Caponord 48 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Givi nosači bočnih kofera, monokey sistem i Givi nosač zadnjeg kofera bez ploče, bilo montirano na Yamahi Fz6. Cena dogovor. Tel 060/830-5897 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Januar 10, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi kesa bili samo nosaci bocnih kofera? Imam nosac zadnjeg kofera pa mi ne treba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para posebno a koliko u kompletu? Moze na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Januar 10, 2012 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nosač zadnjeg kofera paše na stari tip fzs600 i koliko bih bio.Zainteresovan sam a neko i za bočne i eto kombinacije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da postavim dimenzije nosača, drugačije ne znam. Ovo je bilo na 2005-om godištu. Cena za nosač zadnjeg kofera 20e. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd barem postavi sliku zadnjeg nosaca,videcu odmah jel to to.Cena je skroz korektna,pa ako mi odgovara kontaktiracu te.Pozdrav i hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nosač zadnjeg kofera poslat u Novi Bečej. Cena za nosače bočnih kofera je 100 eura. Info ovde, pp ili 060/830-5897 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Model nosača je PLX 351 i predviđen je ISKLJUČIVO za GIVI V35 kofere. Izvinjavam se svima zbog moje neobaveštenosti. Detalje možete naći ovde- http://www.givi.it/My-motorcycle/?ma=YAMAHA&mo=FZ6-FZ6-600-Fazer-04--06 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...