Djuxy 1758 Napisano Avgust 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude otkazao zbog motora bolje da mi ne izlazi na oči.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Avgust 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude otkazao zbog motora bolje da mi ne izlazi na oči.... Sto si takav,mora da bude lep za Rumunke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Avgust 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude otkazao zbog motora bolje da mi ne izlazi na oči.... Sto si takav,mora da bude lep za Rumunke Stize on na vreme za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11599 Napisano Avgust 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta ce biti, u svakom slucaju javljam do prekosutra, motora i dalje nema a kakvo stvari stoje nece ga ni biti. Bar ne do 12.... A i sve i da dodje, ja ni servis jos nisam uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Avgust 11, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Braco skuterasi, ja se vratio juce hunedoara-sibiu-transalpina-curtea de arges-transfagarasan-brasov-sinaia-bran-turda-temisvar Ako sta mogu da pomognem, ako vas nesto zanima pitajte slobodno.... a meni je biloooooo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11599 Napisano Avgust 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znate da cete ipak da me trpite na putu za Ru. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Avgust 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ja rekoh ima da ga upicani za Rumuniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Avgust 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Najnoviji izveštaj: upravo sam otkazao Šipija a uz njega otkazana je i moja draga. Mlađi deran nam je pre dva dana pazario vrlo tešku upalu srednjeg uha i dobio pogrešnu dijagnozu i terapiju od lekara pa mu se to toliko upalilo da ne može dete da priča i jede/pije - sve ga boli... Narednih 10 dana kapi tri puta dnevno i svako jutro i veče ispiranje ušiju... Sa njim u takvom stanju (mada mu je danas već bolje) Bilja nema šanse da makne od kuće ni na popodne a ne na 4 dana. Iskren da budem, toliko sam skenjan da bih i sam otkazao učešće da nisam takoreći organizator ovog putovanja. Najvažnije je ipak da mali bude OK. Ako ne daj Bože bude nekih komplikacija, idete i bez mene ali se nadam da do toga ipak neće doći. MAXI pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Avgust 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Žilavi ste vi Antonići...Nadamo se da će sinak brzo da ozdravi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 12, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Najnoviji izveštaj: upravo sam otkazao Šipija a uz njega otkazana je i moja draga. Mlađi deran nam je pre dva dana pazario vrlo tešku upalu srednjeg uha i dobio pogrešnu dijagnozu i terapiju od lekara pa mu se to toliko upalilo da ne može dete da priča i jede/pije - sve ga boli... Narednih 10 dana kapi tri puta dnevno i svako jutro i veče ispiranje ušiju... Sa njim u takvom stanju (mada mu je danas već bolje) Bilja nema šanse da makne od kuće ni na popodne a ne na 4 dana. Iskren da budem, toliko sam skenjan da bih i sam otkazao učešće da nisam takoreći organizator ovog putovanja. Najvažnije je ipak da mali bude OK. Ako ne daj Bože bude nekih komplikacija, idete i bez mene ali se nadam da do toga ipak neće doći. MAXI pozdrav svima! E bas te oce!!! POzdrav za malisu i zelimo mu brzo ozdravljenje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11599 Napisano Avgust 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E bre Sale..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan a ja sinoc dobio infekciju oba oka i ne znam sta ce se desiti do cetvrtka ali se iskreno uzdam u melelme i kapi i da cu uspeti da se zalecim do cetvrtka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dajte se momci u Boj za Rumuniju!!! @Alexanto druze nadam se da ce se tvoja momcina brzo oporaviti o/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan a ja sinoc dobio infekciju oba oka i ne znam sta ce se desiti do cetvrtka ali se iskreno uzdam u melelme i kapi i da cu uspeti da se zalecim do cetvrtka Ti voziš Hondu, a ona se vozi i vezanih očiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne dajte se momci u Boj za Rumuniju!!! @Alexanto druze nadam se da ce se tvoja momcina brzo oporaviti o/ Hvala na lepim željama, momak se dobro oseća i nadam se da neće biti više problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Avgust 14, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jel to znači da Bilja ipak ide sa tobom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan lepe vesti u svokom slucaju za naslednika. ako je nekom lakse da u sredu dodje u bg pa da u cet lakse dodje do AK kod mene ima mesta za spavanje pa neka slobodno kaze da ne ustajete u 4-5 i putujete do bg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan a ja sinoc dobio infekciju oba oka i ne znam sta ce se desiti do cetvrtka ali se iskreno uzdam u melelme i kapi i da cu uspeti da se zalecim do cetvrtka Ti voziš Hondu, a ona se vozi i vezanih očiju pusti ti hondu nego ..... nisi mi odgovorio na poruku sinoc :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan lepe vesti u svokom slucaju za naslednika. ako je nekom lakse da u sredu dodje u bg pa da u cet lakse dodje do AK kod mene ima mesta za spavanje pa neka slobodno kaze da ne ustajete u 4-5 i putujete do bg. hvala u svakom slucaju ali cu ja ako se oporavim da dodjem pravo u vrsac i tamo cemo se naci ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Avgust 14, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno ponesite i nešto toplo jer se ovih dana temperatura na vrhu kreće između 9-11oC. Trenutna situacija se može pratiti ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan nisi mi odgovorio na poruku sinoc :nanana: Pa morao sam malo, u stvari nisam ja zbog sebe nego zbog Zeke, malo da odmara oči, da se podseti svega ... - Rohirrimče mene žena nešto nervira zadnjih dana pa ako primaš izbeglice iz BG-a eto mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno ponesite i nešto toplo jer se ovih dana temperatura na vrhu kreće između 9-11oC. Trenutna situacija se može pratiti ovde... lepo ja kazem da se ponesu dugacke gace a meni niko ne veruje :-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11599 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dovezao sam motorce kuci..kasnije cu da napisem nesto vise, za sada mogu da kazem da je kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel to znači da Bilja ipak ide sa tobom? Nažalost ne. Mališa ima terapiju još 8 dana... Pričaću vam kad se vidimo. Biljana je kao i Šipi otkazana sa rezervacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Avgust 14, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan mene žena nešto nervira zadnjih dana pa ako primaš izbeglice iz BG-a eto mene Ihhh bre Djuksi, podmiris zence kako treba i mirna Backa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...