rukavice, a prepoznace se vec ) mozda vam neki od cukunrukun Tarabica oda tajnu da cete ziveti u nekoj tamo Spaniji i da cete biti mnogo bogati, pa vam preporucujem da odete i ovde "SELO TARABICI" u blizini prelepe tare! a u blizini i spomenik koji morate ispostovati 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedjica69 3 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Versity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih slicica i od mene. Zlatibor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 18, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih slicica i od mene. Zlatibor. Divne slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Posto na ovoj strani ima Debelog Brda, Sym GTS 125 ga je presao par puta pod punim opterecenjem. Par slika sa silaska prema Drini. Malo sam se samo zaigrao sa bojama... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Septembar 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedne slicice od letos.. Madison je udisao cist vazduh na crnogorskom primorju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 23, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Posto na ovoj strani ima Debelog Brda, Sym GTS 125 ga je presao par puta pod punim opterecenjem. Par slika sa silaska prema Drini. Malo sam se samo zaigrao sa bojama... I neka si druze, extra slike ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 23, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedne slicice od letos.. Madison je udisao cist vazduh na crnogorskom primorju.. Madison je uzivao brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 29, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Alexa ovu sliku "s guza" nemaš.... povratak sa nedavno održane gulašijade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Septembar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Fala brate Boriša! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Krčedin - neka ogromna lopta za metereologiju... Avala - konačno se upoznah sa koleZom kwazimodom (sada Zeka Peka) koji vozi mog bivšeg SYM GTS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...